Horoscop chinezesc 2017: Porc

În horoscopul chinezesc al Porcului din 2017 se prefigurează oportunităţi în plan social a căror fructificare este condiţionată de tact, diplomaţie şi sporirea forţei de convingere în promovarea obiectivelor esenţiale, dezideratul asumării unei perspective cât mai realiste faţă de carieră şi o activitate financiară fertilă în special în timpul verii. Viaţa amoroasă impune o abordare cât mai tandră, mai sensibilă şi mai generoasă.

Horoscop chinezesc 2017: Porc | Horoscop general 


Cocoşul este conectat în astrologia chinezească cu recolta toamnei şi cu fructele din acest sezon. Porcul este asociat cu apa rece a iernii. Întâlnirea dintre Cocoş şi Porc implică posibilitatea ca apa rece a iernii să strice fructele toamnei,să împiedice fructificarea unor proiecte.

De asemeni, Cocoşul este relaţionat cu ceaţa, dioxidul de carbon şi aerul murdar, dăunător. Aşadar, alăturarea Porcului cu Cocoşul sugerează o ceaţă groasă plutind peste apă, adică o minte văduvită de lumina şi căldură optimismului, cufundată în răceală, într-o atitudine negativă.
Horoscop chinezesc Porc 2017

Cocoşul este corelat şi cu bijuteriile, metalele şi pietrele preţioase. Apa Porcului are capacitatea să spele giuvaerurile Cocoşului, să le redea strălucirea. Drept urmare, Porcul are putinţa de a purifica şi infrumutesa Cocoşul, iar cea de-a doua zodie are potenţialul de dărui frumuseţe celei dintâi.

În sistemul chinezesc al celor cinci elemente, Porcul este apă feminină, şi Cocoşul metal feminin. Metalul este elementul mamă al apei. Din această cauză, Cocoşul furnizează adăpost, protecţie şi educaţie Porcului. În acelaşi timp, apa constitue elementul născut din metal şi, din acest motiv, Cocoşul poate accepta fără prea mare tragere de inimă răceala apei caracteristică Porcului.

Horoscop 2017 - Toate zodiile 

Porcul este conectat cu râurile, apele curgătoare, marea şi oceanul, este înzestrat cu înţelepciune, spirit de iniţiativă, energie, însă se poate deda şi violenţei, distrugerii. Totodată, nu suportă să fie scos din rutina să zilnică şi tratează cu nepăsare calitatea mediului său înconjurător şi stilul lui de viaţă. Cocoşul este asociat cu lacurile, odihna, relaxarea şi bucuriile existenţei, ţinteşte către perfecţiune, armonie, purificare, frumuseţe şi iubire romantică. În concluzie, Porcul şi Cocoşul au personalităţi diferite, dar care pot fi complementare.

Deoarece Cocoşul conţine elementul matern al Porcului, conferă acestuia sprijin şi protecţie în spaţiul public. De aceea, relaţiile sociale ale Porcului au posibilitatea să se dezvolte şi să-i ofere satisfacţii. Câteodată însă, acesta pare să fie lipsit de entuziasmul, forţa de convingere de a-i aduce pe alţii de partea sa, de a şi-i transforma în aliaţi şi, în plus, poate să rănească fără să vrea sentimentele celor din preajma sa. Se impune să-şi cântărească cu grijă cuvintele, gesturile şi acţiunile, să se străduiască într-un mai mare grad să-şi pună la treabă simţul diplomaţiei, mai cu seamă că în confruntările deschise cu alţii pare să nu aibă mari sorţi de izbândă.

Porcul rămâne dedicat în noul an valorilor familiei, căminului şi rudelor. Se poate întâmpla, totuşi, ca o persoană apărută în mod neaşteptat în viaţa sa să îl scoată dintr-o anume comoditate, să-i dezvăluie laturi inedite ale lumii.

Direcţie auspicioasă în 2017: vest.

Horoscop chinezesc 2017: Porc - Dragoste şi cuplu 


În anul chinezesc al Cocoşului de Foc este necesar ca Porcul să dăruiască într-o sporită măsură timp, tandreţe, iubire persoanei la care ţine. Dacă nu are încă un partener, poate cunoaşte unul promiţător cu ocazia unui eveniment social fericit. Bărbaţii din această zodie par să aibă mai multe oportunităţi decât femeile să înceapă o poveste de dragoste. Nativii implicaţi într-o legătură de cuplu dornici să şi-o îmbunătăţească sau să o aducă la un nivel mai înalt trebuie să îşi deschidă inima faţă de tovarăşul de viaţă, să-şi mărturisească şi să-şi dovedească cu expresivitate simţămintele de iubire faţă de acesta.

Direcţie auspicioasă în dragoste: nord.

Horoscop chinezesc 2017: Porc - Muncă şi bani 


În astrologia chinezească, pământul reprezintă cariera Porcului, însă acest element nu există deloc în Cocoş, o zodie conectată cu ceaţa, fructele şi bijuteriile. Se poate presupune deci că deşi Porcul are mari aşteptări în privinţa carierei, poate fi prea încrezător în evoluţia acesteia. Ceaţa Cocoşului denotă puţină incertitudine în viitorul profesional. Întrucât Calul şi Şarpele conţin pământ şi foc, aceste semne zodiacale par să-i fie de ajutor Porcului. Pământul semnifică cariera sa iar focul are puterea de a îndepărta ceaţa. Fiindcă Şarpele şi Calul sunt conectaţi cu vara, este de aşteptat cele mai mari satisfacţii în muncă să se ivească în acest anotimp. 2017 nu este un an prielnic schimbării jobului sau reorientării profesionale.

Direcţie auspicioasă în muncă: nord-est.

Focul reprezintă banii Porcului, un element care nu este prezent în Cocoş. Cu toate că prima zodie are oportunitatea de a-şi creşte veniturile, îndeosebi din activităţi profesionale, acestea nu sunt excepţionale. Pentru că vara este anotimpul focului, câştigurile financiare tind să fie mai consistente în această perioadă.

Direcţie auspicioasă pentru bani: sud.

Horoscop chinezesc 2017: Porc - Sănătate

Metalul Cocoşului face ca apa Porcului să se răcească, aşa că pot predomina afecţiuni legate de vezica urinară, sânge şi sistemul cardiovascular. Pe de altă parte, aerul nesănătos specific Cocoşului trage un semnal de alarmă faţă de posibile maladii ţinând de sistemul respirator.

Alte orientări astrologice:

- Numere norocoase: 5, 8.
- Culori norocoase: alb, albastru, negru.
- Zodii favorabile unor asocieri: Oaie, Iepure.

2017 - Anul chinezesc al Cocoşului de Foc

Notă: Faci parte din zodia Porcului dacă eşti născut în intervalele: 30 ianuarie 1911-17 februarie 1912, 16 februarie 1923-4 februarie 1924, 4 februarie 1935-23 ianuarie 1936, 22 ianuarie 1947-9 februarie 1948, 8 februarie 1959-27 ianuarie 1960, 27 ianuarie 1971-14 februarie 1972, 13 februarie 1983-1 februarie 1984, 31 ianuarie 1995-18 februarie 1996, 18 februarie 2007-6 februarie 2008.

Anul chinezesc al Cocoşului de Foc începe pe 28 ianuarie 2017 
Horoscop chinezesc 2017: Porc Horoscop chinezesc 2017: Porc Reviewed by Diana Popescu on decembrie 03, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.