Horoscop Balanţă aprilie 2017

Horoscopul Balanţei aprilie 2017 are drept repere principale necesitatea unei preocupări sporite faţă de starea de sănătate, cea de ajustare a relaţionării sociale şi cea de ameliorare a relaţiilor familiale şi parteneriale. Atât viaţa amoroasă, cât şi activitatea profesională şi financiară impun seriozitate, dedicare şi aprofundare.

Horoscop Balanţă aprilie 2017 - Horoscop general 


Din 3 aprilie 2017, Venus în tranzit retrograd în Peşti şi a şasea casă a Balanţei poate trage câteva semnale de alarmă în privinţa stării tale de sănătate. Eşti îndrumat să-ţi revezi tabieturile, stilul de alimentaţie şi modul cum te întreţii din punct de vedere fizic. Oricum, îţi este mai uşor să faci paşi notabili în aceste direcţii după 15 aprilie, când planeta Venus revine în tranzit direct.

Interacţiunea cu cei din jur tinde să aibă carenţe, să devină confuză odată cu 5 aprilie, ziua de debut a parcursului retrograd al lui Saturn în Săgetător. Este necesar să-ţi subliniezi cu insistenţă intenţiile, gesturile, acţiunile, astfel încât să nu fii înţeles greşit, subapreciat de alţii.

Opoziţia dintre Soare şi Saturn de pe 7 aprilie 2017 pare să dea naştere încercărilor unora de a te manipula, controla. Dacă reacţionezi violent, eşti gata să te răzbuni, nu faci decât să înrăutăţeşti lucrurile. Mai degrabă, este indicat să-ţi menţii calmul şi să nu iei nici o măsură hotărâtoare până mâine, când vei putea evalua mai obiectiv care-ţi sunt opţiunile cele mai bune.
Horoscop aprilie 2017 Balanţă

Pe 11 aprilie, Luna plină apărută în Balanţă te poate sili să-ţi schimbi planurile din această zi, să-ţi pui la treabă adaptabilitatea în faţa unor situaţii neprevăzute. Confruntarea directă cu dificultăţile dintr-o legătură partenerială îţi descreţeşte, în cele din urmă, fruntea dacă eşti sincer cu tine însuţi şi îţi recunoşti eventualele greşeli.

Soarele, amplasat din 19 aprilie 2017 în Taur şi a opta ta casă dă întâietate vieţii tale personale, năzuinţei de a te îndepărta de tot ce este superficial şi a-ţi dezvălui esenţele, mecanismele secrete ale lumii. Poţi, în acest mod, să înţelegi mai pătrunzător ce ţi s-a petrecut în ultimul an şi cum să-ţi valorifici punctele forte pe mai departe.

Ziua de 20 aprilie este marcată de două evenimente astrale: Plutom capătă un aspect retrograd în Capricorn şi a patra casă a Balanţei, iar Mercur îi urmează exemplul în Berbec. Dacă cea dintâi planetă te călăuzeşte să te ocupi de ceea ce este şubred în relaţia cu familia, cea de-a doua scoate la iveală deficienţe din parteneriate personale, sociale şi profesionale, ce trebuie să fie înlăturate înainte de a lua mari proporţii, înainte de a fi prea târziu.

Horoscop Balanţă 2017

Adversităţile cu care te-ai înfruntat în aceasta lună, dar şi vizita pornită de Marte, pe 21 aprilie 2017, în Gemeni şi a IX-a casă a Balanţei, te îmboldesc să faci ceva cu totul nou, să te ridici deasupra rutinii zilnice. Simţi nevoia să te laşi în voia spontaneităţii şi imprevizibilului şi, din această cauză, poţi fi tentat să îţi permiţi o călătorie, într-un loc îndepărtat, incitant şi necunoscut.

Aspiraţia de a face ce-ţi place, a te deconecta şi purifica nu-ţi dă pace pe 26 aprilie, sub efluviile Lunii noi din Taur. Eşti dornic să iniţiezi o transformare importantă în existenţa ta, să renunţi la lucruri şi circumstanţe vechi pentru a face loc unora noi.

Horoscop Balanţă aprilie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Mişcarea retrogradă preluată de Venus, începând cu 3 aprilie, în Peşti, este asociată cu o "maladie" în dragoste, cu o turnură negativă a legăturilor de cuplu. În cazuri extreme, poate fi vorba despre ispita către o infidelitate a unuia dintre parteneri. Din acest motiv, se impune să acorzi o grijă sporită tovarăşului tău de viaţă, să îi intuieşti nevoile, năzuinţele adânci, şi ca el să fie la fel de receptiv faţă de tine. Nativii singuri riscă să se îndrăgostească de cineva care le ignoră sentimentele, îi pot aduce în pragul unei decepţii.

Influenţele de rău augur anterioare sunt pe cale să se destrame din 15 aprilie 2017. Venus îşi reia evoluţia directă în a şasea casă a Balanţei, determinând regăsirea unei autentice împărtăşiri afective, a reciprocităţii veritabile din legăturile în doi. Conştientizarea responsabilităţilor din astfel de conexiuni netezeşte drumul spre planuri de mare amploare în viitorul apropiat şi cel îndepărtat.

Odată cu 19 aprilie, tranzitul Soarelui în a VIII-a ta casă învigorează tendinţele venusiene. Eşti inspirat să-ţi aprofundezi relaţia cu persoana iubită, să-i pui baze cât mai solide, mai temeinice.

Balanţele solitare au capacitatea să-şi dea seama cu o extremă limpezime de ce au nevoie cu adevărat în dragoste graţie călătoriei demarate de Venus, pe 28 aprilie 2017, în a şaptea lor casă. Acest lucru le sprijină să-şi aleagă un partener care li se potriveşte ca o mănuşă, să se lanseze într-o idilă de cursă lungă.


Horoscop Balanţă aprilie 2017 - Muncă şi bani 


Jobul pare să-ţi ofere mai puţine satisfacţii odată cu 3 aprilie 2017, ca urmare a prezenţei retrograde a lui Venus în a VI-a casă a Balanţei. Uneori, simţământul că nu te ocupi de ceea ce te pasionează, că nu-ţi exploatezi talentele, resursele interioare, te poate determina să îţi cauţi un nou loc de muncă.

Mercur, retrograd din 9 aprilie în Taur îţi recomandă să îţi asumi o perspectivă de ansamblu a activităţii tale financiare, să îţi analizezi cu minuţiozitate bugetul personal şi să investighezi metode cât mai realiste de a ţi-l echilibra. Poate că te-ai extins peste măsură, te-ai implicat în prea multe afaceri ori te-ai obişnuit să cheltuieşti mai mult decât câştigi. Trece-ţi în revistă surse interioare şi exterioare neglijate, ce pot contribui la creşterea contului tău bancar.

Din 19 aprilie, Soarele găzduit tot de Taur este corelat cu un simţ practic consistent, ce îţi facilitează obţinerea de beneficii importante în întreprinderile financiare.

Horoscop Balanţă martie 2017
Horoscop Balanţă aprilie 2017 Horoscop Balanţă aprilie 2017 Reviewed by Diana Popescu on martie 24, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.