Horoscop Gemeni aprilie 2017

În horoscopul Gemenilor aprilie 2017 precumpăneşte dezideratul de a fi cât mai adaptabil în toate împrejurările existenţei şi cel de a îţi reevalua prieteniile, trecutul şi viitorul. Viaţa sentimentală foarte bogată din această lună impune luarea unor decizii importante, iar cea profesională trece de la derută şi imprevizibilitate la realism şi luciditate.

Horoscop Gemeni aprilie 2017 - Horoscop general 


Mercur îşi asumă un tranzit retrograd din 9 aprilie 2017 în Taur şi a douăsprezecea casă a Gemenilor, dându-ţi senzaţia că se petrece o transformare imperceptibilă dar importantă în lumea din jurul tău. În acest context astral, este bine să nu te încăpăţânezi să păşeşti pe cărări bătătorite, să fii deschis faţă de orice fel de schimbare sau circumstanţă ieşită din comun.

Dacă nu ieşi din carapacea prudenţei poţi rata o experienţă de viaţă incitantă, plină de învăţăminte, pe 11 aprilie, sub vibraţiile Lunii pline din Gemeni. Deşi întâlnirile cu prietenii îţi rezervă satisfacţii deosebite, o problemă nerezolvată îţi poate înnegura gândurile. Nu ascunde ceea ce te macină şi vei descoperi că oamenii apropiaţi au potenţialul să te scoată la liman.
Horoscop aprilie 2017 Gemeni

Soarele călătoreşte şi el, începând cu 19 aprilie 2017, în a XII-a casă a Gemenilor, infuzandu-ţi predispoziţia de a te desprinde cât de cât de ambiţiile sociale şi profesionale. Nu este vremea potrivită să te avânţi în proiecte noi şi îndrăzneţe, ci, mai degrabă, una în care să te destinzi, relaxezi, refaci mental şi fizic. Conştientizezi ce oameni şi conjuncturi nu mai au rost în existenţa ta şi te îndepărtezi fără regrete de trecut.

Ziua de 20 aprilie este marcată de două evenimente astrale: Mercur pătrunde retrograd în Berbec, iar Pluton devine retrograd în Capricorn şi a opta casă a Gemenilor. Dacă influenţele mercuriene sunt asociate cu dificultăţi în relaţionarea cu prietenii, determinate fie de egoismul tău, fie de al lor, cele plutoniene sunt corelate cu necesitatea de a nu mai depinde de alţii, inclusiv din punct de vedere material, şi a te baza numai pe tine însuţi în activităţile tale principale.

Horoscop Gemeni 2017

Străbătut de o energie clocotitoare, eşti impulsionat să faci ceva notabil, remarcabil, ca efect al tranzitului pornit de Marte, pe 21 aprilie 2017, în Gemeni. Treci printr-o perioadă de bun augur începerii a ceva nou, angrenării într-un proiect temerar, de mare amploare, însă trebuie să îţi ţii în frâu înclinaţia de a te dedica prea multor lucruri fără a duce vreo unul la bun sfârşit. De asemeni, ţi se recomandă să îţi stăpâneşti o oarecare irascibilitate şi să nu te lansezi în certuri neproductive cu cei din preajma ta.

Luna nouă, apărută în data de 26 aprilie în Taur, se aliniază tendinţelor solare, inspirându-te să-ţi preţuieşti intimitatea, să îţi redescoperi spiritualitatea şi să te laşi în voia unei imaginaţii dezlănţuite. Poţi să trăieşti clipe magice în mijlocul naturii, să îţi vezi trecutul şi viitorul prin prisma a ceea ce este important, veritabil, esenţial pentru tine. Nu este exclus să fii îmboldit către o activitate cu tentă artistică.

Odată cu 28 aprilie 2017, ai prilejul să scapi de influenţele nefaste ale lui Mercur, să îţi recunoşti adevăraţii prieteni şi să te bucuri de compania şi gesturile lor de afecţiune. În acelaşi timp, nu mai eşti dispus să accepţi alături de tine persoane toxice, ce par să te secătuiască energetic.


Horoscop Gemeni aprilie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Intrarea retrogradă a lui Venus în Peşti şi a zecea casă a Gemenilor anunţă, din 3 aprilie 2017, o perioadă de-a lungul căreia preocupările profesionale sunt amplificate în dauna vieţii amoroase. Este necesar să nu-ţi neglijezi partenerul sau să nu-i răneşti sentimentele din pricina nervozităţii ori grijilor provocate de unele probleme de la serviciu, cu atât mai mult cu cât acesta poate să-ţi furnizeze soluţii neaşteptate ale unor astfel de probleme. Pe de altă parte, nativii singuri pot să rateze iniţierea unei idile promiţătoare din cauza comodităţii sau a delăsării.

Odată cu 5 aprilie 2017, Saturn preia şi el o turnură retrogradă, în Săgetător şi a şaptea casă a Gemenilor, aşa că este posibil să se ivească o serie de neînţelegeri, chiar certuri, în cuplurile formate. Aceste dispute au, totuşi, menirea de a pune la încercarea trăinicia conexiunilor în doi, afecţiunea reciprocă din ele. Gemenii solitari riscă iarăşi să rămână astfel pe mai departe întrucât sunt înclinaţi să aibă aşteptări prea înalte de la un partner potenţial sau de la o relaţie de dragoste.

Pe 15 aprilie, Venus preia un parcurs direct în sectorul astrologic al Peştilor, armonizandu-ţi demersurile din principalele planuri ale existenţei. Eşti capabil să distingi cu limpezime care îţi sunt priorităţile în viaţa sentimentală şi nu te dai înapoi de la nimic pentru a-ţi optimiza legătura cu persoana iubită. Aceasta, la rândul sau, te înconjoară cu atenţii şi îţi demonstrează cât de mult însemni pentru ea. Este un interval de timp prielnic şi demarării unei poveşti de iubire împreună cu cineva responsabil, cu intenţii serioase, care nu are cum să-ţi provoace vreo dezamăgire.

Pluton, retrograd în a VIII-a casă a Gemenilor din 20 aprilie 2017, insistă şi el pe autenticitatea relaţiilor de cuplu. Această planetă nu permite minciuni ori infidelităţi în dragoste şi este gata să le scoată la iveală. Poţi fi pus în situaţia de a lua o hotărâre tranşantă, conducând fie la o despărţire, fie la înălţarea împărtăşirii afective cu partenerul tău la un alt nivel, chiar şi printr-o logodnă ori căsătorie.

Valorile prieteniei tind să se întrepătrundă cu cele ale dragostei odată cu 28 aprilie. Datorită prezenţei lui Venus în a unsprezecea ta casă, în cuplurile statornicite, iubirii i se adaugă şi un fel de camaraderie, focalizarea sporită spre obiective comune. În acelaşi timp, poţi înfiripa o nouă conexiune de cuplu prin intermediul unui prieten sau a cercului tău de amici.

Horoscop Gemeni aprilie 2017 - Muncă şi bani 


Odată cu 3 aprilie, tranzitul retrograd al lui Venus în a zecea ta casă indică instalarea unei atmosfere contradictorii ori cumva reci în zona profesională. Poţi descoperi că aliaţi puternici din carieră devin evazivi atunci când le ceri sprijinul sau că, dimpotrivă, duşmani declaraţi de-ai tăi sunt gata să îţi sară în ajutor. Având impresia că eşti neglijat, poţi să cauţi cu tot dinandinsul să ajungi sub luminile reflectoarelor, să te străduieşti să ieşi în evidenţă chiar şi într-un domeniu în care eşti neexperimentat sau aproape novice.

Încrederea în tine însuţi se împleteşte cu o viziune realistă sănătoasă în sfera profesională ca urmare a mişcării directe preluate de Venus, din 15 aprilie 2017, în a X-a casă a Gemenilor. Îţi identifici cât se poate de clar atuurile, dar şi slăbiciunile, aşa că ştii când, cum şi unde să străluceşti, să atragi aprecierea altora. Ai, în acest mod, ocazia să îţi consolidezi cariera şi să faci paşi fermi înainte în dezvoltarea ta profesională.

Horoscop Gemeni martie 2017
Horoscop Gemeni aprilie 2017 Horoscop Gemeni aprilie 2017 Reviewed by Diana Popescu on martie 21, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.