Horoscop Berbec 2017

Horoscopul Berbecului din 2017 anticipează voinţă şi perseverenţă în împlinirea obiectivelor tale, dar şi necesitatea de a nu fi prea impulsiv, lipsit de diplomaţie, tact în promovarea intereselor tale, oportunităţi legate de studii şi călătorii care nu trebuie să fie totuşi scăpate de sub control, şansa de a-ţi întări legăturile parteneriale din toate planurile existenţei, o viaţă sentimentală în general fericită, însă presărată cu câteva capcane, noroc în activităţile financiare, şi dezideratul de a fi cât mai responsabil în sfera profesională.

Horoscop Berbec 2017 | Horoscop general 


Pluton, prezent şi în acest an în Capricorn şi a zecea casă a Berbecului, nu încetează să îţi pună pe jar ambiţiile, într-un mod mai puţin evident pentru alţii, dar care tinde să te mobilizeze în secret, să te determine să nu te dai înapoi de la nimic în înălţarea statului tău social şi profesional.
Horoscop Berbec 2017

Uranus, amplasat şi în 2017 în Berbec, ţine hangul influenţelor plutoniene şi îţi stimulează năzuinţa specifică zodiei tale de a fi mereu învingător, a te impune într-o poziţie de lider, a te avânta în iniţiative neduse totuşi, câteodată, până la capăt.
Gândeşte-ţi cu grijă, estimând toate consecinţele, înainte să te lansezi în afirmaţii şi acţiuni temerare, să îţi slobozeşti aspiraţia de a fi independent, liber de oricine şi orice.
Cu cât iei mai puţin seama la orgoliile şi simţămintele altora, cu atât mai mult ar trebui să te aştepţi ca aceştia să ţi se împotrivească.
Din păcate, impulsivitatea scăpată din frâu poate provoca destrămarea unor prietenii. Tocmai de aceea, se impune să fii cât mai tolerant faţă de cei din jurul tău, să le accepţi sau măcar să te prefaci că le accepţi opiniile, păstrând în tine, umbrindu-ţi eventuale resentimentele de moment. Chiar dacă eşti îndreptăţit să te vezi deasupra altora, este necesar să aştepţi timpul potrivit, condiţiile potrivite pentru a-ţi clama acest lucru.

În noul an, Neptun îşi păstrează şi el poziţia în zona astrală consacrată din 2012, şi anume în cea a Peştilor. Asta înseamnă că te vei simţi atras, pe mai departe, de subiecte şi persoane desprinse de rutina cotidiană, de credinţe spirituale ori religioase, idealuri înalte, poate chiar prea măreţe pentru a fi atinse. Partea bună este că poţi profita de o creativitate de zile mari, dar numai în demersuri care nu-ţi asigură, cel puţin pe termen scurt, avantaje materiale.

Tranzitul lui Saturn în Săgetător, ce durează până în luna decembrie, îţi conferă o atitudine serioasă în tot ce ţine de învăţare, în explorarea credinţelor personale şi a filosofiei tale de viaţă, o atitudine ce poate atrage spre tine o bursă, posibil una în străinătate, o călătorie de studii peste hotare ori una ţinând de perfecţionarea ta profesională. Oricum, dacă în 2017 vei pleca pe alte meleaguri este indicat să-ţi alcătuieşti cu minuţiozitate, în detaliu, planurile de călătorie pentru a te pune la adăpost de festele pe care ţi le poate juca Saturn.

Jupiter parcurge până în octombrie 2017 zona astrologică a Balanţei şi a celei de-a şaptea case a Berbecului, ajutându-te să-ţi ameliorezi relaţiile parteneriale, să le afli noi căi de dezvoltare, să îţi măreşti numărul de contacte sociale şi să îţi creezi alianţe de nădejde în plan profesional.

Evenimente astrologice în horoscopul 2017

Marte se află în Peşti în cea mai mare parte din luna ianuarie, aşa ai şansa să începi acest an concentrându-te pe pornirile tale subconştiente, pe recunoaşterea lor şi debarasarea de obiceiuri şi tendinţe care îţi pot crea, dacă nu cumva ţi-au făcut deja, probleme în viaţă.

În intervalul 28 ianuarie - 10 martie 2017, planeta războiului străbate teritoriul Berbecului, furnizându-ţi un plus de energie şi combativitate în promovarea personalităţii, imaginii tale exterioare şi intereselor tale esenţiale. Sunt posibile nişte schimbări majore ce îţi solicită flexibilitate mentală, eforturi de a te adapta.

Venus, retrogradă şi ea în prima ta casă între 4 martie şi 3 aprilie, îţi poate infuza însă încăpăţânare, egocentrism şi o vanitate supradimensionată, iscând din această pricină dificultăţi în relaţionarea cu ceilalţi. Nu pretinde altora lucruri exagerate şi nu te angaja în promisiuni de care nu te vei putea achita.

Odată cu 9 aprilie 2017, Mercur îşi asumă o mişcare inversată în Berbec, aşa că, vreme de circa două săptămâni, poţi fi afectat de erori şi neconcordanţe în comunicarea cu cei din preajma şi în felul cum îi estimezi pe oameni. În acest context astral, este de dorit să îţi gândeşti de două sau chiar trei ori orice acţiune importantă, să îţi păstrezi răbdarea şi să nu te laşi tentat de proiecte extrem de promiţătoare la prima vedere.

În perioada 21 aprilie - 4 iunie, Marte se află pe meleagurile Gemenilor şi în a treia ta casă, facilitându-ţi o interacţiune intensă şi eficientă în sfera socială. Este vremea să îţi expui cu expresivitate şi forţă de convingere ideile şi ţelurile, să îi cooptezi pe alţii în planurile tale.

O perioadă prielnică aplecării asupra chestiunilor ţinând de casă şi familie se anunţă de pe 4 martie până pe 20 iulie 2017, graţie amplasării lui Marte în Rac. Căminul pare să reprezinte un loc de refugiu, de relaxare şi împărtăşire reciprocă a afecţiunii împreună cu cei apropiaţi, o cetate bine apărată faţă de atacurile directe şi indirecte lansate din lumea de afară. Armonia din familie pare să se învigoreze şi poţi fi îmbiat să petreci cât mai mult timp de calitate în sânul acesteia. Uneori, această circumstanţă astrală este asociată cu o mutare, cu vânzarea ori cumpărarea avantajoasă unei locuinţe.

Răstimpul 31 august - 5 septembrie, dedicat turnurii retrograde a lui Mercur în Leu şi a cincea casă a Berbecului, poate isca problemele nativilor care au copii. Aceştia par să se închidă în ei înşişi sau să se revolte, să îşi aroge o independenţă pe care nu au cum să şi-o clădească de unii singuri.

Horoscop Berbec 2017 - Dragoste şi cuplu 


Până spre mijlocul toamnei, corabia norocoasă a lui Jupiter navighează în oceanul Balanţei şi a şaptea casă a Berbecului, ceea ce face să te renunţi la prejudecăţi vizavi de aşa-zisele avantajele de a fi singur, a nu te ataşa prea mult afectiv de cineva. Te simţi tot mai bine într-o relaţie de cuplu probabil incipientă, şi tinzi să o tratezi cu seriozitate, gândindu-te la perspectivele ei pe termen lung. Dacă, totuşi, legătura ta în doi scârţâie din toate încheieturile, se erodează văzând cu ochii, Jupiter nu are cum să o salveze, dar poate contribui la o despărţire amiabilă, calmă, de comun acord, scutindu-te de scene melodramatice sau jenante.
În cuplurile consacrate sunt mari şanse să se reaprindă scânteia iubirii, să îşi facă loc o atmosferă romantică şi să se petreacă lucruri care să confirme încă o dată celor doi că au făcut alegerea cea mai potrivită în dragoste.
Pe de altă parte, în cazul în care eşti singur, climatul jupiterian este de foarte bun augur iniţierii unei idile, a unei conexiuni caracterizate de o iubire veritabilă a ambilor parteneri. Desigur, Jupiter nu te ia de mână pentru a te conduce în faţă unei persoane fermecătoare, aducând cu sufletul tău pereche, gata să se îndrăgostească nebuneşte de tine, ci îţi pune doar la îndemână situaţii favorabile pentru asta. Este indicat, drept urmare, să profiţi de astfel situaţii ieşind cât mai des din casă, participând din plin la evenimente sociale şi preluând iniţiativa atunci când ţi se pare că este cazul.

Aspectul retrograd preluat de Venus în cea mai mare parte a lunii martie, în cea dintâi casă a ta, nu este deloc auspicios vieţii sentimentale. Este posibil să te simţi copleşit de o oarecare stinghereală, chiar timiditate, de o prudenţă excesivă, să pari rece, insensibil unor oameni abia cunoscuţi, şi să îţi pui singur beţe în roate în apropierea de un potenţial partener. În acelaşi timp, o persoană la dragostea căreia aspiri te poate refuza categoric dacă eşti prea insistent sau nu te străduieşti să îi descoperi coarda sensibilă a inimii.

Oportunităţile nativilor singuri de a întâlni pe cineva special, în stare să le înfierbânte inima şi mintea, să îi poarte pe tărâmul magic al iubirii, sunt iarăşi la ordinea zilei începând cu 20 iulie şi până pe 5 septembrie 2017, sub impactul tranzitului lui Marte în Fecioară şi a cincea ta casă. Berbecilor aflaţi deja într-o legătură amoroasă, ce profită de o împărtăşire senzuala, pătimaşă în amor, li se recomandă totuşi să îşi păstreze firea, să nu se lase luaţi pe sus de uraganele geloziei, sau să îşi păstreze răbdarea, astfel încât să nu transforme o furtună într-un pahar cu apă, o dispută minoră cu tovarăşul lor de viaţă, într-o ceartă amarnică de-a lungul căreia pot fi rostite cuvinte necugetate, ce vor fi regretate mai târziu.

Mercur retrograd îşi face sălaş în Leu şi a V-a casă a Berbecului între 31 august şi 5 septembrie, într-un ciclu astral scurt, ce-i drept, dar care poate fi cutremurat de neînţelegeri şi dispute în legăturile amoroase. Poţi fi înţeles greşit sau să-ţi înţelegi greşit partenerul, aşa că se impune să fii cât se poate de grijuliu în cuvintele şi gesturile tale, să fii mereu gata să îi accepţi critici poate nefondate, să-ţi calci peste inimă, numai şi numai pentru a nu ajunge în pragul unor certuri cu efecte negative îndelungate.

Anul 2017 tinde să se sfârşească în mod fericit în amor, având în vedere că Marte tranzitează în perioada 22 octombrie - 9 decembrie Balanţa (a şaptea ta casă), şi apoi Scorpionul ( a opta casă a Berbecului). Dacă cel dintâi aspect astrologic duce către o fortificare a relaţiilor de cuplu de cursă lungă, cel de-al doilea făgăduieşte o aprofundare, adâncire a acestora, împletită cu un sporit erotism.

Horoscop Berbec 2017 - Muncă şi bani 


Poate că te-ai obişnuit de-acum cu guvernarea lui Pluton în a zecea ta casă... Ar trebui, atunci, să conştientizezi că şi în 2017 acesta planetă nu se împacă cu comoditatea, nonşalanţa, inerţia în sfera profesională. Lui Pluton îi place să te surprindă cu mutări de şah neaşteptate în carieră, care, în funcţie de adaptabilitatea ta, pot conduce către un mat umilitor sau spre o remiză ce îţi îngăduie să îţi îndeplineşti ţeluri majore.

În intervalul 10 martie - 21 aprilie, Marte se perindă prin Taur şi a doua casă a Berbecului, fiind posibil să dai o lovitură financiară de proporţii, asumându-ţi mai multe riscuri decât de obicei. Ai prilejul să-ţi îmbunătăţeşti situaţia materială datorită unor conjuncturi care îţi necesită curaj şi decizii rapide, inspirate. Ai capacitatea să-ţi promovezi cu succes o afacere sau să-i afli investitori puternici.

Unele afaceri ori chestiuni financiare par, cu toate astea, să ajungă la un punct mort, solicitându-te să iei mai atent în considerare detaliile lor între 9 şi 20 aprilie 2017, ca urmare a tranzitului retrograd al lui Mercur în Taur. Energia insuflată de Marte te ajută să depăşeşti, de cele mai multe ori, probleme de acest tip, mai cu seamă dacă apelezi şi la consilieri pricepuţi şi oneşti, capabili să îţi dea un sfat bun.

Lucrurile o pot lua razna la serviciu de-a lungul ciclului retrograd al lui Mercur în Fecioara şi a şasea casă a Berbecului, din 12 şi până pe 31 august. Atmosfera din sfera profesională pare să devină tensionată, să nu îţi permită decât în mică măsură să te concentrezi pe sarcinile tale prioritare. Este de aşteptat să intri, vrând-nevrând, în conflicte cu şefii sau colegii, să fii mai puţin atent la amănunte semnificative ale responsabilităţilor tale. Poate că nu ar fi rău ca în această perioada să pleci în concediu, ferindu-te de necazuri şi bucurând-te de soare.

Marte te energizează, îţi dă impetuozitate în muncă în răstimpul 5 septembrie - 22 octombrie 2017. Popasul său în Fecioară te îmboldeşte să rupi cu rutina, să faci ceva important, chiar dacă în acest fel îi şochezi pe cei din jurul tău, mai ales pe cei care erau neîncrezători în resursele tale. Dacă jobul tău actual ţi se pare a fi neîmplinitor, este posibil să îţi afli cu rapiditate un altul cu mult mai avantajos.

2017 - Anul chinezesc al Cocoşului de Foc

Pe 20 decembrie, evenimentul astral marcant al intrării lui Saturn în Capricorn şi a zecea casă a Berbecului îşi face simţite efectele cumva confuz în acest an, însă îşi va arată pe deplin potenţialul din 2018. Dacă ţi-ai construit pe baze solide până acum cariera, dacă ai muncit cu motivare şi perseverenţă până acum, Saturn are tendinţa de a-ţi încununa eforturile, a-ţi materializa aspiraţii, planuri înalte, ambiţioase. Dacă, dimpotrivă, te-ai culcat pe-o ureche în ultimii ani, această planetă nu sovăieste să te supună unor testări crunte, să îţi risipească visările cu ochii deschişi, să te trezească la realitate şi să îţi demonstreze că are pretenţiile lui, legile lui riguroase, şi că acolo unde este lege nu-i tocmeală!
Horoscop Berbec 2017 Horoscop Berbec 2017 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 04, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.