Horoscop Taur noiembrie 2016

Horoscopul Taurului noiembrie 2016 are drept principale repere lărgirea perspectivelor tale despre viaţă şi sine, recăpătarea încrederii în tine şi ţelurile tale, o transformare de amploare din acest punct de vedere, vădită inclusiv pe plan profesional, şi o viaţă sentimentală norocită de spontaneitate şi dezvăluirea unor noi feluri de fortificare a conexiunii cu un partener mai vechi ori mai nou.

Horoscop Taur noiembrie 2016 - Horoscop general 


Venus tranzitează odată cu 12 noiembrie 2016 Capricornul şi a noua casă a Taurului, inoculandu-ţi năzuinţa de a îţi extinde orizonturile cunoaşterii, fie prin studiu, fie prin experienţe de viaţă relevante. Eşti pe cale să pleci într-o călătorie, sau să-ţi planifici una, probabil într-un loc cumva misterios, învăluit în secrete incitante, aşa cum te inspiră Mercur, prezent şi el în Capricorn începând cu aceeaşi zi de 12 noiembrie.

Luna plină, răsărită pe 14 noiembrie 2016 în Taur, te convinge că eşti îndreptăţit să ajungi sub luminile reflectoarelor, să joci un rol principal pe scena lumii. De fapt, încrederea în ţine însuţi face că oportunităţile să ţi ivească înainte de la sine, ca prin minune. Universul se pliază ţelurilor tale, şi îţi dăruieşte ceea ce ştii că ţi se cuvine!
Taur noiembrie 2016

Relaţiile de prietenie nu îţi mai sunt deformate de iluzii păguboase din 19 noiembrie, atunci când Neptun revine în tranzit direct în Peşti. Ai capacitatea să distingi cu realism cine este de partea ta şi cine îţi este împotrivă. Este vremea confirmării sau închegării unor alianţe de nădejde în proiectele tale din viitorul apropiat.

Horoscop Taur 2017

O latura esenţială a personalităţii sau vieţii tale se cere cu insistenţă transformată odată cu 21 noiembrie 2016. Soarele străbate de pe această dată sectorul astrologic al Săgetătorului şi a opta casă a Taurului, imboldindu-te să îţi iei inima în dinţi şi să te rupi de inerţie sau de un obicei dăunător, să îţi relansezi destinul şi să îi faci pe alţii să joace aşa cum le cânţi. Nu mai este cazul să te laşi în voia unor compromisuri ori amânări. Acum şi aici sunt în joc idealurile tale!

Tainele existenţei şi ale sinelui sunt mult prea provocatoare pentru a le mai ignora sub vibraţiile Lunii noi apărute pe 29 noiembrie în Săgetător! Influenţele ciclului solar de mai sus sunt înteţite, însă se fac simţite mai degrabă într-o sferă spirituală, în credinţele tale esenţiale ori în filosofia ta de viaţă. Până la urmă, o adevărată şi benefică transformare din existenţa ta poate porni numai de la felul cum conştientizezi şi interpretezi ceea ce se petrece în imediata ta apropiere.


Horoscop Taur noiembrie 2016 - Dragoste şi cuplu 


Dragostea nu se mai simte bine între graniţele traiului cotidian, aspiră să se dezvolte într-un decor cât mai neobişnuit, într-o atmosferă insolită, chiar exotică. Parcursul lui Venus în a IX-a ta casă, iniţiat pe 12 noiembrie 2016, îţi făgăduieşte întâlnirea cuiva plin de spontaneitate, având darul de a-ţi dezvălui aspecte surprinzătoare, palpitante despre lume şi iubire. Ai posibilitatea să cunoşti un astfel de partener în decursul unei călătorii sau în persoana cuiva provenit de pe alte meridiane ale globului, ori dintr-o zonă culturală cu totul diferită de a ta. Deosebirile dintre voi întreţin vioiciunea, prospeţimea conexiunii voastre afective. Dacă eşti angajat deja într-o relaţie de cuplu, ai ocazia să o învigorezi printr-o abordare ieşită din comun, prin descoperirea unor modalităţi inimaginabile altădată de a intensifica ataşamentul reciproc cu partenerul tău.

Dacă eşti îndrăgostit, în ziua de 14 noiembrie, Luna plină din prima casă a Taurului nu îţi mai permite să ascunzi asta! Eşti stăpânit într-o prea măsură de iubire pentru a o mai ţine sub zăbala timidităţii ori complexelor. De altfel, această Lună plină îţi inspiră un comportament şi o imagine exterioară ce radiază senzualitate, atractivitate, şi te face aproape irezistibil în demersurile tale amoroase!


Horoscop Taur noiembrie 2016 - Muncă şi bani 


Ambiţia îţi ajunge la cote înalte şi îţi doreşti cu ardoare să-ţi impui personalitatea şi obiectivele din plan profesional. Marte străbate din 9 noiembrie 2016 zona astrologică a Vărsătorului şi a zecea casă a Taurului, aşa că îţi asumi o atitudine mai combativă la serviciu, nu te laşi călcat în picioare de şefi prea autoritari şi nu te dai înapoi de la dispute, controverse, ba chiar le iniţiezi tu însuţi! Nu este o perioadă propice cooperării, colaborărilor, ci una favorabilă acţiunilor pe cont propriu, eventual demarării unui demers profesional sau unei afaceri de unul singur.

Mercur, amplasat din 12 noiembrie în a opta casă a Taurului, tinde să dea o turnură auspicioasa comunicării cu oameni de care te leagă aceleaşi interese financiare. Parteneriatele din afaceri au potenţialul să îţi furnizeze beneficii notabile.

Horoscop Taur octombrie 2016
Horoscop Taur noiembrie 2016 Horoscop Taur noiembrie 2016 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 26, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.