Horoscop Fecioară noiembrie 2016

În horoscopul Fecioarei noiembrie 2016 se pune accentul pe reînnoirea atitudinii tale faţă de viaţă, pe incitarea de a te scălda în plăcerile vieţii, dar şi pe responsabilitatea şi ataşamentul faţă de cămin, familie. Dragostea îţi oferă oportunităţi rar întâlnite în acest an, iar activitatea profesională intensă îţi este auspicioasa atât timp cât este însoţită de calm, stăpânire a impulsului de a te război cu morile de vânt.

Horoscop Fecioară noiembrie 2016 - Horoscop general 


Ziua de 12 noiembrie este marcată de tranzitul lui Venus în Capricorn şi a cincea casă a Fecioarei, şi de cel al lui Mercur în Săgetător. Planeta dragostei trezeşte la viaţă copilul din interiorul tău, neastâmpărul de a te lasă în voia spontaneităţii şi a plăcerilor simple, chiar inocente, ale existenţei. Nu poţi, cu toate astea, să-ţi ocoleşti întru totul responsabilităţile, deoarece Mercur în a patra ta casă te îndrumă irezistibil către cele ţinând de cămin. Comunicarea cu familia, cu părinţii, se îmbunătăţeşte, de fapt, ca urmare a expresivităţii venusiene cu care îţi expui opiniile, interesele. Creativitatea de zile mari care te străbate poate fi orientată inclusiv spre infrumuţesarea casei.
Fecioară noiembrie 2016

Impulsul de a studia sau a călători stârnit, pe 14 noiembrie 2016, de Luna plină din Taur şi a noua casă a Fecioarei este strâns legat de năzuinţele tale esenţiale. Nu mai eşti purtat către demersuri superficiale, indefinite, şi eşti gata să rişti într-o aventură existenţială semnificativă, în stare să îţi deschidă drumuri ale destinului spre care aspiri de multă vreme. Nu este exclus să te smulgi brusc, pe neaşteptate, din rutina zilnică, pentru a face ceva deosebit, memorabil!

Interacţiunea socială se eliberează de false păreri şi credinţe începând cu 19 noiembrie. Neptun, reîntors în aspect direct în Peşti, te face să intuieşti care sunt persoanele pe care te poţi baza cu adevărat, îndeosebi în relaţiile de parteneriat. Această conştientizare este corelată atât cu destrămarea unor asocieri păguboase, care nu au încetat până în prezent din cauza inerţiei, cât şi cu încropirea altora noi, împreună cu persoane care sunt în mod veritabil pe aceeaşi lungime de undă cu tine, cred cu onestitate în aceleaşi idealuri sau ţeluri ca şi tine.

În curând pe diane.ro: Horoscop Fecioară 2017

Soarele păşeşte de pe 21 noiembrie 2016 în zona astrologică a celei de-a patra case a Fecioarei, reluând şi înteţind influenţele mercuriene. Casa ta constitue, în acest context, un reper primordial al existenţei, locul care îţi asigură în cea mai mare măsură confort, stabilitate şi siguranţă. Eşti determinat să faci tot ce îţi stă în putinţă pentru membrii familiei, pentru cei îndrăgiţi, a-ţi fixa împreună cu aceştia proiecte cu bătaie lungă în viitor. Petrecerile în familie sau activităţile în cadrul său sunt prioritare. În acelaşi timp, poţi fi focalizat asupra vânzării, cumpărării unei locuinţe, sau a mutării într-o altă casă.

Pe 29 noiembrie, Luna nouă apărută pe acelaşi tărâm al Săgetătorului dă şi mai mult apă la moară tendinţelor solare. Ai posibilitatea să faci un gest remarcabil, notabil, având capacitatea să demonstreze dedicarea ta faţă de persoanele care-ţi sunt cel mai aproape. Pe de altă parte, poţi fi tentat să te retragi în trecut, într-o amintire care nu are cum să mai fie retrăită ori, din contra, să extragi din trecutul tău învăţăminte relevante pentru ceea ce ai de întreprins în prezent şi în viitorul apropiat.

Horoscop Fecioară noiembrie 2016 - Dragoste şi cuplu 


Dragostea pluteşte în aer, este gata să-şi aroge cu insistenţă drepturile şi libertăţile odată cu 12 noiembrie, ca efect al vizitei lui Venus în a V-a ta casă. Magnetismul şi încrederea în ţine însuţi furnizate de Venus îţi pun la dispoziţie o grămadă de oportunităţi de a iniţia o idilă cu cineva capabil să te călăuzească către frumuseţi nebănuite până acum ale lumii. În cuplurile deja închegate, este de aşteptat să se instaleze o atmosferă romantică, împrospătătoare, de dăruire reciprocă.


Horoscop Fecioară noiembrie 2016 - Muncă şi bani 


Activitatea profesională este tot mai acaparatoare, mai intensă, însă acest lucru te satisafce întrucât îţi consumă energia năvalnică, îi dă un sens amplu spre care să se canalizeze. Marte străbate din 9 noiembrie 2016 sectorul astrologic al Fecioarei, conferind întâietate responsabilităţilor tale din muncă. Nu faci nimic de mântuială şi te ocupi de clădirea unui fundament solid al sarcinilor, întreprinderilor tale. Această tendinţă este de bun augur carierei tale însă poate fi umbrită de predispoziţia de a te avânta în certuri neproductive cu colegii.

Horoscop Fecioară octombrie 2016
Horoscop Fecioară noiembrie 2016 Horoscop Fecioară noiembrie 2016 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 28, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.