Horoscop Vărsător decembrie 2016

Potrivit horoscopului Vărsătorului, în decembrie 2016 treci de la o atitudine rezervată, individualistă către o interacţiune directă, francă şi împlinitoare cu cei din preajma ta, de la o stare de derută şi incertitudine la una de siguranţă în tine însuţi şi deschidere către oamenii îndrăgiţi. Viaţa amoroasă este favorabilă atât pentru nativii singuri, cât şi pentru cei implicaţi într-o relaţie de cuplu, iar întreprinderile financiare necesită precauţie şi stăpânire de sine.


Horoscop Vărsător decembrie 2016 - Horoscop general 


Pe 2 decembrie 2016, ca urmare a trigonului lui Marte cu Jupiter, încrederea în tine şi în partenerii tăi apropiaţi face minuni, te conduce către realizări notabile. Norocul te însoţeşte atâta timp cât preiei iniţiativa şi ai curaj în demersurile tale.

Mercur tranzitează Capricornul şi a XII-a casă a Vărsătorului odată cu aceeaşi dată de 2 decembrie, inlesnindu-ţi succese îndeosebi în activităţile individuale. Compania altora te stânjeneşte şi, în cazuri extreme, te poate determina să fii foarte reţinut, tăcut, din cauza temerii că ai putea fi greşit înţeles sau criticat. Străduieşte-te să renunţi la o atitudine rezervată în preajma celor care te îndrăgesc şi îţi vor în mod real binele.
Horoscop decembrie 2016 Vărsător

Prioritizarea activităţilor tale te ajută să nu consumi în zadar timp şi energie ca efect al sextilului dintre Marte şi Saturn din 3 decembrie 2016. Atunci când ştii ceea ce este important cu adevărat şi te bazezi pe realism, ai numai de câştigat. În acelaşi timp, datorită puterii tale de convingere, ai posibilitatea să pui capăt unor dispute cu părinţii sau cu persoane influente.

Marte în sextil cu Uranus pe 7 decembrie te impulsionează să-i surprinzi pe cei din jurul tău prin gesturi şi fapte ieşite din comun. Te simţi liber, independent, şi eşti gata să dai o turnură diferită, inedită, traiului zilnic, un lucru ce se poate dovedi a fi în avantajul tău.

Horoscop Vărsător 2017

Simţul social ţi se ascute şi te integrezi cu uşurinţă printre oameni odată tot cu 7 decembrie, graţie tranzitului lui Venus în Vărsător. Modul tău direct şi sincer de a relaţiona îţi garantează închegarea de noi prietenii, extinderea reţelei tale de cunoştiinţe. Tinzi să te bucuri din plin de viaţă, iar cei din imediata ta apropiere par să-ţi ţină hangul, să te îndrume spre plăceri şi distracţii rare.

Luna plină găzduită pe 14 decembrie de Gemeni îţi inoculează o spontaneitate clocotitoare, pe care nu are rost să ţi-o zăgăzuieşti din cauza îngrijorării că te-ar putea aduce pe căi greşite, ţi-ar putea submina siguranţa traiului de zi cu zi. Prudenţa excesivă îţi îngrădeşte, de fapt, oportunitatea de a te lasă călăuzit de mesajele preţioase ale intuiţiei!

Ziua de 19 decembrie este rezervată înscrierii lui Mercur în mişcare retrogradă în a douăsprezecea casă a Vărsătorului. Acest aspect astral te poate cufunda într-o pâclă de incertitudini, dileme, trezindu-ţi simţământul că în spatele cortinei lumii se petrece, aproape imperceptibil, o transformare de mare anvergură. Un şir de circumstanţe neobişnuite, care îţi semnalează acest lucru, nu trebuie să fie respinse sau ocolite. Din contra, este indicat să-ţi pui la bătaie adaptabilitatea, să te laşi purtat de ele, descifrandu-le, puţin câte puţin, semnificaţia şi punându-le astfel în slujba intereselor tale.

Soarele i se alătură lui Mercur în Capricorn odată cu 21 decembrie 2016, sprijinindu-te să îţi împrăştii nedumeririle iscate de această planetă. Mai mult decât atât, eşti îmboldit să te desprinzi din tumultul social, să nu mai dai importanţă unor chestiuni mărunte, să-ţi afli pacea interioară. Acest ciclu solar pune accentul pe regăsirea a ceea ce este mai autentic în tine, pe grija faţă de oamenii dragi, dar şi pe ajutorarea unor persoane năpăstuite de soartă. O orientare specifică spiritului Crăciunului!

Crăciunul stă sub semnul a trei evenimente astrale. Pe 25 decemrbei, Venus se poziţionează în trigon cu Jupiter, în sextil cu Uranus şi cu Saturn. Dacă cel din urmă eveniment îţi conferă seriozitate în punerea la punct, organizarea unei reuniuni cu familia, cele dintâi te înzestrează cu optimism şi o veselie molipsitoare. Poţi fi sufletul unei petreceri ori să fii atras într-una surpriză, în stare să te smulgă din cenuşiul existenţei cotidiene.

Aşa cum este cumva normal, Luna nouă ivită pe 29 decembrie în Capricorn îţi insuflă nevoia de a te ridica deasupra responsabilităţilor zilnice. La urma urmei, Revelionul este foarte, foarte aproape. Se impune să îţi limpezeşti gândurile, să îţi estimezi împlinirile şi speranţele, să pui mai presus de orice conexiunile umane veritabile, ce-ţi mijlocesc evoluţia sinelui.

Uranus se întoarce tot din 29 decembrie 2016 în tranzit direct în Berbec şi a treia casă a Vărsătorului, aşa că la trecerea dintre ani ar trebui să fii capabil să-ţi formulezi cu creativitate idealurile, să te fi debarasat de şabloane, tipare în gândire, să înţelegi oamenii din diverse medii şi culturi şi să sporeşti impactul personalităţii tale asupra altora.

Horoscop Vărsător decembrie 2016 - Dragoste şi cuplu 


Aura de farmec cu care te înconjoară Venus în prima ta casă din 7 decembrie îţi pune la dispoziţie numeroase oportunităţi în viaţa sentimentală. Nativii singuri din Vărsător au, aşadar, şansa de a înfiripa o idilă magică cu cineva cunoscut în bogata lor activitate socială din această perioadă. Cei implicaţi într-o relaţie de cuplu pot simţi că partenerul lor este străbătut de o mai puternică afecţiune faţă de ei decât de obicei şi că acesta este în stare să facă aproape orice pentru a le dovedi iubirea sa!

Horoscop Vărsător decembrie 2016 - Muncă şi bani 


Din 19 decembrie, prezenţa lui Marte în Peşti şi a II-a casă a Vărsătorului poate crea un dezechilibru şi instabilitate din punct de vedere financiar. Marte generează un mare aflux de bani, dar nu-i pasă dacă aceştia îţi intră în buzunare sau îţi ies din ele. Este nevoie, drept urmare, să nu te laşi purtat până în pânzele albe de febra cumpărăturilor pentru Crăciun, să-ţi supraveghezi constant, cu simţul măsurii, bugetul. Chiar dacă sărbătorile de iarnă se apropie vertiginos, nu ar fi rău să te concentrezi pe câştigarea unor bănuţi în plus, eventual printr-o afacere pe ultima sută de metri înainte de Crăciun!

Horoscop Vărsător noiembrie 2016
Horoscop Vărsător decembrie 2016 Horoscop Vărsător decembrie 2016 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 17, 2016 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Perfect adevarat.Fac o paranteza si Doamna Urania le spunea perfect. Sinteti buni,scriu in general de toti care cocheteaza cu astrele, crucea fixa , trigon.......
    Succes mult

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.