Horoscop Berbec mai 2017

Principalele orientări legate de dragoste, carieră şi bani în horoscopul Berbecului mai 2017 constau din optimizarea impactului tău asupra celor din mediul înconjurător, succese generate de mobilitatea, agilitatea mentală, o viaţă sentimentală fericită în cazul în care este marcată de un echilibru autentic în relaţia de cuplu, şi una financiară făgăduind fructificarea unor demersuri în care ai investit o grămadă de timp şi energie.


Horoscop Berbec mai 2017 - Previziuni generale 


După ce te-ai confruntat probabil cu dubii şi dificultăţi în configurarea imaginii personale, a modului cum eşti perceput de alţii, odată cu 3 mai, graţie ieşirii lui Mercur din aspect retrograd în prima ta casă, ai capacitatea să îţi dezvălui cea mai avantajoasă latură a personalităţii tale, să îţi eficientizezi interacţiunea din zona socială şi profesională. Eşti pe cale să îţi extinzi sfera de influenţă şi chiar să fii recunoscut ca lider într-o colectivitate, printre oameni străbătuţi de aceleaşi convingeri, credinţe ca şi ale tale.

Contactele sociale, întâlnirile cu persoane remarcabile, ridicate deasupra mediocrităţii, îţi sugerează pe 10 mai 2017 schimbări radicale ale viziunii asupra lumii şi a rolului tău în ea. Conjuncţia dintre Mercur şi Uranus te inspiră să îţi revolutionezi existenţa, să îţi asumi o perspectivă inedită şi promiţătoare despre aceasta. O călătorie sau o conjunctură de excepţie te revitalizează şi te îndrumă spre o oportunitate surprinzătoare.

Pe 10 mai, Luna plină răsărită în Scorpion şi a opta casă a Berbecului te sileşte să îţi recunoşti simţăminte şi fapte pe care ai preferat până acum să ţi le ascunzi sub preş, să te prefaci că nu există. Un schelet pitit într-un dulap prăfuit începe să te bântuie, nu mai poţi să ocoleşti un sentiment de vinovăţie ori un impuls subconştient care îşi pune de ceva vreme amprenta asupra ta. Pentru a împiedica supradimensionarea unei influenţe negative este nevoie să o abordezi direct şi să o elimini cât este încă în faşă.

Mercur în trigon cu Saturn pe 11 mai 2017 te povăţuieşte să îţi canalizezi eforturile pe ceea ce este esenţial, să îţi măsori cu grijă cuvintele şi gesturile. Povara responsabilităţilor ţi se uşurează, mai ales că apelezi la strategii eficiente de organizare şi planificare.
Horoscop mai 2017 Berbec

Libertatea, independenţa personală şi posibilitatea de a te implica în aventuri inedite, incitante, reprezintă priorităţi ale zilei de 19 mai, ca efect al trigonului lui Saturn cu Uranus. Nu mai eşti dispus să-i laşi pe alţii să-ţi indice voit ori nevoit graniţele intimităţii, dar acest lucru nu te împiedică să cooperezi cu ei pentru materializarea unor ţeluri comune.

Soarele se mută din 20 mai 2017 în Gemeni şi a III-a casă a Berbecului, conferindu-ţi o vioiciune mentală de zile mari, care îţi este însă utilă numai în activităţi întinse pe un scurt timp. Eşti înclinat să te apuci de prea multe lucruri deodată, şi reuşeşti cu greu să te concentrezi pe un proiect de mare anvergură. Ai iarăşi ocazia să pleci în călătorii, excursii, în unele nu prea îndepărtate de casă de această dată.

Horoscop Berbec aprilie 2017

Oamenii par să scoată la lumină atât ceea ce este mai bun cât şi ceea ce este mai rău în tine în data de 25 mai, ca efect al cuadratului dintre Venus şi Pluton. Subiectivitatea şi nervozitatea infuzate de acest aspect astral pot fi totuşi domolite de Luna nouă găzduită de Gemeni în aceeaşi zi. Selena te sprijină să îţi recapeţi echilibrul, stabilitatea, calmul, să desluşeşti ceea ce este în mod veritabil important pentru tine, şi să nu te laşi însufleţit de irascibilitate din pricina unor probleme mărunte, triviale. O revelaţie iscată de această Luna nouă te ajută să faci un notabil pas înainte în carieră.

Sextilul lui Marte cu Uranus din 31 mai îţi imprimă o atitudine binevoitoare, jovială în relaţionarea cu cei din preajmă. Eşti deschis faţă de opiniile altora fără să ţi le schimbi totuşi pe ale tale. Dacă ai putinţa să îţi adaptezi cu flexibilitate programul în funcţie de evenimentele neprevăzute de azi poţi avea o realizare de excepţie.


Horoscop Berbec mai 2017 - Dragoste şi cuplu 


Viaţa amoroasă îţi este tot mai prielnică începând cu 3 mai, în urma tranzitului direct preluat de Mercur în Berbec. Indiferent dacă eşti implicat deja într-o legătură de cuplu ori eşti încă singur, ai prilejul să-ţi relevi farmecul, atractivitatea. În primul caz, partenerul tău este pe punctul să se reîndrăgostească de tine, să îşi confirme că a făcut alegerea cea mai bună atunci când s-a ataşat de tine. În cel de-al doilea caz, poţi înfiripa cu uşurinţă o idilă cu cineva care te fascinează de mult timp, însă trebuie să-ţi supraveghezi imboldul de a crede că meriţi iubirea acelei persoane pentru că eşti cumva mai presus de ea. O conexiune afectivă autentică presupune reciprocitate, egalitate, echilibru, şi nu aservirea unuia din membrii cuplui faţă de celălalt!

Opoziţia dintre Venus şi Jupiter de pe 19 mai te poate convinge să te dedici unor gesturi extravagante, chiar nesăbuite în dragoste. Eşti gata să forţezi limitele unei conexiuni cu un partener de cuplu mai nou ori mai vechi, să-l pui înaintea unor opţiuni hotărâtoare de care depind fie învigorarea, fie destrămarea relaţiei cu el pentru totdeauna. În acest context astral, nu te mai mulţumeşti cu o cale de mijloc, cu compromisuri sau negocieri. Ia, cu toate astea, în calcul toate consecinţele posibile posibile ale voinţei tale de a pune piciorul în prag, pentru că nu va mai exista vreo şansă să remediezi, să anulezi ceea ce se întâmplă în această zi.


Horoscop Berbec mai 2017 - Muncă şi bani 


Beneficii mult aşteptate, rezultate din afaceri ori alte demersuri financiare îţi sunt în fine furnizate odată cu 16 mai, graţie parcursului lui Mercur în Taur şi a doua ta casă. Abilitatea de a-ţi exprima cu pricepere, expresivitate, interesele şi avantajele pe care le pot aduce altora te sprijină să le fructifici mult mai repede decât te-ai fi aşteptat.
Horoscop Berbec mai 2017 Horoscop Berbec mai 2017 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 25, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.