Horoscop Scorpion aprilie 2017

Potrivit horoscopului Scorpion din aprilie 2017, dacă sunt abordate cu atenţie şi receptivitate, relaţiile sociale şi cele parteneriale se optimizează substanţial, viaţa sentimentală evoluează de la dezamăgiri spre împliniri, cea profesională este solicitantă dar şi favorabilă, iar demersurile financiare impun un plus de limpezime şi precauţie.

Horoscop Scorpion aprilie 2017 - Horoscop general 


Creativitatea pare să-ţi secătuiască sau să îşi afle căi neaşteptate din 3 aprilie 2017. Venus străbate retrograd tărâmul Peştilor şi a cincea casă a Scorpionului, aşa că este indicat să nu îţi forţezi inspiraţia creatoare către o ţintă care nu-i este pe plac. Dimpotrivă, lasă-te în voia ei şi vei avea parte de descoperiri şi beneficii surprinzătoare, poate chiar acolo unde te aştepţi cel mai puţin, acest lucru tinzând să fie şi mai vădit după 15 aprilie, graţie întoarcerii lui Venus în aspect direct.

Odată cu 9 aprilie, Mercur retrograd şi el în Balanţă te avertizează că îi poţi interpreta greşit pe partenerii tăi nu numai din plan social şi profesional, ci şi din plan personal, din dragoste. Nu te mai mulţumi să iei lucrurile de-a gata, ocupă-te de micile disfuncţionalităţi din aceste relaţii înainte ca ele să ia amploare.

Luna plină ivită pe 11 aprilie 2017 în Balanţă şi a douăsprezecea casă a Scorpionului tinde să te tensioneze, să te încarce cu o energie negativă, cu temeri şi îndoieli. Deşi la prima vedere ascunderea simţămintelor tale pare să fie cea mai bună stratagemă, în acest fel nu faci decât să cazi din lac în puţ. Deschide-ţi sufletul în faţa persoanelor apropiate şi te vei simţi alinat de acest simplu fapt, dar şi de îndrumările bine intenţionate ale acestora.
Horoscop aprilie 2017 Scorpion

Relaţiile tale parteneriale se îmbunătăţesc de la sine şi îţi rezervă satisfacţii deosebite ca urmare a tranzitului pornit de Soare, pe 19 aprilie, în Taur şi a şaptea ta casă. Ai nevoie de sprijinul şi confirmarea altora, şi oamenii din preajma ta par şi ei să îţi ceară mai des ajutorul şi sfaturile. De fapt, orice demers iniţiat în această perioadă are sporiti sorţi de izbândă mai ales dacă presupune o colaborare, o muncă de echipă.

Pluton se înscrie din 20 aprilie 2017 într-o mişcare inversată în Capricorn şi a III-a casă a Scorpionului, vestind dezideratul unor transformări în modalitatea cum interacţionezi cu ceilalţi. Poate că te-ai lăsat antrenat de inerţie, şi nu mai faci eforturi în promovarea personalităţii şi intereselor tale. Este necesar să îţi reinvigorezi conexiunea cu persoane influente sau importante în viaţa ta, să îţi scoţi în evidenţă cât mai frecvent înzestrările, punctele forte.

Horoscop Scorpion 2017

Îmbunătăţirea relaţionării sociale şi profesionale este sprijinită odată cu 21 aprilie de prezenţa lui Marte în Gemeni şi a opta ta casă. Ai capacitatea să desluşeşti intenţiile ascunse ale altora pornind de la indicii aparent mărunte, de la cuvintele ori gesturile lor. Ţine-ţi în frâu, totuşi, predispoziţia de a-i domina pe cei din jurul tău, de a te impune cu de-a sila într-o poziţie de lider.

Pe 26 aprilie 2017, Luna nouă aflată în Taur şi a VII-a casă a Scorpionului te determină să îţi doreşti alături pe cineva întru totul loial şi sincer, fie în iubire, fie în prietenie. Din această cauză, eşti motivat să îţi pui la încercare persoanele apropiate. În funcţie de ceea ce constaţi, poţi destrăma ori fortifica legăturile cu unele din ele. În acelaşi timp, un duşman îţi poate da o lecţie de viaţă dureroasă, dar plină de învăţăminte.

Horoscop Scorpion aprilie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Senzaţia că nu eşti îndeajuns de mult iubit, preţuit, poate pune stăpânire peste tine odată cu 3 aprilie, sub impactul tranzitului retrograd al lui Venus în a V-a ta casă. Dacă te simţi astfel ori dacă partenerul de cuplu te dezamăgeşte, de ce nu ai lua o decizie fermă de a-ţi redefini ceea ce te face fericit? Poţi realiza că este nevoie să îţi ajustezi o relaţie de cuplu, să o învigorezi sau să îi capăt. De asemeni, te poţi gândi să-i oferi o nouă şansă unei foste iubite/unui fost iubit.

Venus îşi reia mişcarea directă în aceeaşi zonă astrologică pe 15 aprilie 2017, redăruindu-ţi încrederea în tine însuţi, siguranţa că meriţi din plin să te bucuri de dragoste şi că, poate, alţii nu te merită. Dacă eşti parte a unui cuplu, tovarăşul de viaţă îţi dovedeşte iubirea prin gesturi inedite, spontane, fără să şovăiască, dacă este nevoie, să facă şi sacrificii pentru tine. În caz că eşti singur, atractivitatea pe care ţi-o infuzează planeta frumuseţii şi spiritul tău liber, sprinţar, îţi netezesc drumul spre o idilă promiţătoare.

Din 19 aprilie, este rândul tău să îi acorzi o atenţie specială persoanei iubite, echilibrând astfel reciprocitatea din conexiunea cu ea. Amplasarea Soarelui în a VII-a casă a Scorpionului este corelată cu un accent pus pe "noi" şi nu pe "mine." Doreşti ca în aproape orice preocupare a ta să-ţi ai alături partenerul de cuplu, dar eşti şi pe aceeaşi lungime de undă cu el, înţelegând spontan care-i sunt dorinţele şi aspiraţiile.

Nativii solitari tind de pe 28 aprilie 2017 să nu-şi lase inima capturată de iubire cu una cu două. Găzduirea lui Venus în Berbec îi îndeamnă să aibă standarde foarte înalte, chiar prea înalte, în alegerea unui partener. Dacă sunt totuşi antrenaţi într-o poveste de dragoste, este de aşteptat să o facă împreună cu o persoană corelată cu mediul lor profesional.


Horoscop Scorpion aprilie 2017 - Muncă şi bani 


Dacă intuieşti că ceva scârţâie în activitatea ta financiară, nu ezita să investighezi, să descoperi care este hiba şi să o înlături degrabă începând cu 5 aprilie 2017. Corelat adeseori cu pierderi băneşti, Saturn retrograd în Săgetător şi a doua casă a Scorpionului este gata să-ţi sancţioneze orice eroare, slăbiciune sau neglijenţă. Analizează-ţi cu grijă veniturile şi cheltuielile, şi străduieşte-te să economiseşti, astfel încât să nu fii prins pe picior greşit de un eveniment financiar nefast.

Parcursul retrograd al lui Mercur în Berbec şi a VI-a ta casă poate să-ţi dea, din 20 aprilie, peste cap rutina de la serviciu. Trebuie să fii cât mai flexibil, să te străduieşti să te adaptezi unor noi sarcini şi responsabilităţi.

Influenţele mercuriene sunt contrabalansate odată cu 28 aprilie de tranzitul lui Venus în Berbec. Posezi abilitatea de a-ţi armoniza relaţiile cu colegii şi şefii, şi datorită bunăvoinţei tale, impulsului sincer de a conlucra cu alţii sau a le da o mână de ajutor. Desigur, ţi se răspunde cu aceeaşi monedă, şi te bucuri, la rândul tău de sprijinul altora.

Horoscop Scorpion martie 2017
Horoscop Scorpion aprilie 2017 Horoscop Scorpion aprilie 2017 Reviewed by Diana Popescu on martie 25, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.