Horoscop Berbec aprilie 2017

În horoscopul aprilie 2017, nativii din Berbec sunt puşi în faţa necesităţii de a nu lua hotărâri grăbite, a evalua cu grijă circumstanţele favorabile ori nu din mediul lor înconjurător, au şansa să îşi reinventeze viaţa şi să aducă la suprafaţă ceea ce este autentic în ei. Viaţa amoroasă le impune o reevaluare atentă, iar activitatea financiară ar trebui să le stea sub semnul prudenţei şi deschiderii către noi căi de eficientizare, fructificare.


Horoscop Berbec aprilie 2017 - Horoscop general 


Din 3 aprilie 2017, tranzitul retrograd al lui Venus în Peşti şi a douăsprezecea casă a Berbecului îţi poate crea o viziune tulbure, înceţoşată, a ceea ce vrei şi este prioritar pentru tine. Nu lua nici o decizie importantă până pe 15 aprilie.

Turnura retrogradă preluată de Saturn, odată cu 5 aprilie, în Săgetător, te atenţionează, cumva asemănător, să nu te desprinzi de realism şi să bagi în seamă cu acuitate ceea ce se întâmplă în jurul tău.

Opoziţia Soarelui cu Pluton de pe 7 aprilie 2017 poate da naştere unei bătălii pe câmp deschis cu duşmani care au evitat până acum să-şi dezvăluiască ranchiuna faţă de tine. Ai forţa de a-i învinge, mai ales dacă ţii cont de slăbiciunile lor şi nu te agăţi de idei convenţionale!

Luna plină ivită pe 11 aprilie în Balanţă şi a şaptea casă a Berbecului te avertizează şi ea să fii cât mai prudent în demersurile tale de baza. Poate că este mai bine să ţii seama nu atât de ceea ce îţi transmite logica, raţiunea, ci de ceea ce are să îţi evidenţieze raţiunea, instinctele.
Horoscop aprilie 2017 Berbec

În data de 14 aprilie 2017, trebuie să te aştepţi la tot ce este mai neaşteptat! Soarele în conjuncţie cu Uranus dă de înţeles că ai parte de beneficii mai cu seamă când ieşi din obişnuinţele cotidiene, şi îţi relevi căi noi ale existenţei, ale modului de a evolua. Este o zi când poţi să-i surprinzi plăcut pe cei din jurul tău. Nu te jena să fii diferit, să îţi arăţi latura originală a sinelui!

Ai putinţa de a face diferenţa dintre ceea ce este important, şi ceea ce este degeaba pentru tine pe 17 aprilie, ca efect al trigonului dintre Soare şi Saturn. Orice sarcină îţi asumi, ai capacitatea să dai tot ce ai mai bun în tine pentru a o duce cu succes spre finalizare.

Mercur, retrograd odată cu 20 aprilie 2017 în Berbec îţi pune în vedere să îţi analizezi şi ajustezi modul în care te înfăţişezi altora. Poate că trebuie să îţi dezvălui cu o mai mare persistenţă valorile, atuurile, să le demonstrezi celor din preajma ta că eşti mai presus de aşteptările lor.

Horoscop Berbec 2017

Impulsul de a comunica direct, fără să mai te laşi restrâns de opiniile ori criticile altora se face vădită din 21 aprilie. Prezenţa lui Marte în Gemeni şi a III-a ta casă îţi insuflă pofta de a-ţi impune personalitatea şi interesele, a nu-ţi mai înnăbuşi gândurile şi aspiraţiile. Efervescenţa ieşită din comun a minţii trebuie să-ţi fie canalizată, cu îndârjire, spre ţeluri esenţiale, astfel încât să nu ţi-o risipeşti în van. Eşti dornic să înveţi ceva nou, iar viaţa socială pare să te solicite extrem de mult.

Sub influenţa trigonului lui Mercur cu Marte de pe 24 aprilie 2017, oamenii tind să te ia mai în serios decât altădată, aşa că ai ocazia să îţi promovezi cu succes proiectele majore. Organizarea şi planificarea care domnesc asupra minţii tale îţi asigură reuşite în sarcini care mai de mult îţi stăteau sub semnul eşecului.

Pe 28 martie, Mercur în conjuncţie cu Uranus îţi înlesneşte contacte şi discuţii cu oameni inediţi, având capacitatea să-ţi deschidă noi orizonturi despre dezvoltarea ta în aproape orice plan al existenţei. O experienţă de viaţă zguduitoare din această zi este în stare să-ţi extindă neaşteptat de mult orizonturile cunoaşterii şi aşteptărilor.

Horoscop Berbec aprilie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Viaţa sentimentală poate fi afectată odată cu 3 aprilie, printr-o direcţionare ori interpretare greşită a simţămintelor, din pricina parcursului retrograd al lui Venus în a XII-a ta casă. Nu te lăsa purtat către o idilă cu cineva pe care nu ai ajuns să-l cunoşti prea bine, în special dacă este evaziv în privinţa ocupaţiei şi intereselor sale!

Din 15 aprilie 2017, revenirea lui Venus în tranzit direct în Peşti şi a douăsprezecea casă a Berbecului te sprijină să conştientizezi ce vrei cu adevărat în dragoste, te îndrumă dacă merită sau nu să dai amploare unei relaţii de cuplu incipiente. Chiar dacă realizezi că este mai bine să rămâi singur deocamdată, acest lucru îţi facilitează închegarea unei idile autentice, de cursă lungă în viitorul apropiat. În cuplurile statornicite, ar trebuie să apară o înţelegere reciprocă sporită a dorinţelor şi aspiraţiilor fiecăruia dintre parteneri.

Horoscop Berbec aprilie 2017 - Muncă şi bani 


Mercur, în aspect retrograd în Taur şi a II-a casă a Berbecului, te atenţionează să îţi asumi riscuri cât mai mici pe plan financiar. Nu te lăsa tentat de o idee de afaceri nemaipomenit de promiţătoare promovată de oameni pe care nu îi cunoşti prea bine!

O iluminare asupra demersurilor tale din plan financiar este pe cale să se petreacă odată cu 19 aprilie 2017, sub impactul tranzitului Soarelui în Taur şi a doua ta casă casă. Eşti gata să îţi restrângi cheltuielile pentru a-ţi crea o siguranţă materială, să faci o investiţie cu bătaie lungă în viitor. Nişte idei de afaceri neglijate până în prezent îţi pot oferi şansa de a-ţi creşte contul din bancă!

În special în parteneriatele de afaceri ori profesionale este nevoie să fii mai prevăzător decât de obicei din 20 aprilie, ca urmare a mişcării retrograde a lui Pluton în Capricorn şi a zecea casă a Berbecului. Se impune să ajungi la un echilibru stabil din acest punct de vedere, să te străduieşti să nu fii prea dominant, dar nici să nu-i laşi pe alţii să te domine pe tine!

Pe 16 aprilie 2017, Luna nouă din a II-a ta casă îţi indică noi modalităţi de a-ţi optimiza situaţia financiară. Într-un fel sau altul, trebuie să pui capăt unor demersuri păguboase şi să te lansezi în iniţiative cu adevărat productive, fructuoase. Încă o dată, este necesar să te desprinzi de rutină în afaceri sau în domeniul profesional.

Horoscop Berbec martie 2017
Horoscop Berbec aprilie 2017 Horoscop Berbec aprilie 2017 Reviewed by Diana Popescu on martie 19, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.