Horoscop Scorpion noiembrie 2016

Horoscopul Scorpionului noiembrie 2016 evidenţiază oportunităţi datorate asumării unei atitudini îndrăzneţe, încrezătoare în promovarea intereselor tale, o implicare profundă în relaţionarea cu familia, o deschidere benefică, realistă în conexiunea amoroasă şi o activitate financiară profitabilă.

Horoscop Scorpion noiembrie 2016 - Horoscop general 


Trigonul dintre Soare şi Neptun de pe 1 noiembrie 2016 îţi sugerează să îţi deschizi inima faţă de alţii, să le oferi ceea ce este mai bun în tine. Eşti înclinat să crezi în tine însuţi, dar şi într-un ideal măreţ care îi inspiră pe oamenii din jurul tău. Te eliberezi de stresul obligaţiilor cotidiene şi eşti gata să le abordezi cu prospeţime şi tenacitate.

Pe 3 noiembrie, Mercur în sextil cu Pluton îţi reverberează spre zona conştientă cele mai adânci aspiraţii şi te sprijină să îi convingi pe ceilalţi de viabilitatea ţelurilor tale. Ai capacitatea să depăşeşti dificultăţi majore, evitate până acum. O veste neaşteptată îţi dă apă la moară optimismului.
Scorpion noiembrie 2016


Vigoarea cu care te implici în materializarea obiectivelor tale îţi asigură succese de excepţie. Sextilul Soarelui cu Pluton din 7 noiembrie 2016 îţi limpezeşte şi el calea spre atingerea ţintelor tale şi te înarmează cu un plus de perseverenţă. Încă o dată, convingerea că ai ceva important de făcut în viaţă îţi garantează rezultate pozitive. Posezi abilitatea de a te debarasa de orice este păgubos, inutil în existenţa ta.

În curând pe diane.ro: Horoscop Scorpion 2017

Tranzitul pornit de Marte, odată cu 9 noiembrie, în Vărsător şi a patra casă a Scorpionului te mobilizează către cămin, te îmboldeşte să îţi armonizezi relaţia cu familia, indiferent câte eforturi sau sacrificii necesită acest lucru. Planetă războiului contribuie la soluţionarea unor dileme vizând persoane apropiate, însă îţi poate infuză şi o atitudine prea protectoare, chiar manipulativă faţă de unele rude.

Începând cu 12 noiembrie, Venus parcurge zona astrologică a Capricornului şi a celei de-a treia tale case, dăruindu-ţi posibilitatea de a te integra fericit în sfera socială. Calităţile tale ies la iveală de la sine, lumea te place şi te înconjoară cu favoruri. Uneori, este de ajuns să mărturiseşti ceea ce îţi doreşti pentru ca oamenii să-ţi facă degrabă pe voie.

Luna plină răsărită pe 14 noiembrie 2016 în Taur şi a şaptea casă a Scorpionului semnalează o împlinire sau, din contra, o problemă într-o legătură de parteneriat din plan personal, social sau profesional. În a doua eventualitate, este nevoie să-ţi reanalizezi conexiunea cu un asociat, să verifici dacă mai este fertilă ori nu, şi să nu tergiversezi luarea unei decizii ferme în această privinţă.

Horoscop Scorpion noiembrie 2016 - Dragoste şi cuplu 


Dragostea îşi află cele mai potrivite căi de a se exprima şi a fi destăinuită graţie tranzitului demarat de Venus, din 12 noiembrie 2016, în a III-a ta casă. Eşti impulsionat să te deschizi întru totul faţă de partenerul tău, să-l încredinţezi de afecţiunea ta, de sentimentele tale de iubire. În caz că eşti singur, ai potenţialul de a cuceri inima unei persoane atractive datorită înzestrării de a-ţi dovedi prin vorbe şi fapte dragostea pe care i-o porţi.

Neptun revine în tranzit direct în Peşti şi a cincea casă a Scorpionului pe 19 noiembrie, sprijinindu-te să îţi asumi o viziune mai realistă, mai lucidă a vieţii tale amoroase. Nu este un lucru rău, întrucât îţi facilitează să întrevezi ce anume scârţâie în conexiunea ta în doi, te aduce cu picioarele pe pământ şi îţi indică eventuale iluzii deşarte legate de un om în care ai investit poate prea mult din punct de vedere sentimental. Pe de altă parte, ai, dimpotrivă, şansa de a descoperi puncte forţe ori frumusesti ignorate întrucâtva ale persoanei iubite!

Horoscop Scorpion noiembrie 2016 - Muncă şi bani 


Situaţia financiară îţi este favorabilă în special atâta timp cât nu te avânţi în iniţiative individuale, pe cont propriu. Odată cu 12 noiembrie, prezenţa lui Mercur în Săgetător şi a II-a casă a Scorpionului este asociată cu avantaje generate de colaborări ori munca în echipa. Poţi da, totodată, o turnură pozitivă unor afaceri în curs ca urmare a aportului unei persoane influente.

Din 19 noiembrie 2016, vizita Soarelui în acelaşi sector astrologic dă amploare tendinţelor mercuriene. În acest context, există posibilitatea să îţi evaluezi cu claritate balanţa de venituri şi cheltuieli, să îţi dezvăluieşti surse de bani nexploatate sau trecute cu vederea.

Horoscop Scorpion octombrie 2016

O realizare însemnată pe plan profesional te poate determina să fii prea plin de sine, să te încrezi exagerat de mult în tine însuţi, în destinul tău de învingător, riscând astfel să eşuezi, să cazi de la o foarte mare înălţime. Luna nouă, găzduită pe 29 noiembrie, de Săgetător şi a doua casă a Scorpionului, îţi impune aşadar menţinerea unui echilibru stabil între vise şi realitate, răbdare şi perseverenţă în proiectele tale ţinând de serviciu, precum şi recunoaşterea francă a meritelor celor din preajma ta.
Horoscop Scorpion noiembrie 2016 Horoscop Scorpion noiembrie 2016 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 17, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.