Horoscop Fecioară mai 2017

Conform horoscopului Fecioarei din luna mai 2017, ţi se pun la dispoziţie oportunităţi în studii şi prilejul de a călători, viaţa amoroasă se remarcă prin senzualitate şi adâncirea împărtăşirii afective, iar activitatea financiară şi cea profesională îţi rezervă satisfacţii atâta vreme cât îţi menţii mobilizarea şi perseverenţa.

Horoscop Fecioara mai 2017 - Previziuni generale 


Pe 10 mai, sub influenţa Lunii pline apărute în Scorpion, eşti capabil să întrevezi la orizont o schimbare de mari proporţii, deşi nu-ţi poţi da seama încă în ce fel îţi va afecta plaunurile şi activităţile în derulare. Oricum, în această zi, rutina îţi este perturbată de un eveniment neaşteptat. Poţi fi nevoit să discuţi despre un subiect delicat cu o persoană apropiată şi, pentru ca această convorbire să decurgă satisfăcător, este necesar să nu te laşi în voia emotivităţii, ci să apelezi cu insistenţă la logică şi bun simţ.
Horoscop mai 2017 Fecioară

Setea de cunoaştere ieşită din comun ce-ţi este insuflată din 16 mai 2017, ca urmare a tranzitului lui Mercur în Taur şi a noua casă a Fecioarei, ţi se împleteşte cu adaptabilitatea minţii şi o sporită capacitate de memorizare. Ai mari sorţi de izbândă să te afirmi la teste ori examene, însă tinzi să îţi doreşti mai mult decât atât, să te dedici studiului unor domenii inedite, asociate eventual cu culturi, credinţe şi filosofii de pe alte meleaguri, exotice, îndepărtate. Totodată, ai oportunitatea să pleci într-o călătorie de-a lungul căreia să treci prin experienţe de viaţă deosebite, incitante şi pline de învăţăminte. Poţi primi o veste bună, mult aşteptată, de la cineva din străinătate.

Horoscop Fecioară mai 2017 - Dragoste şi cuplu 


Comunicarea senzorială, prin toate cele cinci simţuri din conexiunea de cuplu ia avânt din 3 mai, graţie reluării de către Mercur a tranzitului direct în Berbec. Acest aspect astral este auspicios nu numai în plan erotic, ci şi în aprofundarea sentimentelor reciproce din relaţiile în doi, în concentrarea asupra surselor celor mai adânci ale dragostei unuia faţă de celălalt. Nativii singuri nu mai sunt ispitiţi să se lanseze într-o aventură superficială, de conjunctură, iar Mercur îi poate călăuzi spre întâlnirea cu o persoană specială, animată de aceleaşi năzuinţe şi visuri ca şi ei.


Horoscop Fecioară mai 2017 - Muncă şi bani 


După ce contradicţiile şi complicaţiile din activitatea ta financiară ţi-au pus poate sub semnul întrebării demersurile tale principale în decursul parcursului retrograd al lui Mercur în Berbec, odată cu 3 mai 2017, în urma aspectului direct preluat de această planetă în aceeaşi zonă astrologică, lucrurile încep să se clarifice şi să te îndreptăţească că eşti pe drumul cel bun sau să-ţi indice noi proiecte ce-ţi făgăduiesc creşterea veniturilor. Poţi obţine relativ uşor un împrumut în condiţii avantajoase, dar nu este neapărat nevoie să te îndatorezi, în special dacă reuşeşti să identifici resurse interioare şi exterioare insuficient exploatate până în prezent.

Soarele călătoreşte din 20 mai în Gemeni, iluminandu-ţi sectorul vieţii profesionale, alungând umbrele, îndoiala, incertitudinile legate de ceea ce ai de făcut în acest domeniu. Această limpezire te ajută să vezi încotro se îndreaptă cariera ta şi să iei eventual măsuri pentru a ţi-o ajusta sau redirecţiona. Nu mai vrei să baţi pasul pe loc şi ambiţia de a-ţi împlini un ţel înalt te determină fie să depui mai multe eforturi în actualul job, fie să îţi cauţi unul în care să ai mai multe şanse de a te dezvolta, a evolua. Simţul practic pe care îl ai la îndemână în acest ciclu solar îţi facilitează succesele, dar nu trebuie să te culci pe o ureche, să deviezi de la responsabilităţile, obiectivele tale.

Tendinţele de mai sus sunt accentuate pe 25 mai, sub vibraţiile Lunii noi poposite în acelaşi spaţiu astrologic. Această Lună nouă este corelată cu noi începuturi pe plan profesional, cu un proiect ce-ţi permite să îţi pui în valoare abilităţile, talentele. Preocuparea prea mare faţă de muncă te poate face să-ţi neglijezi viaţa personală, dând naştere unor nemulţumiri cuiva din familie sau persoanei iubite.

Horoscop Fecioară aprilie 2017
Horoscop Fecioară mai 2017 Horoscop Fecioară mai 2017 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 15, 2017 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.