Horoscop Taur aprilie 2017

Horoscopul Taurului aprilie 2017 vesteşte o revizuire necesară a relaţiilor de prietenie şi a obiectivelor principale, dezideratul de a te elibera de ceea ce este perimat, dăunător în existenţa ta, ocazia de a-ţi redescoperi sinele autentic şi a te bucura de el. Viaţa sentimentală impune şi ea despărţirea de iluzii păguboase, dezvăluirea adevăratelor tale simţăminte, iar activitatea financiară îţi este profitabilă atâta vreme cât ai curajul şi voinţa de a-i da o nouă turnură.

Horoscop Taur aprilie 2017 - Horoscop general 


Circumstanţe legate de oameni apropiaţi şi aspiraţii esenţiale pot să-ţi rezerve dezamăgiri dacă le iei de-a gata, le consideri mergând de la sine, odată cu 3 aprilie 2017, în urma parcursului retrograd al lui Venus în Peşti şi a unsprezecea casă a Taurului. Este nevoie să-ţi separi grâul de neghină, amicii veritabili de cei prefăcuţi, şi ţelurile viabile de cele intangibile, să nu permiţi să-ţi fie puse în umbră meritele de către alţii.

Începând cu 5 aprilie, aspectul retrograd asumat de Saturn în Săgetător accentuează dezideratul de a te debarasa de conjuncturi negative, în voia cărora te-ai lăsat din comoditate sau scepticism, impresia falsă că nu te poţi elibera de ele.

Trigonul dintre Marte şi Saturn de pe 6 aprilie 2017 te ambiţionează să faci o schimbare fundamentală în existenţa ta, poate una corelată cu aspectele astrale anterioare. Obstacolele ivite în drumul tău nu au cum să te împiedice să faci asta ci, dimpotrivă, îţi întăresc hotărârea de a da un curs nou vieţii tale.
Horoscop aprilie 2017 Taur

Din 9 aprilie, tranzitul retrograd al lui Mercur în Taur insistă pe aspecte asemănătoare, aducând în prim plan oportunitatea de a-ţi ajusta imaginea oferită lumii, modul cum eşti perceput şi apreciat de ceilalţi. Poţi fi inspirat cum să îţi creşti impactul asupra celor din jurul tău, să pui capăt unor situaţii care te deranjează de multă vreme.

După ce ai cântărit cu grijă cine îţi sunt adevăraţii prieteni, ai ocazia să te bucuri de clipe memorabile alături de ei. Pe 15 aprilie 2017, Venus îşi reia traiectoria directă în Peşti, dând startul unor evenimente fericite în cercul tău social, aducându-ţi aproape oameni animaţi de aceleaşi idealuri, năzuinţe ca şi tine.

Horoscop Taur 2017

Venus în sextil cu Marte în data de 17 aprilie te energizează, îi determină pe oameni să îţi dăruiască ce ţi se cuvine, să te susţină în demersurile tale şi chiar să-ţi recunoască o poziţie de lider. Te simţi în largul tău mai cu seamă când faci ceea ce îţi place, ceea ce consideri că te reprezintă cu adevărat.

Odată cu 19 aprilie 2017, prezenţa Soarelui în Taur se raliază tendinţelor mercuriene, şi te îndrumă cum să străluceşti în mediul tău social, cum să te arăţi celorlalţi în cea mai avantajoasă lumină. Eşti pe culmea ciclului solar personal şi aproape nimic nu te mai împiedică să-ţi lărgeşti sfera de influenţă, să emani încredere şi optimism şi să te apropii vizibil de ţelurile tale principale. Încrederea în tine însuţi te ajută să-ţi creezi de unul singur oportunităţi notabile şi să profiţi din plin de ele. Este vremea să-ţi croieşti propriul drum în viaţă!

Comunicarea cu alţii, telefoanele, mesajele, informaţiile dau năvală peste tine pe 20 aprilie ca efect al conjuncţiei Soarelui cu Mercur de pe 20 aprilie. Eşti căutat de toată lumea şi pari să ai ceva de transmis oricui. Veştile bune şi călătoriile sunt adeseori asociate cu acest aspect astral!

Ziua de 20 aprilie 2017 este marcată şi de începerea a două tranzituri majore: Pluton retrograd străbate Capricornul şi a noua casă a Taurului, iar Mercur îşi demarează parcursul retrograd în Berbec. Existenţa pare să se schimbe treptat, dar decisiv în preajma ta, iar incertitudinile create de acest lucru pot fi depăşite numai dacă te desprinzi de prejudecăţi, idei preconcepute, şi îţi îngădui să te laşi purtat de val, să te adaptezi unor noi şi nemaivăzute circumstanţe. Cu cât eşti mai flexibil din punct de vedere mental, cu atât ai mai mult de câştigat!

Pe 26 aprilie, Luna nouă răsărită în Taur accentuează notabil tendinţele solare, aşa că este de aşteptat să faci o impresie excelentă celor cu care te întâlneşti astăzi. Nu te lăsa copleşit de preţuirea celorlalţi şi străduieşte-te să profiţi la maximum de această zi  auspicioasa!


Horoscop Taur aprilie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Din 3 aprilie, se impune să distingi cu limpezime ceea ce este fals ori mincinos în viaţa ta amoroasă. Călătoria retrogradă a lui Venus în a XI-a ta casă necesită să îţi purifici relaţia în doi, să nu mai laşi loc ambiguităţilor şi gândurilor nemărturisite în relaţia cu partenerul de cuplu. Dacă eşti singur, este cazul să desluşeşti ce este iluzie şi ce este realitate într-o idilă în care eşti cât pe ce să fii atras. Poate că cineva de care începi să te simţi ataşat sufleteşte nu este aşa cum pare la prima vedere ori încearcă, într-un fel sau altul, să profite de tine...

Ei bine, odată cu 15 aprilie, frământările de mai sus se diminuează. Planeta Venus, reîncadrată în tranzit direct în a unsprezecea casă a Taurului, pune capăt îndoielilor, aşa că ar trebui să ştii cu limpezime încotro şi cu cine să te împlineşti în dragoste. În cuplurile statornicite se instalează o atmosferă de încredere reciprocă, una în care afecţiunii i se alătură şi un fel de camaraderie. Se pot ivi alianţe ale tovarăşilor de viaţă într-un domeniu profesional sau chiar de afaceri. Nativii solitari au prilejul să se angajeze într-o poveste de iubire veritabilă, ce promite a se clădi pe termen lung.

Venus pătrunde, în mişcare directă, în Berbec şi a XII-a ta casă pe 28 aprilie 2017, clarificandu-ţi şi mai mult năzuinţe subconştiente ori reprimate ţinând de viaţa sentimentală. Chiar dacă nu poţi obţine întru totul ce îţi doreşti în dragoste, cel puţin ştii cum să te bucuri cât mai mult de ceea ce îţi oferă în prezent. Nu impune standarde prea înalte partenerului tău şi aduce-l pe aceeaşi lungime de undă cu tine făcând apel la intuiţia ta, la empatia ta. Dacă eşti la începutul unei relaţii în doi, poţi să-ţi dezvălui multe despre tine, dându-ţi seama cu luciditate ce anume te-a determinat să te apropii de candidatul la inima ta!


Horoscop Taur aprilie 2017 - Muncă şi bani 


Luna plină răsărită pe 11 aprilie 2017 în Balanţă şi a şasea casă a Taurului te sprijină să îţi armonizezi viaţa profesională cu cea personală. Mai mult decât atât, poţi descoperi un plus de atractivitate în sarcinile zilnicile de la serviciu. Atitudinea pozitivă îţi stimulează productivitatea, eficienţa în muncă.

Beneficiile din plan financiar îţi sunt cu atât mai mari cu cât te smulgi din inerţie şi faci ceva nou, asumându-ţi şi nişte riscuri bine controlate. Din 21 aprilie, Marte amplasat în Gemeni şi a doua ta casă te imboldeşte să-ţi pui la treabă talentele, resursele interioare şi exterioare, să nu te dai înapoi de la nimic pentru a-ţi înălţa standardul de viaţă. Ţine cont că năvălnicia ta îi poate totuşi descumpăni pe unii, şi că ar trebui, din acest motiv, să apelezi cât mai frecvent la simţul diplomatic.

Horoscop Taur martie 2017
Horoscop Taur aprilie 2017 Horoscop Taur aprilie 2017 Reviewed by Diana Popescu on martie 19, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.