Horoscop chinezesc 2017: Cal

Horoscopul chinezesc al Calului indică oportunităţi şi realizări de seamă datorate isteţimii, agilităţii, instinctului şi intuiţiei sale. Atât în plan social, cât şi profesional, aceste atuuri trebuie să fie însoţite de organizare, planificare şi abilitatea de a-şi demonstra tăria, poziţia de lider. În anul chinezesc al Cocoşului de Foc, pentru a profita de şansele din viaţa amoroasă şi din demersurile financiare, Calul trebuie să aibă în minte dezideratul de a trece peste complexe şi comoditate.

Horoscop chinezesc 2017: Cal | Horoscop general 


Cocoşul este relaţionat cu recolta toamnei, cu roadele, fructele acesteia, cu maturitatea, discernământul şi bucuria de a trăi. Calul se mobilizează către succese, faimă, victorii şi prosperitate materială. Dacă zodia Cocoşului se focalizează spre relaxare, plăceri şi delectări, Calul este conectat cu isteţimea, intuiţia şi încrederea în sine. Atunci când Calul se intersectează cu Cocoşul, cei doi dau naştere unor clipe fericite de victorie, împliniri deosebite!

Conform filosofiei chinezeşti a celor cinci elemente, Calul este asociat cu focul, iar Cocoşul cu metalul. Metalului îi este frică de foc, însă reprezintă steaua banilor pentru Cal. Totodată, focul constitue steaua carierei pentru Cocoş. Cocoşul crează oportunităţi în finanţe pentru Cal, iar cel de-a doilea funizeaza şanse în muncă pentru cel dintâi.
Horoscop chinezesc Cal 2017

Sub conducerea Calului, Cocoşul are mari realizări în afaceri şi carieră. Pe de altă parte, Cocoşul poate remarca pasiunea, perseverenţa Calului în muncă. Cu toate astea, Cocoşul poate fi covârşit de Cal în acţiuni de cooperare. Dacă cele două semne zodiacale intră în competiţie, cel de-al doilea are cele mai mari şanse să iasă învingător. Deoarece Cocoşul este relaţionat cu pietrele şi bijuteriile preţioase, Calul poate profita de asta pentru a câştiga avere, popularitate şi realizări de seamă în sfera profesională.

Horoscop 2017 - Toate zodiile

Focul Calului are capacitatea de a topi metalul Cocoşului, dar acest lucru necesită un mare consum energetic din partea primei zodii. Drept urmare, Cocoşul nu îi va ceda Calului tărâmurile sale norocoase fără să opună o vajnică rezistenţă, şi Calul va fi nevoit să-şi mobilizeze toate forţele pentru a le cuceri!

Calului îi plac competiţiile şi postura de lider. Pentru ca oamenii din jurul lor să nu se simtă îngrădiţi de postura de conducător al acestora, este nevoie ca cei din zodia Calului să profite de popularitatea Cocoşului în sfera socială, să se străduiască să fie pe aceeaşi lungime de undă cu acesta, şi să-i anticipeze acţiunile. Din acest motiv, Calul trebuie să urmărească cu vigilenţa reacţiile persoanelor din imediata sa apropiere faţă de comportamentul sau, şi să-şi ajusteze de la o clipă la altă interacţiunea socială şi profesională. Se impune ca îndeosebi femeile din această zodie să fie alerte faţă de inamiciţia, duşmănia ascunsă sau directă a altor femei!

Direcţii auspicioase în 2017: nord-est, nord-vest, sud-est.

Horoscop chinezesc 2017: Cal - Dragoste şi cuplu 


Calul aleargă mult mai repede decât Cocoşul! Aşadar, dacă nativilor din prima zodie li se pare că sunt pândiţi de nenoroc în dragoste, se impune să-şi depăşească complexele, chiar comoditatea, să depună eforturi nu foarte mari ca să îşi promoveze calităţile sau să cucerească inima cuiva care le-a picat cu tronc, şi aproape garantat vor avea succese în demersurile lor amoroase. Desigur, este nevoie să iasă din chilia lor şi să îşi facă cât mai mult simţită prezenţa în lume. Viaţa sentimentală din anul Cocoşului de Foc este prielnică în special bărbaţilor născuţi în zodia Calului, care au ocazia să fie angrenaţi în poveşti de iubire memorabile. Indiferent de gen, Caii angajaţi deja într-o relaţie de cuplu şi-o pot stabiliza, consolida, cu condiţia de a fi cât mai calmi şi a nu pune gaz pe foc în certuri mărunte, insignifiante cu partenerul lor.

Direcţie auspicioasă în dragoste: vest.

Horoscop chinezesc 2017: Cal - Muncă şi bani 


Aşa cum spuneam mai înainte, în anul Cocoşului de Foc, Calul are posibilitatea să se impună ca lider inclusiv în viaţa profesională, una din cheile succesului său în această privinţa fiind punerea la treabă a resurselor sale creative. În acelaşi timp, efervescenţa mentală şi spontaneitatea sa în luarea deciziilor poate fi o armă cu două tăişuri! Aceste trăsături îl pot aduce fie în preajma unor împliniri de excepţie, fie a unor eşecuri amare! Este de dorit să-şi fundamenteze cât mai des deciziile pe o planificare şi organizare riguroasă a demersurilor sale! Recolta bogată a toamnei din carieră făgăduită de Cocoş este condiţionată de îngrijirea atentă a a seminţelor aşezate în pământ în primăvară. În cazul în care Calul are prilejul să se înscrie într-o nouă orientare în carieră, să aibă un job nou, trebuie să profite fără nici o ezitare de acest lucru, întrucât îi făgăduieşte realizări impresionante.

Direcţie auspicioasa în muncă: nord.

Banii Calului sunt reprezentaţi în 2017 de asocierea Cocoşului cu metalele şi pietrele preţioase, cu aurul, gemele şi bijuteriile. Beneficiile investiţiilor Calui pot fi notabile, mai ales către sfârşitul acestui an chinezesc.

Direcţie auspicioasa pentru bani: vest.

Horoscop chinezesc 2017: Cal - Sănătate 


Calul conţine foc, şi Cocoşul înglobează metal. Metalului îi este teamă de foc şi, din această cauza, în acest an se impune să fii pus în gardă faţă de afecţiuni legate de organele principale ale corpului. În acelaşi timp, metalul Cocoşului indică dezideratul de a nu trece cu vederea semne rele, oricât de mici, corelate cu sistemul respirator.

Alte orientări astrologice:

- Numere norocoase: 2, 7.
- Culori norocoase: roşu, azuriu.
- Zodii favorabile unor asocieri: Tigru, Oaie, Câine.

2017 - Anul chinezesc al Cocoşului de Foc

Notă: Faci parte din zodia Calului dacă eşti născut în intervalele: 25 ianuarie 1906-12 februarie 1907, 11 februarie 1918-31 ianuarie 1919, 30 ianuarie 1930-16 februarie 1931, 15 februarie 1942-4 februarie 1943, 3 februarie 1954-23 ianuarie 1955, 21 ianuarie 1966-8 februarie 1967, 7 februarie 1978-27 februarie 1979, 27 ianuarie 1990-14 februarie 1991, 12 februarie 2002-31 ianuarie 2003, 31 ianuarie 2014-18 februarie 2015.

Anul chinezesc al Cocoşului de Foc începe pe 28 ianuarie 2017.
Horoscop chinezesc 2017: Cal Horoscop chinezesc 2017: Cal Reviewed by Diana Popescu on decembrie 02, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.