Horoscop Gemeni august 2016

Horoscopul Gemenilor august 2016 dă întâietate ameliorării relaţiilor familiale şi parteneriatelor din sfera socială, profesională şi personală, stabilizării şi învigorării legăturilor de cuplu.

Horoscop Gemeni august 2016 - Horoscop general 


Năzuinţa de a echilibra apectele principale din viaţa ta, de a le armoniza devine prioritară din 2 august 2016, ziua de debut a tranzitului lui Marte în Săgetător şi a şaptea casă a Gemenilor. Nu mai eşti stăpânit de individualism şi pari să apelezi mai des la compromisuri pentru a menţine viabilă o relaţie de parteneriat din plan personal sau de afaceri.

Pe aceeaşi dată de 2 august, Luna nouă din Leu îţi dăruieşte flerul de a interacţiona în mod eficient în sfera socială. Intuiţia te sprijină să-ţi măreşti impactul vorbelor asupra altora, să-i atragi pe oameni de partea planurilor tale. Poţi închega o prietenie, chiar o idilă cu o persoană cunoscută prin jocul întâmplărilor din această zi.
Gemeni

Relaţionarea cu familia şi preocupările ţinând de casă stau sub semnul unor bune auspicii începând cu 5 august 2016, graţie vizitei lui Venus în Fecioară şi a IV-a casă a Gemenilor. Legăturile cu rudele se îmbunătăţesc şi poţi fi mai ocupat decât de obicei cu petreceri ori reuniuni familiale. Dacă îţi cauţi o locuinţă nouă, norocul te însoţeşte în această conjunctură astrală.

Din 13 august, Saturn îşi părăseşte turnura retrogradă din Săgetător, întărind tendinţele lui Marte. Eşti capabil să distingi care din conexiunile tale parteneriale îţi sunt de folos şi să te concentrezi asupra lor. Pe de altă parte, asocierile păguboase, cu persoane lipsite de onestitate sunt pe cale să se destrame de la sine.

Horoscop Gemeni 2016

Sub vibraţiile Lunii pline apărute pe 18 august 2016 în Vărsător şi a noua casă a Gemenilor, se poate petrece o cutremurare a credinţelor tale adânci, provocată de un eveniment neaşteptat. Poţi fi, în acest fel, îndrumat să-ţi extinzi viziunea despre lume şi să te debarasezi de prejudecăţi. Această Lună plină este corelată totodată cu şansa de a pleca în străinătate, cu o veste de la un prieten din afară ori cu împrietenirea cu cineva de pe alte meridiane geografice.

Soarele parcurge, odată cu 22 august, sectorul astrologic al Fecioarei, aşa că este de aşteptat ca influenţele venusiene să fie înteţite. Eşti iarăşi tentat să îţi reduci activităţile sociale pentru a petrece cât mai mult timp împreună cu familia, mai ales că în acest mod te simţi în siguranţă, la adăpost faţă de atacurile perfide ale unor oameni. Această perioadă este prielnică trasării unor proiecte pe termen lung, vânzării, cumpărării sau reamenajării unei locuinţe.

Ziua de 30 aust este marcată de iniţierea a două tranzituri ce îşi vor arăta consecinţele mai cu seamă în luna septembrie: Venus intră în Balanţă, iar Mercur preia un aspect retrograd în Fecioară şi a IV-a casă a Gemenilor. Întrucât cel de-al doilea aspect astral este sprijinit de Soare, tinde să îl pună cumva în umbră pe cel dintâi. Chiar dacă ai oportunitatea de a străluci în societate, a-i fermeca pe oameni prin abilitatea de a-ţi scoate în evidenţă calităţile, poţi fi constrâns de împrejurări să te focalizezi asupra căminului, să te străduieşti să solutionezi nişte probleme familiale şi să pui capăt unor circumstanţe neplăcute, negative reverberate din trecut.

Horoscop Gemeni august 2016 - Dragoste şi cuplu 


Viaţa de cuplu este tot mai vivace, chiar furtunoasă ca urmare a prezenţei lui Marte, odată cu 2 august, în a VII-a ta casă. De fapt, cerul senin al ataşamentului reciproc este tulburat mai curând de furtuni primăvăratice, de scurtă durată, ce îi dau soarelui afecţiunii o putere sporită. Poţi, aşadar, să ai mai multe certuri minore şi înfierbântate cu persoana iubită, urmate de tot atâtea împăcări şi regăsiri ale tăriei conexiunii voastre.

Împărtăşirea afectivă din relaţiile în doi se stabilizează din 5 august. Tranzitul lui Venus în a patra casă a Gemenilor este caracterizat de dorinţa intensă, atât a ta, cât şi a partenerului tău, de a vă rezervă mai multă intimitate. În acelaşi timp, dacă locuieşti împreună cu acesta, tindeţi amândoi să va infrumuţesaţi casa, să-i conferiţi un plus de romantism şi individualitate.

Horoscop Gemeni iulie 2016

Aspectul direct în care se reînscrie Saturn din 15 august în a şaptea ta casă ar trebui să fie asociat cu o perspectivă clară a legăturii tale de cuplu, cu înţelegerea realistă a simţămintelor tale de dragoste şi a personalităţii şi nevoilor fiinţei îndrăgite. Acest lucru nu face decât să-ţi fortifice fundaţia vieţii sentimentale. Nativii singuri nu se mai agaţă de iluzii şi idealuri imposibile în privinţa unui potenţial partener şi îşi oferă astfel mai mulţi sorţi de izbândă în iniţierea unei idile.

Poziţionarea lui Venus în a V-a casă a Gemenilor făgăduieşte odată cu 30 august 2016 un şir de oportunităţi majore în dragoste, ce vor ieşi la lumină îndeosebi în septembrie. Atractivitatea pusă la dispoziţie de planeta iubirii îţi netezeşte drumul spre formarea unei relaţii de cuplu fericite, guvernate de voioşie şi seninătate. Nativii având deja un tovarăş de viaţă au posibilitatea să retrăiască clipele dintâi ale poveştii lor romantice, dar şi de a-şi sărbători sentimentele de ataşament atâta vreme cât nu sunt afectaţi de un eveniment negativ din familie.

Horoscop Gemeni august 2016 - Muncă şi bani 


Activitatea profesională şi cea financiară din această lună nu sunt zguduite de conjuncturi deosebite, ieşite din comun. Există, totuşi, riscul ca focalizarea crescândă către familie şi/sau viaţa amoroasă să provoace o oarecare neglijare a muncii şi afacerilor.
Horoscop Gemeni august 2016 Horoscop Gemeni august 2016 Reviewed by Diana Popescu on iulie 26, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.