Horoscop Vărsător 2017

Conform horoscopului Vărsătorului 2017, ai şansa să distingi cu limpezime între prieteni şi duşmani, să depăşeşti cu uşurinţă orice fel de dificultăţi, să ai realizări notabile atâta timp cât te laşi în voia spontaneităţii şi originalităţii. Viaţs sentimentală câştigă în stabilitate şi efuziune, cea financiară necesită mereu prudenţă, iar activitatea profesională tinde să fie încununată de succese şi realizări de excepţie.

Horoscop Vărsător 2017 - Horoscop general 


Pluton îşi menţine găzduirea în Capricorn şi a douăsprezecea casă a Vărsătorului încă din 2008. Această planetă îţi indică pe mai departe necesitatea de a-ţi recunoaşte duşmanii ascunşi şi a te proteja faţă de persoanele care încearcă să îţi păteze reputaţia sau să îţi aşeze bariere în drumul spre obiectivele tale. Poate că ai învăţat deja să fii neclintit în faţă adversităţilor, să te protejezi de răutăţile lumii, dar Pluton mai are câteva lecţii să-ţi dea în aşa fel încât să se asigure că eşti cât mai puţin vulnerabil, că reuşeşti să îţi impui valoarea în ciuda celor care te vorbesc pe la spate, îţi vor răul deşi se prefac că sunt de partea ta! Chiar dacă nu ai câştigat în toate bătăliile existenţei de până acum, aura ta de învingător îi poate determina pe duşmani să facă un pas înapoi şi să fie mai puţin hotărâţi în asalturile împotriva cetăţilor tale!
Horoscop 2017 Vărsător

Uranus rămâne şi în 2017 în Berbec, infuzandu-ţi încredere în demersurile tale principale şi în personalitatea ta, sprijinindu-te (atâta timp cât te ajuţi şi tu singur în acest sens) să te lepezi de parteneriate păguboase, să nu îţi mai pleci capul în faţa hotărârilor unora care sunt mai prejos de tine ca merite şi ca valoare. Uranus îţi pune la dispoziţie ocazia de a fi cu adevărat independent în măsură în care îţi doreşti în mod real asta.

În acest an, ce-i drept către sfârşitul lui, Saturn pune capăt voiajului său în Săgetător şi a unsprezecea casă a Vărsătorului, aşa că ar trebui să fii mai realist în privinţa visurilor tale, a prieteniilor care te ajută să te dezvolţi şi să înţelegi că idealurile tale nu pot fi materializate atâta vreme cât rămâi agăţat de comoditate, inerţie. Este cazul să te hotărăşti să îţi depăşeşti ezitările şi să începi să clădeşti baze solide obiectivelor tale cele mai înalte. Chiar dacă Cel de Sus îţi ascultă rugile, nu poate să între în acţiune în locul tău! Pentru a avea realizări de seamă, fereşte-te să păşeşti pe cărări bătătorite şi scoate la iveală tot ce ai mai original, mai autentic în tine.

Jupiter continuă să străbată în cea mai mare parte din 2017 meleagurile Balanţei şi ale celei de-a IX-a tale case, stimulându-ţi curiozitatea, năzuinţa de a cunoaşte faţete neobişnuite ale lumii, în stare să-ţi deschidă ochii spre dimensiuni mai împlinitoare ale sinelui. Călătoriile şi predispoziţia de a fi deschis la minte faţă de perspective diferite ale existenţei îţi făgăduiesc realizări inedite, în stare să îi şocheze câteodată pe prietenii şi oamenii care au rămas înrobiţi obişnuinţelor şi chiar prejudecăţilor. Este posibil să treci şi printr-o metamorfoza spirituală, ce depăşeşte cu mult succesele materiale, financiare ale celor din jur. Oricum, Jupiter are înzestrarea de a-ţi furniza o atitudine pozitivă, optimistă, şi a-ţi facilita o ascensiune notabilă în tot ceea ce ţine de studii.

În perioada 28 ianuarie - 10 martie, mintea îţi devine sclipitoare şi este în stare să izvodească idei şi proiecte ieşite din comun, având potenţialul să îţi schimbe radical statutul social, profesional. Marte îşi face drum prin Berbec şi a treia casă a Vărsătorului, dând apă la moară tendinţelor uraniene şi convingându-te să te ataşezi de o faţetă originală a vieţii, să îţi extinzi orizonturile cunoaşterii. Puterea de convingere inoculată de acest aspect astral îţi dă mari sorţi de izbândă în închegarea unor parteneriate sau alianţe ce-şi vor dovedi utilitatea în viitorul apropiat.

Venus poate să-ţi pună beţe în roate în răstimpul 4 martie - 3 aprilie 2017, din cauza turnurii sale retrograde în Berbec, însă acest eveniment astrologic are atât părţi negative, cât şi pozitive. Dacă ai învăţat lecţiile lui Uranus din ultimii ani, nu ai ce pierde, însă, dacă le-ai ignorat, ţi se atrage iarăşi atenţia asupra unor persoane ce poartă masca ipocriziei şi nu încetează să te lucreze pe la spate!

2017 - Anul chinezesc al Cocoşului de Foc: Preambul la horoscopul chinezesc 2017

Viaţa de familie, căminul constitue repere de referinţă între 20 martie şi 21 aprilie, atunci când Marte tranzitează Taurul şi a patra casă a Vărsătorului. Te simţi tentat să petreci cât mai mult timp în sânul familiei, mai ales că aceasta îţi conferă un simţământ de siguranţă, încredere. Este posbil să iei parte la numeroase reuniuni cu rudele, şi nu te dai în lături de la nimic pentru a fortifica relaţionarea cu fraţii, surorile şi părinţii. Locuinţa îţi inspiră nu numai o curăţenie de primăvară, dar şi o renovare ori reamenajare şi, unele cazuri, există ocazia să te muţi într-o casă nouă!

Deşi în răstimpul 9 - 20 aprilie 2017, Mercur îşi asumă o mişcare retrogradă în acelaşi sector astrologic, şi poate da naştere unor seminţe de ceartă în familie, Marte îi contracarează asalturile sau le diminuează, preschimbandu-le în neînţelegeri minore, ce pot fi depăşite cu uşurinţă. În acelaşi timp, unii nativi se pot gândi la o revenire în locurile natale, la mutarea în casa părinţilor.

Saturn îşi demarează tranzitul în Capricorn şi a XII-a casă a Vărsătorului începând cu 20 decembrie, dispus să te prindă cu garda jos faţă de probleme nesoluţionate din trecut. Se impune să retezi rădăcinile nocive ale unor situaţii şi complexe care nu îşi mai au locul în prezent, să îţi îndrepţi privirea spre viitor, eliberat de bagajul unor eşecuri de mult timp depăşite. Nu-ţi este tocmai uşor să faci acest lucru, însă ai, în acest fel, posibilitatea să le-o iei înainte unor oameni şi unor aşa-zişi amici care credeau că nu meriţi şi nu poţi să îţi afirmi din plin personalitatea şi idealurile.

Horoscop Vărsător 2017 - Dragoste şi cuplu 


Saturn, poziţionat în Săgetător până în luna decembrie, poate pune accentul pe atât pe întărirea unor legături de prietenie veritabile, cât şi pe preschimbarea uneia din acestea într-o relaţie solidă de cuplu. Acest lucru este cu atât mai probabil cu cât un amic este animat de aceleaşi visuri şi credinţe ca şi tine.

În intervalul 21 aprilie - 4 iunie 2017, viaţa sentimentală câştigă în efuziune, în împărtăşirea reciprocă a afecţiunii graţie tranzitului lui Marte în Gemeni şi a cincea casă a Vărsătorului. Poţi simţi că te-a îndrăgostit încă o dată, chiar mai mult decât la început, de tovarăşul tău de viaţă, şi nu te poţi opri să nu sărbătoreşti acest lucru cu jocuri de artificii şi momente romantice de excepţie! În caz că eşti singur, activitatea socială intensă îţi oferă o grămadă de oportunităţi de a te implică într-o idilă, însă pari să eziţi, încercând să cumpăneşti care persoană îţi este cea mai compatibilă.

Marte colindă sectorul astrologic al Leului între 20 iulie şi 5 septembrie, inoculând năzuinţa de a fi cât mai serios, mai dedicat într-o relaţie de dragoste. Nu te dai înapoi să faci sacrificii, dacă este cazul, pentru a îndeplini dorinţele şi aspiraţiile partenerului tău. Nativii solitari se pot integra cu uşurinţă într-o legătură amoroasă în care se simt precum peştele în apă, întrucât partenerul lor tinde să le elimine toate frustrările, complexele care i-au stăpânit până acum.

Un scurt episod de neînţelegeri în cuplu poate avea loc totuşi în perioada 31 august - 5 septembrie 2017, din pricina mişcării retrograde a lui Mercur în a VII-a casă a Vărsătorului. Deschiderea sufletească şi năvălnicia transmise de Marte în aceeaşi zonă astrală are potenţialul de a curma rapid astfel de dificultăţi, ducând chiar la o fortificare a comuniunii sentimentale.

Apoi, până pe 22 octombrie, viaţa amoroasă este impulsionată de o ardentă revărsare a senzualităţii, ca urmare a parcursului lui Marte în Fecioară. În plus, există posibilitatea explorării celor mai adânci straturi ale simţămintelor, a recunoaşterii reciproce a comorilor sufleteşti din conexiunea în doi.

Horoscop Vărsător 2017 - Muncă şi bani 


Situaţia financiară riscă şi în acest an să fie păgubită de o viziune cumva idealistă. Neptun în Peşti şi a doua casă a Vărsătorului nu conteneşte să îţi pună în faţă iluzii şi aspiraţii greu de atins. Tocmai de aceea, se impune să îţi controlezi şi analizezi constant balanţa de venituri şi cheltuieli, şi să contracarezi în acest mod tendinţa de a fi cu capul în nori sau a face cumpărături care îţi pot pune o amprentă negativă asupra viitorului apropiat.

Marte îşi croieşte drum în aceeaşi zona astrologică la începutul anului, până pe 28 ianuarie 2017, îmboldindu-te să îţi asumi prea multe riscuri în activitatea financiară. Dacă eşti conştient totuşi de tendinţele lui Neptun, poţi să îţi impui prudenţă, şi să te străduieşti să instaurezi un plus de stabilitate în acest domeniu. Asigură-te că evaluezi cu realism toate consecinţele posibile ale unor iniţiative în afaceri!

Acest lucru este cu atât mai important cu cât, în intervalul 3 -15 aprilie, Venus are o traiectorie retrogradă în a II-a casă a Vărsătorului, îndemnându-te să arunci cu banii pe fereastră numai şi numai pentru a te distra sau a achiziţiona nişte lucruri frumoase, dar nu neapărat necesare. Nu este o perioadă auspicioasa luării unor decizii importante asociate cu banii sau semnării unor contracte importante!

Activitatea ta profesională poate lua un avânt neobişnuit între 4 iunie şi 20 iulie 2017, în urma tranzitului lui Marte în Rac şi a VI-a ta casă. Motivat să fii cât mai eficient, mai productiv, poţi avea parte de realizări de excepţie dacă nu calci în picioare orgoliile şi interesele colegilor. Totodată, ai posibilitatea să îţi găseşti un alt job, capabil să îţi ofere satisfacţii sporite nu numai pentru că îţi oferă venituri suplimentare, ci şi întrucât îţi face cu adevărat plăcere.

Jupiter poposeşte odată cu 10 octombrie în Scorpion şi a zecea casă a Vărsătorului, inaugurând o perioadă excelenţă pentru afirmarea ta profesională. Beneficii mult aşteptate ale eforturilor tale sunt pe cale să se ivească, depăşindu-ţi chiar aşteptările. Este o vreme auspicioasă promovării, unei creşteri salariale ori obţinerii unui serviciu extrem de avantajos, eventual în străinătate.

Pentru a afla în amănunt ce-ţi rezervă astrele urmăreşte Horoscopul lunar 2017, de pe diane.ro.
Horoscop Vărsător 2017 Horoscop Vărsător 2017 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 07, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.