Horoscop Săgetător noiembrie 2016

În horoscopul Săgetătorului noiembrie 2016 predomină o interacţiune directă, spontană şi productivă în sfera socială, şansa de a-ţi înnoi existenţa şi a-ţi afirma cu succes ideile şi idealurile, o viaţă sentimentală şi o activitate financiară stand sub semnul cutezanţei şi spiritului de iniţiativă.

Horoscop Săgetător noiembrie 2016 - Horoscop general 


Pe 5 noiembrie 2016, Venus în trigon cu Uranus îţi stimulează creativitatea, ingeniozitatea minţii. Te simţi ca peştele în apă printre oameni şi cauţi să trăieşti ceva incitant, în stare să-ţi mărească adrenalina. Oricum, ieşi din ritumurile cotidiene în urma întâlnirii unor persoane deosebite, chiar excentrice.

Comunicarea cu cei din jur este din ce în ce mai importantă pentru tine începând cu 9 noiembrie, ca efect al tranzitului lui Marte în Vărsător şi a treia casă a Săgetătorului. De fapt, eşti întru totul eliberat de complexe în interacţiunea socială şi profesională, şi îţi expui nestăvilit de nimic, cu forţă de convingere, ideile şi interesele. Acest stil direct de abordare te ajută să scapi de conjuncturi negative şi să aduci de partea ta aliaţi puternici, de nădejde. Se impune totuşi să-ţi supraveghezi dorinţa de a te afirma cu orice preţ, de a trece cu vedere mândria şi năzuinţele altora.
Săgetător noiembrie 2016

Mercur poposeşte, odată cu 12 noiembrie 2016, pe tărâmurile Săgetătorului, avântându-ţi mintea către gânduri înnoitoare, insolite. Te desprinzi fără vreo dificultate de prejudecăţi şi păreri preconcepute, scoţându-ţi la iveală autenticitatea interioară, ceea ce te reprezintă cu adevărat. Acest lucru se petrece inclusiv prin adoptarea unei imagini personale inspirate prezentate lumii şi prin optimizarea relaţionării cu ceilalţi.

Sextilul dintre Neptun şi Marte de pe 15 noiembrie îţi pune în faţă opţiunile esenţiale. Ştii ce îţi doreşti, iar cei din preajma ta îţi disting cu uşurinţă convingerile şi obiectivele. Ai abilitatea de a spune cuvintele potrivite la momentul potrivit şi de a-ţi planifica cu grijă, minuţiozitate acţiunile astfel încât să le fructifici la maximum.

Informaţiile care ajung la tine pe 18 noiembrie 2016, sub vibraţiile cuadratului lui Mercur cu Neptun, te por descumpăni sau demobiliza dacă nu le desluşeşti potenţialul ascuns. Uneori, îţi vine greu să înţelegi intenţiile reale ale altora, aşa că este indicat să eviţi să iei hotărâri importante şi să te angajezi în contracte de lungă durata.

În curând pe diane.ro: Horoscop Săgetător 2017

Conexiunea cu familia câştigă în claritate din 19 noiembrie, ziua în care Neptun îşi părăseşte aspectul retrograd din Peşti şi a patra ta casă. Deşi această limpezire poate fi câteodată una inconfortabilă, dureroasă, ea te ajută să ajungi la miezul lucrurilor, să te concentrezi pe cauzele şi nu pe efectele unor eventuale probleme familiale.

O perioadă marcată de entuziasm, încredere în propriile forţe şi deschiderea spre noi începuturi este inaugurată odată cu 21 noiembrie 2016, când Soarele păşeşte în Vărsător. Experienţa acumulată în ciclul solar anterior are menirea să-ţi sugereze în ce direcţie trebuie să se îndrepte viaţa ta. Încă o dată, ai putinţa de a conştientiza care îţi sunt atuurile majore ale personalităţii, promovându-ţi cu curaj crezurile şi obiectivele, creându-ţi chiar tu însuţi oportunităţi notabile.

Norocul te întovărăşeşte în tot ce ţine de studii, învăţătură în urma sextilului dintre Mercur şi Jupiter de pe 22 noiembrie. Persoanele şi locurile pe care le vizitezi în această zi îţi furnizează ocazia de a te relaxa, deconecta. Comunicarea cu cei din mediul tău înconjurător se desfăşoară armonios şi scoate la lumină interesele şi preocupările comune.

Mercur în conjuncţie cu Saturn pe data de 23 noiembrie 2016 îţi inoculează seriozitate şi năzuinţa de a izgoni orice urmă de superficialitate din existenţa ta. Dacă întâmpini pieidici în drumul spre aspiraţiile tale, le poţi înfrânge numai printr-o viguroasă focalizare mentală.

Gândirea limpede care te caracterizează îţi înlesneşte obţinerea unei viziuni de ansamblu a aspectelor principale ale vieţii. Trigonul lui Mercur cu Uranus din 26 noiembrie îţi stârneşte idei novatoare şi călătoriile scurte din aceasăt zi îţi rezervă împliniri, surprize plăcute şi experienţe revelatoare.

Luna nouă găzduită pe 29 noiembrie 2016 de Săgetător este de bun augur atâta vreme cât ocoleşti cărările bătătorite ale traiului cotidian. O aventură ori o circumstanţă neaşteptată te bucură şi te călăuzeşte către rezultate concrete ale unor proiecte care păreau să bată pasul pe loc până acum.

Horoscop Săgetător noiembrie 2016 - Dragoste şi cuplu 


Dacă eşti şovăielnic în dragoste, amplasarea lui Venus, odată cu 12 noiembrie 2016, în Capricorn şi a II-a casă a Săgetătorului îţi pune la îndemână tratamentul de care ai nevoie pentru a scăpa de timiditate. Această planetă îţi infuzează încredere în tine însuţi, în valoarea ta, în dreptul tău şi chiar datoria ta de a fi iubit. Este o atitudine ce îţi netezeşte calea spre înfiriparea unei idile chiar cu acea persoană (ştii tu despre cine este vorba!) la care visezi de atâta vreme. În caz că ai un partener, acesta tinde să îţi preţuiască mai mult decât de obicei compania, să descopere în sinele tău comori nebănuite nici măcar de tine!

Horoscop Săgetător noiembrie 2016 - Muncă şi bani 


Sub impactul trigonului dintre Venus şi Uranus din 5 noiembrie, banii îşi află cu prisosinţă drumul către tine, însă este nevoie să-ţi pui în frâu impulsul de a-i cheltui peste măsură.

Din 12 noiembrie, tranzitul lui Venus în a doua casă a Săgetătorului vesteşte o perioadă norocoasă din punct de vedere financiar. Ai posibilitatea să îţi găseşti fără mari bătăi de cap investitori pentru o idee de afaceri, îndeosebi una corelată cumva cu un domeniu artistic. Eşti capabil să-ţi dezvălui, cu creativitate, modalităţi noi, inedite de a face bani.

Horoscop Săgetător octombrie 2016

Un proiect din sfera profesională este finalizat sau îţi făgăduieşte beneficii însemnate sub efluviile Lunii pline ivite pe 14 noiembrie 2016 în Taur. Totodată, poţi fi cutreierat de năzuinţa de a pune punct unui capitol nu tocmai plăcut legat de muncă. O aspiraţie ce poate fi îndeplinită doar dacă ai voinţă de a te rupe din inerţia de zi cu zi de la serviciu.
Horoscop Săgetător noiembrie 2016 Horoscop Săgetător noiembrie 2016 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 18, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.