Şoarecii din vise | Interpretare şi semnificaţie vise


Şoarecii apăruţi în vise reflectă frică, supărări minore, umilinţă, timiditate, lipsă de îndrăzneala, impulsuri interioare ori activităţi casnice mărunte şi persistente, iritante. Sunt simboluri onirice ce pot mărturisi simţăminte de inadecvare, temerea că eşti minimalizat, că stai în umbra cuiva şi nu îţi scoţi la iveală pe de-a întregul potenţialul.

În tradiţia persană, visele despre şoareci prezic un câştig, iar în superstiţiile occidentale semnalează un duşman ascuns, o persoană care te fură, probleme în relaţia cu un partener (de afaceri) sau pierderi financiare.

Vise soareci

Pentru unii oameni, astfel de vise oglindesc repulsie, scârbă, oroare provocate subconştient de un eveniment din viaţă lor sau de un sentiment de vinovăţie.

Atunci când visezi un şoarece mort înseamnă că nu permiţi unor probleme mărunte să te sâcâie, să te irite. Nu îţi laşi temerile să-ţi îngrădească atingerea unor ţeluri. Într-o interpretare diferită, poate fi vorba despre ceva neglijat ori ignorat prea mult timp...

Şarpele din vise | Interpretare şi semnificaţie vise

Visul în care ucizi sau prinzi în capcană un şoarece poate dovedi, dimpotrivă, că dai o importanţă prea mare unor chestiuni minore care te deranjează. Potrivit unor cărţi de vise, prinderea în capcană a unui şoarece anunţă veşti proaste primite într-o scrisoare, dar şi obţinerea unor bani nesperaţi, victorie asupra unui duşman, pe când omorârea unui şoarece ar desemna veşti bune ori debarasarea de un oaspete nedorit.

Un vis pe parcursul căruia un şoarece este urmărit de tine sau de altcineva semnifică faptul că eşti agasat de un gând obsesiv. Trebuie să-i găseşti o rezolvare în traiul de zi cu zi!

Dacă ai visat şoareci mâncând, hrănindu-se, ţi se sugerează că cineva încearcă să-ţi ruineze încrederea în tine însuţi.


Conform unei alte interpretări, un şoarece care mănâncă din alimentele tale dă de înţeles că eşti secătuit treptat, pe nesimţite, de energie, de siguranţă. Un şoarece visat mâncând brânză prevesteşte o surpriză plăcută din viitorul apropiat.

Visele înfăţişând un şoarece vânat de o pisică indică uneori că nu reuşeşti să te impui în viaţa socială sau profesională, că alţii nu ţin cont de opiniile tale ori de personalitatea ta.

Urmărit în vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor

Adeseori, femeile sunt străbătute de o frică cumva instinctivă faţă de şoareci. Nu întâmplător, se spune că visul despre aceştia ar putea dezvălui tendinţe, impulsuri subconştiente spre desfrâu ori lascivitate ale unei femei! Pe de altă parte, există credinţa că atunci când o femeie visează şoareci, va avea probleme sau se va certa cu o altă femeie.

Într-o superstiţie occidentală, un vis în care auzi un şoarece umblând prin preajma ta, eventual chiţăind, reprezintă un avertisment faţă de un hoţ pe cale să-ţi între în casă!

Când tragi o sperietură zdravănă în vise din pricina unui şoarece, înseamnă că vei fi pus într-o situaţie jenantă, posibil din cauza cuiva mai tânăr decât tine.

Un şoarece alb din vise se spune că vesteşte o căsătorie fericită, pe când unul negru ar fi un semn că cineva din familie te fură!

Dacă ai visat un şoarece care fuge de tine ţi se poate anunţă o noapte albă sau ţi se poate reflecta o vulnerabilitate, o slăbiciune, în vreme ce un şoarece care se joacă în vis dă de veste că cineva îţi va face curte în curând.

Pisica din vis | Interpretarea şi semnificaţia viselor


Şoarecii din vise | Interpretare şi semnificaţie vise Şoarecii din vise | Interpretare şi semnificaţie vise Reviewed by Diana Popescu on aprilie 10, 2016 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Soțul meu m-a visat dormind si mișunau șoarecii pe mine , si când a dat sa ma trezească era unul sa-mi intre in gura , asa mi-a spus !! Ce-o fi însemnând?

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.