Horoscop chinezesc 2017: Câine

Horoscopul chinezesc 2017 al Câinelui scoate în relief împliniri în aproape toate planurile existenţei, condiţionate de exploatarea unor oportunităţi grăbite, trecătoare, şi de bunăvoinţa şi respectul cu care sunt trataţi cei din jur. În anul chinezesc al Cocoşului de Foc, Câinele are norocul de partea sa în întreprinderile financiare, trebuie să dea dovadă de prudenţă în sfera profesională şi de tandreţe, calm şi răbdare în viaţă sentimentală.


Horoscop chinezesc 2017: Câine | Horoscop general 


Cocoşul aspiră să afle frumuseţea, perfecţiunea, armonia, iubirea romantică, nu este foarte ambiţios şi se mulţumeşte cu plăceri simple ale vieţii. Câinele are un simţ puternic al mirosului, este foarte alert şi vigilent, direct, loial, viteaz, şi are capacitatea să ia decizii corecte banzandu-se pe circumstanţele din jurul său. Din acest motiv, este stăpânit de un înalt simţ al responsabilităţii. Câinele poate să-l păzească, să-l menţină în siguranţă pe Cocoş, iar acesta, în semn de recunostiinta, îl răsplăteşte pe Câine.
Horoscop chinezesc Câine 2017

Cocoşul este asociat cu toamna şi recolta din acest sezon, cu intervalul de timp dintre 5 şi 7 după amiază, cu răstimpul cinei. De aceea, este conectat cu roadele, fructele, mâncarea şi vremurile de bucurie. Câinele este relaţionat cu pământul, cu dealurile şi munţii. Atunci când Câinele întâlneşte Cocoşul, ei semnifică fructele căzute pe pământ. Fructele înseamnă avere. Cu toate astea, dacă fructele rămân pe pământ prea mult timp se strică, putrezesc, ceea ce indică posibilitatea unei pierderi financiare. Când Cocoşul se află împreună cu Câinele, fructele, împlinirile se coc foarte repede.

Horoscop 2017 - Toate zodiile

Conform astrologiei chinezeşti, Câinele conţine îndeosebi pământ, iar Cocoşul mai ales metal. Pământul este elementul mamă al metalului, aşa că cea de-a doua zodie poate oferi energie, educaţie, protecţie şi adăpost celei dintâi. Metalul îşi lăcaşul în pământ, şi Cocoşul este corelat cu aurul, bijuteriile şi pietrele preţioase. Drept urmare, Cocoşul poate furniza Câinelui satisfacţii, avere şi fericire.

Câinele profită în 2017 de o interacţiune socială armonioasă, presărată cu multiple oportunităţi, se simte împlinit de relaţiile de prietenie mai vechi ori mai noi. Cu toate acestea, dacă se focalizează prea mult pe propriile interese şi neglijează simţămintele altora, Cocoşul se poate simţi frustrat, şi se poate distanţa de el. Mai mult decât, o atitudinea prea arogantă determină apariţia unor duşmani în plan personal sau în afaceri. Acest lucru este cu atât mai negativ, cu cât în acest an Câinele are puţine şanse să iasă învingător în bătăliile sau duelurile înfierbântate cu rivalii săi.

Direcţii auspicioase în 2017: nord-est, sud.

Horoscop chinezesc 2017: Câine - Dragoste şi cuplu 


Câinele înglobează mai cu seamă pamantut, dar şi câte ceva din metal şi foc. Poate exista o relativă atracţie reciprocă între cele două semne zodiacale datorită metalului. Ele pot avea relaţii bune de învecinare, însă focul Câinelui poate incomoda, poate face presiuni asupra metalului Cocoşului. Aşadar, nativii singuri din prima zodie trebuie să se apropie cu delicateţe, generozitate de un eventual nou partener, ţinându-şi în frâu agresivitatea. Celor aflaţi deja într-o legătură de cuplu li se recomandă să îşi adâncească cu răbdare şi calm conexiunea cu persoana iubită, fără să o sufoce cu o dragoste posesivă, să o priveze de libertatea de a fi ea însăşi. În anul Cocoşului de Foc, Cocoşii căsătoriţi sunt binecuvântaţi cu stabilitate şi bună înţelegere în familie, şi se pot concentra către creşterea prosperităţii acesteia.

Direcţie auspicioasă în dragoste: est.

Horoscop chinezesc 2017: Câine - Muncă şi bani 


Cariera Câinelui este asociată cu lemnul, un element care nu este regăsit în Cocoş. Pe de altă parte, Câinele este reprezentat de munte, iar Cocoşul de ceaţă. Atunci când ceaţa pluteşte către munţi, se opreşte şi rămâne în văi. O ceaţă care îl împrejmuieşte prea mult timp, poate deruta muntele. Aşadar, Cocoşul poate deruta, bulversa Câinele, făcându-l să-i fie greu să-şi prioritizeze obiectivele şi să ia decizii. Dacă el este foarte aglomerat cu sarcinile sale actuale, nu este nevoie să-şi asume altele în plus. Totodată, dacă este angajat într-o afacere, nu este deloc timpul potrivit să şi-o extindă.

Direcţii auspicioase în muncă: est, nord-est.

Elementul apei este conectat cu banii Câinelui. Cocoşul îi poate inspira idei fertile de a face bani, şi Şarpele îl poate sprijini să îşi mărească veniturile deoarece focul masculin al Şarpelui şi metalul feminin al Cocoşului sunt corelaţi cu apa. Reţelele sociale au capacitatea să îi aducă Câinelui numeroase oportunităţi financiare. Nu trebuie să fie neglijat că muntele absoarbe foarte repede apa, ceea ce înseamnă că oportunităţile financiare ale Câinelui nu durează prea mult. Ele trebuie să fie exploatate pe loc, de îndată ce îşi fac apariţia, în caz contrar fiind pierdute odată pentru totdeauna. Investiţiile riscante şi rivalităţile din afaceri pot provoca pierderi financiare însemnate.

Direcţie auspicioasă pentru bani: nord.

Horoscop chinezesc 2017: Câine - Sănătate 


Aerul nesănătos atribuit Cocoşului poate isca afecţiuni legate de gât, nas, de sistemul respirator în general. Se impune ca orice simptomuri sau dureri să nu fie trecute cu vederea, şi să fie consultat de îndată un medic.

Alte orientări astrologice: 

- Numere norocoase: 4, 7.
- Culori norocoase: galben, roşu.
- Zodii favorabile unor asocieri: Cal, Tigru.

2017 - Anul chinezesc al Cocoşului de Foc

Notă: Faci parte din zodia Câinelui dacă eşti născut în intervalele: 22 ianuarie 1898-9 februarie 1899, 10 februarie 1910-29 ianuarie 1911, 28 ianuarie 1922-15 februarie 1923, 14 februarie 1934-3 februarie 1935, 2 februarie 1946-21 ianuarie 1947, 18 februarie 1958-7 februarie 1959, 6 februarie 1970-26 ianuarie 1971, 25 ianuarie 1982-12 februarie 1983, 10 februarie 1994-30 ianuarie 1995, 29 ianuarie 2006-17 februarie 2007.

Anul chinezesc al Cocoşului de Foc începe pe 28 ianuarie 2017
Horoscop chinezesc 2017: Câine Horoscop chinezesc 2017: Câine Reviewed by Diana Popescu on decembrie 03, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.