Prima dragoste în citate, aforisme, maxime

Aceste citate, aforisme, maxime ne pot reconfirma sau dezvălui că prima dragoste ne-a blazat, ne-a imunizat afectiv, ne-a întărit sau ne-a eliberat sufletul de complexe pentru toată viaţă, şi-a pus amprenta pentru totdeauna asupra felului cum percepem şi abordăm iubirea... 

" Un bărbat este norocos dacă este prima iubire a unei femei. O femeie este norocoasă atunci când este ultima dragoste a unui bărbat."
Charles Dickens

"Dragostea doare. Prima iubire este torturantă. Ca şi cum ai fi ars în vălvătăi portocalii şi apoi aruncat în apă rece ca gheaţa. Emoţiile ţi se schimbă de la o clipă la alta. Nu poţi adormi. Nu poţi deloc să dormi. Cea dintâi dragoste este o formă de a muri şi a renaşte."
Chloe Thurlow

"Îmi amintesc de prima oară când m-am îndrăgostit. Am ţinut mâna mea în a ei fără să mai vreau să-i dau drumul. Am zburat alături de ea mai uşor decât m-am simţit vreodată. I-am sărutat mâna ca şi cum ar fi fost prinţesa mea. Aveam o inimă plină de iubire, şi toată era pentru ea. Fiecare floare, cântec, nor, rază de soare, strop de ploaie era ca un dar venit din ceruri. Căci acest înger sosise ca să-i dăruiesc dragostea mea. M-am simţit iubit pentru întâia dată..."
Jarson Micheal Ratliff
Prima iubire

"Viitorul este pentru mine deja ceva din trecut -
Tu ai fost prima mea iubire şi vei fi cea din urmă."
Bob Dylan

"Italia, primăvara şi întâia dragoste sunt îndeajuns pentru a face fericită cea mai pesimistă persoană."
Bertrand Russell

TE IUBESC în citate şi aforisme | Mesaje şi declaraţii de dragoste

"Tu eşti primul meu bun prieten, prima mea pasiune, primul meu sărut, primul meu partener de dans şi prima mea dragoste. Te rog, nu fii prima frângere a inimii mele. Vreau să fii cel dintâi pentru mine în toate. Te rog, nu lăsa ca asta să se întâmple prea târziu. Te rog, îngăduie-mi să te iubesc pentru că nu cred m-aş putea opri să fac asta chiar dacă mi-ai cere-o."
Andrea Michelle

"Prima dragoste, cea care se agaţă de inima ta pentru totdeauna, indiferent câtă durere provoacă, câte lacrimi face să izbucnească, cea dintâi iubire nu-mi va părăsi nicicând sufletul."
Sivă

"Ceva legat de prima iubire desfide repetarea. Înainte de asta, inima ta este albă. Nescrisă. După aceea, pereţii ei rămân inscripţionaţi şi acoperiţi de grafitti. Când se termină, nici un fel de răzuire nu va mai curăţa de pe ea jurămintele. Mâzgălelile şi imaginile schiţate peste inimă rămân dar, mai devreme sau mai târziu, vei descoperi că mai există spaţiu pentru altcineva, pe undeva printre cuvinte ori spre margini."
Tammara Webber

"Prima lovitură de pumnal a iubirii este asemeni unui apus de soare, a unei explozii de culoare."
Anna Godbersen

"Mă simt bine ştiind că întâia mea iubire nu se mai poate repeta. Întrucât este cu adevărat o febră şi, de asemeni, o povară, indiferent ce scriu poeţii despre asta."
Daphne du Maurier, Rebecca

"Magia primei iubiri constă în ignoranţa noastră fără de sfârşit."
Benjamin Disraeli

"Cea dintâi dragoste presupune niţică prostie şi o curiozitate nemărginită."
G. B. Shaw

"Nu, acest truc nu va merge... Cum ai putea explica în vreun fel în termenii chimiei şi fizicii un fenomen biologic atât de important precum prima iubire?"
Albert Einstein

Dragostea la prima vedere în citate, aforisme, maxime

"Un bărbat îşi aduce aminte întotodeauna de prima dragoste cu o tandreţe specială, dar după asta începe să-şi adune de-a valma poveştile de iubire."
Louis Mencken

"Prima dragoste, cu înalta şi frenetica sa imaginaţie, îşi învolburează, îndepărtează obiectul iubirii de limpezimea vieţii cotidiene, dincolo de calea bătătorită a trăirii, făcând ca toate imaginile, gesturile, tăcerile şi atitudinile persoanei îndrăgite să devină o frază fără nici un context."
Elizabeth Bowen

"Cea dintâi iubire este un fel de vaccin care imunizează oamenii faţă de o astfel de îmbolnăvire a doua oară."
Honore de Balzac

"Nu există nici o dragoste precum cea dintâi."
Nicholas Sparks

"Dacă ai fi căsătorit de 400 de ani, la fel ca mine, este nemaipomenit de frumos să fi străbătut iarăşi de prima dragoste şi să fii, astfel, indirect, eroul unei poveşti de iubire."
E. L. James

"Îmi iubesc mama. Ea este prima mea dragoste. A trecut prin multe şi este un suflet supravieţuitor."
Missy Elliot

"Este ca şi cum ai încerca să descrii cum te simţi când stai pe marginea Marelui Canion sau când îţi aminteşti de cea dintâi iubire ori despre naşterea copilului tău. Trebuie să treci prin aşa ceva pentru a şti cu adevărat cum este."
Jack Smith

"Cea dintâi dragoste. Şi primul om care-ţi frânge inima. Pentru mine s-au întâmplat cu aceeaşi persoană.
Darah Dessen

"Prima iubire este dureroasă, dar dragostea neîmpărtăşită îţi zdrobeşte inima."
Anonim

"Poate că acesta este tipul de bărbat care ar trebui să fie prima dragoste a unei femei. Unul care să îţi dăruiască flori şi să-ţi reumple paharul cu apă fără să fie nevoie să îi ceri asta. Unul care te urmăreşte cu privirea într-o încăpere plină cu oameni numai pentru a se asigura că eşti bine. Unul care să te iubească de la distanţă în tăcere, fără să te preseze sau să-şi dorească să te schimbe."
Una La Marche
Prima dragoste

"A te îndrăgosti pentru prima oară este ca şi cum ai înţelege într-o clipă cât de vârstnic îţi este sufletul."
Jennifer Elisabeth

"Prima iubire aparţine tinereţii."
Chloe Thurlow

"Oamenii nu uită niciodată două lucruri: cea dintâi dragoste şi banii pe care i-au dat pentru un film prost."
Amit Kalantri

"Când eşti trădat în prima iubire, toate celelalte care urmează sunt înconjurate de suspiciune."
M. F. Moonzajer

"Prima iubire este periculoasă atunci când este, totodată, şi cea din urmă."
Branislav Nusic

"Cea dintâi dragoste este ceva special pentru fiecare din noi, atât emoţional, cât şi fizic, care atinge vieţile noastre şi le îmbogăţeşte pentru totdeauna."
Rosemary Rogers

Dragostea neîmpărtăşită în citate, aforisme, maxime

"Prima şi ultima noastră dragoste este cea faţă de sine."
Christian Nestell Bovee

"Nu, nu există nimic pe jumătate atât de dulce în viaţă ca visul de dragoste din tinereţe."
Thomas Moore

"Iubirea autentică, în special prima dragoste, poate fi atât de tumultoasă şi pasională încât este simţită ca o călătorie violentă."
Holliday Grainger

"Prima dragoste, atunci când sinele şi-a pierdut ancora şi, pe jumătate înecat, sucumbă în valuri înfricoşătoare."
Eleanor Catton Carves

"Asta se petrece cu prima ta iubire. Ea dăltuieşte o gaură în muşchi şi fibre, astfel încât nu ai altă alegere decât să o porţi ca un semn din naştere."
Rebecca Tsaros Dickson

"Mulţi vorbesc despre cea dintâi iubire a lor, puţini despre ultima lor ură."
Mokokama Mokhonoana

"Nu uiţi niciodată prima dragoste. Cel mai crâncen simţământ din lume este să iubeşti pe cineva care nu te iubeşte la rândul său..."
Marie Coulson
Prima dragoste în citate, aforisme, maxime Prima dragoste în citate, aforisme, maxime Reviewed by Diana Popescu on iunie 07, 2016 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.