Horoscop Gemeni noiembrie 2016

În horoscopul Gemenilor noiembrie 2016 ies în evidenţă nişte veşti bune primite din străinătate, beneficiile rezultate din relaţiile parteneriale, generozitatea reciprocă din conexiunile de cuplu consacrate şi eficientizarea demersurilor financiare şi profesionale.

Horoscop Gemeni noiembrie 2016 - Horoscop general 


Din 9 noiembrie 2016, sub impactul tranzitului lui Marte în Vărsător şi a noua casă a Gemenilor, nu mai eşti dispus să îţi amâni sau neglijezi nişte planuri de călătorie ori ţinând de un job în străinătate. Eşti gata să faci sacrificii în acest sens, să laşi totul deoparte pentru a face asta. Lipsit de interes faţă de orice fel de dimensiune învechită, monotonă a existenţei, te poţi arunca cu capul înainte într-o aventură riscantă. Este vremea să te laşi purtat de spontaneitate, să te lansezi într-o acţiune ieşită din comun, să fii cuprins de fiorii imprevizibilului!
Gemeni noiembrie 2016

Dacă Marte te-a îmboldit către zone virgine, necunoscute ale lumii exterioare, Venus, amplasată odată cu 12 noiembrie în Capricorn, îţi scoate în prim plan aspiraţiile intime, fierbinţi cărora nu ai îndrăznit poate să le dai glas în ultimul timp. Cu atât mai mult cu cât le împărtăşeşti unor prieteni ori oameni apropiaţi, cu atât ai şanse mai mari ca aceştia să te sprijine în împlinirea lor. Asta nu înseamnă însă că viaţa socială te dezavantajeaza în vreun fel. Dimpotrivă, cei din jur îţi apreciază şi caută tovărăşia,datorită aurei de farmec conferită de Venus.

Luna plină găzduită de Taur şi a XII-a casă a Gemenilor pe 14 noiembrie 2016 îţi indică necesitatea de a-ţi lua un răgaz, a te relaxa şi a te elibera de stres. Singurătatea îţi oferă prilejul de a te deconecta, a-ţi armoniza ritmurile minţii cu cele ale trupului. Îndepărtarea de activitatea socială îţi este benefică şi sensibilităţii emoţionale intense generate de această Luna plină.

Horoscop Gemeni 2017

Relaţiile parteneriale te solicită şi te aduc în preajma unor oportunităţi din 21 noiembrie. Soarele călătoreşte în Săgetător, semnalându-ţi dezideratul de a-ţi echilibra, stabiliza conexiunile de asociere din sfera personală, socială şi profesională. Aceste tipuri de relaţii îţi sunt tot mai utile cu cât dai dovadă de un sporit fair play, te interesezi de bunăstarea partenerilor tăi şi nu eziţi să faci compromisuri, să laşi de la tine pentru a-i face să se simtă în largul lor împreună cu tine.

Pe 29 noiembrie 2016, Luna nouă ivită tot în a şaptea casă a Gemenilor ţine cu tot dinandinsul să îţi recompenseze eforturile sau dedicarea din legăturile parteneriale spre care te-ai concentrat în ciclul solar menţionat mai înainte. Asociaţii ori colaboratorii îţi rezervă surprize plăcute, îţi demonstrează că te preţuiesc şi îţi respectă aporturile, iniţiativele.

Horoscop Gemeni noiembrie 2016 - Dragoste şi cuplu 


Magnetismul şi siguranţa cu care te implici în interacţiunea socială reprezintă factorii cheie în ameliorarea vieţii sentimentale, începând cu 12 noiembrie 2016, ca efect al parcursului lui Venus în a opta casă a Gemenilor. Cu toate că nu-ţi este deloc uşor să faci aşa ceva, ai pornirea să-ţi iei prin surprindere persoana iubită printr-un gest extravagant, printr-un cadou la care ştii că râvneşte de multă vreme. În acelaşi timp, partenerul tău tinde să îţi acorde o atenţie sporită, să te răsfeţe printr-o generozitate ce îţi mărturiseşte dragostea pe care ţi-o poartă. Acest context astral este asociat şi cu o înteţire a senzualităţii, cu o împărtăşire erotică de zile mari! Dacă eşti singur şi îţi conştientizezi punctele forte ale personalităţii, aproape nimic nu te mai împiedică să înfiripi o idilă cu cineva de care te simţi atras, mai mult sau mai puţin în secret, de ceva timp.

Horoscop Gemeni noiembrie 2016 - Muncă şi bani 


Periplul lui Venus prin Capricorn îţi facilitează tranzacţii financiare foarte avantajoase odată cu 12 noiembrie 2016. Treci printr-un tranzit corelat cu beneficii obţinute dintr-o moştenire sau datorate unei întâmplări norocoase, eventual cu un câştig la loto. Mercur, poziţionat din aceeaşi dată de 12 noiembrie în Săgetător şi a VIII-a casă a Gemenilor îţi sugerează idei valoroase în muncă, mijloace inedite de a-ţi eficientiza activitatea de la serviciu. Comunicarea crescândă cu colegii şi şefii te ajută să îţi scoţi în prim plan competenţa şi meritele.

Activitatea profesională devine şi mai fertilă, mai împlinitoare din 19 noiembrie, ca urmare a revenirii lui Neptun în aspect direct în Peşti. Nu mai eşti tentat să te apuci de proiecte fanteziste, nerealiste, şi desluşeşti tot mai limpede care îţi sunt priorităţile!

Horoscop Gemeni octombrie 2016
Horoscop Gemeni noiembrie 2016 Horoscop Gemeni noiembrie 2016 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 26, 2016 Rating: 5

2 comentarii:

Un produs Blogger.