Şobolanii din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor


Visele despre şobolani semnifică simţăminte de îndoială, lăcomie, vină, necurăţenie, lipsă de valoare, temeri şi invidie. Când visezi astfel de creaturi, poţi fi măcinat, "mâncat" pe dinlăuntru de un sentiment de vinovăţie. În alte cazuri, şobolanii reprezintă repulsie, oroare, descompunere, murdărie şi chiar moarte.

Şobolanii din vise

Un vis despre şobolani poate reflecta, uneori, pur şi simplu frică faţă de aceştia, teroarea instinctivă pe care ţi-o inspiră ei.

Pe lângă vină, visele de acest tip simbolizează şi aspecte ale sinelui care nu îţi plac, îţi repugnă, asociate cu o atitudine a ta, cu imaginea ta exterioară sau cu obiceiurile tale proaste. Pe de altă parte, pot oglindi temerea ta că nu eşti plăcut, apreciat, acceptat.

Câteodată, şobolanii sunt simboluri onirice ale unor altfel de temeri, inclusiv legate de starea ta de sănătate ori a altcuiva, de simţămintele faţă de cineva pe care îl laşi să fie în preajma ta din motive materiale, egoiste, dar pe care abia îl suporţi în sinele tău.

În alte variante, un şobolan din vis îţi poate readuce în subconştient o dragoste dezamăgitoare, o persoană în care ai avut încredere, ai investit emoţional, dar care s-a dovedit a fi animată de interese, intenţii murdare, josnice.

Păianjenii din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor

Dacă ai visat şobolani mâncând, ronţăind ceva, ţi se sugerează că, în lumea reală, eşti "mâncat," consumat, devorat, prejudiciat de o persoană ori o conjunctură negativă.

În mod asemănător, visele despre un şobolan care te muşcă (eventual de picior) pot să te avertizeze că trebuie să fii cât se poate de atent la ceea ce se petrece în jurul tău. Poate că cineva încearcă să profite de tine, să te trădeze, să te bârfească şi să te împroaşte cu noroi, cu murdărie!


La fel, şobolanii din vise denotă frica faţă de o circumstanţă neplăcută, scârboasă, repulsivă din starea de veghe. Într-o altă interpretare, poate fi vorba despre sfârşitul a ceva din viaţa ta, cum ar fi o prietenie, o relaţie de cuplu ori un job.

Când visezi că prinzi un şobolan (cu mâinile goale sau într-o capcană) înseamnă că nu permiţi unor tendinţe negative ale sinelui să pună stăpânire asupra ta. Astfel de tendinţe pot fi lăcomia, gelozia, invidia, răutatea.

Visele în decursul cărora omorî şobolani prezic că îţi vei înfrânge duşmanii. Vei avea ultimul cuvânt într-o confruntare cu cineva care ţi-a înşelat aşteptările sau s-a străduit să-ţi facă rău.

Şoarecii din vise | Interpretare şi semnificaţie vise

Dacă ai visat cum eşti urmărit şi fugi de şobolani, ţi se pune în vedere că nu trebuie să fii surprins cu garda jos, că se impune să fii cu ochii în patru faţă de o posibilă înşelăciune, invidie sau tentativă de a te dezonora a cuiva din imediata ta apropiere.

Culoarea şobolanului din vis este asociată cu câte o anumită interpretare onirică. Unul alb înseamnă că vei primi un ajutor neaşteptat, unul negru sugerează o persoană duplicitară, care te lucrează pe la spate, iar unul maro este corelat cu o boală ori cu temerea că te vei îmbolnăvi.


Şobolanii din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor Şobolanii din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor Reviewed by Diana Popescu on iulie 31, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.