Horoscop Taur decembrie 2016

În horoscopul Taurului decembrie 2016 se remarcă focalizarea spre idealuri ambiţioase, oportunitatea de a-ţi mari numărul de prieteni, a călători sau a obţine rezultate pozitive în studii. Viaţa amoroasă se împlineşte prin stabilitate, cea profesională este înconjurată de bune auspicii, iar chestiunile financiare necesită prudenţă şi adaptabilitate.

Horoscop Taur decembrie 2016 - Horosccop general 


Năzuinţele înalte ce te străbat din 2 decembrie, de-a lungul tranzitului lui Mercur în Capricorn şi a noua casă a Taurului, îşi pot află o cale de împlinire atât vreme cât le abordezi cu seriozitate. Treci printr-o perioadă favorabilă studiului, călătoriilor, examenelor sau testelor, întâlnirii unor persoane sosite de pe meleaguri îndepărtate. Priceperea de a mânui cuvintele îţi asigură promovarea cu succes a intereselor tale majore.

Marte traversează, odată cu 19 decembrie zona astrologică a Peştilor şi a unsprezecea ta casă, mobilizându-te să ieşi dintr-o relativă comoditate, să dai tot ce ai mai bun în tine pentru a-ţi transforma visele în realitate. Ai ocazia să îţi extinzi cercul de prieteni, să cunoşti oameni animaţi de aceleaşi crezuri ca şi tine. Mercur, retrograd în a VIII-a casă a Taurului tot din 19 deceembrie 2016, îţi atrage atenţia totuşi să nu-ţi neglijezi amicii mai vechi ori să nu te lansezi în discuţii în contradictoriu neproductive cu ei.
Horoscop decembrie 2016 - Taur

Plecarea într-o călătorie, avantaje asociate cu studiile, educaţia sunt repere ale tranzitului iniţiat de Soare, pe 21 decembrie, în Capricorn. Nu este exclus să petreci Crăciunul sau Revelionul departe de casă. Poţi fi preocupat într-o sporită măsură de credinţa, filosofia ta de viaţă şi de modul în care reuşeşti să ţi-o transpui în plan real. O persoană din străinătate cu care îţi încrucişezi paşii poate da o turnură nouă, neaşteptată, vieţii tale.

Horoscop Taur 2017

Pe 29 decembrie, Luna nouă ivită tot în a IX-a casă a Taurului marchează un punct culminant al orientărilor ciclului solar menţionat anterior. Este de aşteptat să primeşti o veste bună de pe alte meridiane ale lumii sau să ai oportunitatea de a-ţi afla un job într-o altă ţară. Chiar inainate de Anul Nou, ai şansa să faci un progres notabil în drumul spre unul din obiectivele tale cheie!

Odată cu aceeaşi zi de 29 decembrie, Uranus se reînscrie în parcurs direct în Berbec şi a douăsprezecea ta casă, aşa că poţi trece peste hotarul dintre ani purificat din punct de vedere psihic, cu o perspectivă limpede asupra impulsurilor din zona subconştientă, ştiind cât se poate de bine care-ţi sunt atuurile personale.


Horoscop Taur decembrie 2016 - Dragoste şi cuplu 


Dragostea îşi caută un făgaş stabil, serios, matur începând cu 7 decembrie 2016, ziua de debut a tranzitului lui Venus în Vărsător şi a zecea casă a Taurului. Deşi aura de farmec dăruită de planeta frumuseţii are un impact puternic asupra celor din jurul tău, nu vrei să te implici în vreo aventură frivolă, superficială. Ai posibilitatea să închegi o idilă cu cineva încununat de realizări de excepţie în sfera socială şi/sau profesională, cu o persoană ce poate conferi siguranţă, stabilitate existenţei tale şi care poate fi cunoscută într-o împrejurare ţinând de principalul tău domeniu ocupaţional. În cuplurile formate se întrevede regăsirea obiectivelor comune, a simţămintelor puternice ce stau la baza lor.

Horoscop Taur decembrie 2016 - Muncă şi bani 


Viaţa profesională este învăluită într-o atmosferă de armonie, bună înţelegere cu colegii şi şefii graţie prezenţei lui Venus, odată cu 7 decembrie, în a X-a ta casă. Poţi fi apreciat mai mult decât de obicei, chiar dacă nu faci vreun efort special în acest sens. Ai ocazia de a impresiona pozitiv o persoană influentă de la serviciu datorită creativităţii tale.

Pe 14 decembrie, sub efluviile Lunii pline din Gemeni şi a doua casă a Taurului, te poţi confrunta cu câteva dificultăţi financiare. Este de dorit să eviţi cheltuieli inutile şi angajarea într-o afacere de mare amploare. Pentru a nu-ţi pierde controlul asupra bugetului personal poate fi necesar să te adaptezi din mers unor circumstanţe noi în tranzacţiile financiare.

Horoscop Taur noiembrie 2016
Horoscop Taur decembrie 2016 Horoscop Taur decembrie 2016 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 25, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.