Horoscop Scorpion martie 2017

Conform horoscopului Scorpionului martie 2017, ai înainte o perioadă oprtuna relaxării, deconectării şi îmbunătăţirii stării de sănătate, stând sub semnul întremării ori destrămării unor relaţii de parteneriat, a unei vieţi profesionale intense şi favorabile, şi a uneia amoroase cu fundamente solide.

Horoscop Scorpion martie 2017 - Horoscop general 


Dacă te-ai simţit tensionat, stresat în ultima vreme, Venus amplasată în Berbec şi a şasea casă a Scorpionului din 4 martie 2017, te călăuzeşte să te rupi de ritmurile cotidiene, să- ţi îngădui un răstimp de odihnă, să vizitezi un loc liniştit, eventual undeva în mijlocul naturii, poate în creierii munţilor. Tot în decursul acestei luni, Mercur şi Soarele continuă să te focalizeze pe îmbunătăţirea tonusului mental şi fizic, pe renunţarea la obiceiuri toxice, pe reevaluarea sănătăţii tale, poate printr-un control medical cât mai extins.
Horoscop martie 2017  Scorpion

Începând cu 10 martie, sub impactul tranzitului lui Marte în Taur, socializezi cu uşurinţă, eliberat de orice fel de complexe, cu cei din jurul tău. În caz că un parteneriat personal, social ori profesional este marcat de neînţelegeri, Marte nu lasă ca lucurile să rămână aşa, nu acceptă compromisuri şi conduce fie la învigorarea să, fie la eliminarea sa definitivă. Oricum, este nevoie să te înzestrezi cu cât mai mult calm şi bunăvoinţă în relaţiile de asociere!

Luna plină, răsărită pe 12 martie 2017, în Fecioară şi a unsprezecea casă a Scorpionului, contribuie şi ea la o bogata viaţă socială şi îţi înlesneşte mărirea numărului de contacte utile. Poţi, iarăşi, să te îndepărtezi de prietenii neloiale, false, care-ţi înfrânează sau obstrucţionează dezvoltarea.

Horoscop Scorpion 2017

Într-un tranzit ce va fi reflectat în existenţa ta în luna aprilie, Mercur în Taur şi a VII-a ta casă, îţi înoculează o rară efervescenţă intelectuală, ce se face vădită în discuţiile încinse cu cei din preajma ta, discuţii caracterizate adeseori de înfruntări de idei amicale şi revelatoare. Se anunţă o perioadă prielnică optimizării legăturilor de parteneriat, luării unor decizii importante împreună cu persoane apropiate, implicării în negocieri şi semnării unor contracte avantajoase pe termen lung.

Horoscop Scorpion martie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Chiar dacă nu este cutremurată de fierbinţi efuziuni pasionale, viaţa sentimentală îşi află împlinirea în echililibru, stabilitate şi îndreptare a tovarăşilor de cuplu spre obiective cu bătaie lungă în viitor. Odată cu 4 martie, popasul lui Venus în a VI-a ta casă este asociat cu redescoperirea rădăcinilor, esenţelor comunicării în doi consacrate şi dedicarea faţă de interesele şi nevoile partenerului. Nativii singuri au posibilitatea să se angajeze într-o idilă cu o persoană mai în vârstă sau cu o viziune foarte matură asupra existenţei, în stare să le infuzeze un simţământ de siguranţă şi încredere în ei înşişi.

Horoscop Scorpion martie 2017 - Muncă şi bani 


Din 4 martie, tranzitul lui Venus în a şasea casă a Scorpionului crează, de obicei, o atmosfera de armonie şi bună înţelegere la locul de muncă. Eşti mai atent, mai înţelegător şi mai cooperant cu colegii, iar aceştia par să-ţi răspundă cu aceeaşi monedă.

Influenţele venusiene sunt reluate, intensificate şi ajustate de Mercur, odată cu 13 martie, şi Soare, din 20 martie 2017. Amândouă corpuri astrale străbat aceeaşi zonă a Berbecului, menţinând în prim plan activitatea ta profesională. Acorzi un plus de atenţie responsabilităţilor tale, devii mai eficient, mai productiv, şi îţi îndeplineşti cu brio sarcinile. Deşi, uneori, ai foarte mult de treabă, acest lucru nu te deranjează, ci pare să fie pe măsura energiei efervescente care te însufleţeşte. Munca în echipă, proiectele în colaborare îţi furnizează pe mai departe satisfacţii deosebite. Sunt avantajaţi mai ales nativii care lucrează într-un domeniu având de a face cu comunicarea ori relaţiile cu publicul.

Pe 28 martie, Luna nouă din a VI-a casă a Scorpionului semnalează un vârf al tendinţelor anterioare. Un eveniment brusc, neaşteptat are harul să te smulgă din rutină, să-ţi ofere şansa de a-ţi scoate la iveală competenţa şi simţul responsabilităţii. În această zi poţi primi o dovadă a recunoaşterii abilităţilor şi străduinţelor tale, poate o primă sau promisiunea unei viitoare creşteri salariale.

Horoscop Scorpion februarie 2017
Horoscop Scorpion martie 2017 Horoscop Scorpion martie 2017 Reviewed by Diana Popescu on februarie 24, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.