Horoscop Leu noiembrie 2016

Horoscopul Leului noiembrie 2016 anticipează armonizarea şi organizarea activităţilor tale cele mai importante, optimizarea legăturilor de parteneriat, prilejul de a te bucura cu intensitate de darurile existenţei, o viaţă amoroasă fierbinte, necesitând totuşi compromisuri, şi o atmosferă profesională stând sub semnul cordialităţii şi bunei înţelegeri.

Horoscop Leu noiembrie 2016 - Horoscop general 


Dezideratul de a-ţi conserva energia printr-o viaţă mai echilibrată, guvernată de armonie între aspectele sale principale, ţi se impune de la sine din 9 noiembrie 2016, atunci când Marte începe să traverseze meleagurile Vărsătorului şi al celei de-a şaptea case a Leului. Te simţi motivat să îţi însănătoşeşti relaţiile de parteneriat din plan personal, social şi profesional, fiind dispus să laşi de la tine, să recurgi la compromisuri pentru a realiza asta.
Leu noiembrie 2016

Odată cu 12 noiembrie, Venus tranzitează Capricornul, iar Mercur, Săgetătorul şi a cincea casă a Leului. Această combinaţie îţi stimulează mintea către eficientizarea timpului, organizarea şi ajustarea demersurilor tale majore, dar şi a hobby-urilor ori pasiunilor tale. Ai mai multe aşteptări de la cei din jur şi de la tine, şi tinzi să te destinzi în activităţi cumva mai elevate, cu o tentă artistică.

În curând, pe diane.ro: Horoscop Leu 2017

Traiul zilnic îţi este iluminat de oportunitatea de a te distra, a te simţi bine. Soarele îşi croieşte drum, din 21 noiembrie 2016, în Săgetător şi a cincea ta casă, insuflându-ţi optimism şi temeritate, indemnându-te să nu-ţi refuzi nimic din ceea ce lumea poate să-ţi dăruiască. Dorinţa de a fi remarcat îţi este împlinită, şi eşti înconjurat cu preţuire şi căldură de prieteni şi colegi. Este timpul să profiţi din plin de viaţă, să petreci şi să te laşi înălţat în al nouălea cer pe aripile dragostei.

Un punct culminant al al influenţelor generate de ciclul solar pomenit mai înainte este vestit pe 29 noiembrie, graţie popasului Lunii noi în a cincea casă a Leului. Este o zi în care ar fi bine să-ţi iei liber de la serviciu, să te rupi de obligaţii prea apăsătoare. Energia ta clocotitoare se cere a fi revărsată în activităţi favorite, în întâlniri cu amicii şi/sau cu persoana iubită. Cu cât îţi îngădui să fii mai spontan, cu atât mai mult fericirea pogoară asupra ta!

Horoscop Leu noiembrie 2016 - Dragoste şi cuplu 


Viaţa amoroasă se dinamizează, devine mai furtunoasă sub impactul tranzitului pornit de Marte, pe 9 noiembrie, în a VII-a ta casă. Este probabil ca relaţiile de cuplu să fie cutremurate de mai multe dispute, certuri decât de obicei. Astfel de confruntări sunt însă de mică anvergură şi se încheie cu repeziciune, prin împăcări pătimaşe, regăsiri ardente ale reciprocităţii afective. Nativii singuri sunt mai îndrăzneţi în iubire şi în năzuinţa de a se angaja într-o conexiune în doi serioasă.

Amplasarea lui Venus în a şasea casă a Leului est asociată, din 12 noiembrie 2016, cu aspiraţia către perfecţiune în dragoste. Dacă ai un partener, se impune, drept urmare, să-ţi ţii în frâu tendinţa de a-i căuta nod în papură, a-i pierde din vedere calităţile sale din cauza unor scăpări reale sau care ţi se năzăresc. Iubirea autentică presupune acceptarea şi chair aprecierea unor minusuri ale tovarăşului de viaţă. În plus, în eventualitatea că există probleme în paradisul amorului, Mercur, poziţionat în Săgetător, sprijină rezolvarea lor prin intermediul unei comunicări sincere, cu toate cărţile pe masă. În caz că eşti singur, poţi fi înclinat să ai standarde prea înalte în alegerea unui potenţial partener. Dacă, totuşi, reuşeşti să treci peste această barieră interioară, poţi înfiripa o poveste de dragoste cu cineva corelat cu zona ta profesională.

Horoscop Leu noiembrie 2016 - Muncă şi bani 


Activitatea de la serviciu devine mai plăcută, mai incitantă, iar relaţiile cu colegii sunt caracterizate de cordialitate, bunăvoinţă ca efect al vizitei lui Venus în Capricorn. Este o perioada prielnică găsirii unui (nou) job, poate nu atât de avantajos pe cât visai, dară care te ajută să-ţi solutionezi nişte probleme financiare de moment.

Luna plină, răsărită pe 14 noiembrie 2016, în Taur şi a X-a casă a Leului, îţi sugerează să descoperi în ce fel îţi poţi extinde orizonturile vieţii profesionale. Poate că eşti în pragul unor realizări notabile în carieră, fiind necesar să investighezi cum anume le poţi îndeplini. Tocmai de aceea, este nevoie să îţi reinvigorezi reţeaua de contacte şi alianţele cu persoane influente.

Parteneriatele din plan financiar au de câştigat în urma revenirii lui Neptun, odată cu 19 noiembrie, în tranzit direct în Peşti. Stăpânit de realism, ştii la care să renunţi şi pe care poţi să le optimizezi, astfel încât să îţi favorizezi majorarea veniturilor.

Horoscop Leu octombrie 2016
Horoscop Leu noiembrie 2016 Horoscop Leu noiembrie 2016 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 28, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.