Horoscop Leu mai 2017

Horoscopul Leului mai 2017 vesteşte eficientizarea activităţilor şi proiectelor tale cele mai importante prin asumarea unei perspective de ansamblu şi a unei abordări realiste a acestora. Relaţionarea cu prietenii se intensifică şi îţi promite satisfacţii deosebite, viaţa sentimentală îţi este marcată de o idilă suprinzătoare ori o sporită convergenţă pe obiectivele comune din cuplu, iar cea profesională tinde să-ţi fie favorabilă.


Horoscop Leu mai 2017 - Previziuni generale 


Dacă în ultimul timp te-ai concentrat prea mult asupra detaliilor demersurilor tale principale, odată cu 3 mai, revenirea lui Mercur în tranzit direct în Berbec te sprijină să îţi regăseşti imaginea de ansamblu a acestora şi să faci progrese notabile în drumul spre obiectivele tale. Ştii cu limpezime ce ai de făcut, iar acţiunile tale se reflectă direct în felul cum te văd oamenii şi îţi apreciază planurile legate de carieră. Ai, astfel, prilejul să-ţi extinzi sfera de influenţă, să-ţi măreşti impactul asupra celor din preajma ta.

Diferite aspecte ale existenţei tale se bat cap în cap, te solicită să iei decizii ce tind să se contrazică una pe cealaltă, aşa că poţi cade pradă derutei şi stresului pe 10 mai 2017 în această conjunctură creată de Luna plină găzduită în Scorpion şi a patra casă a Leului. Pentru a face faţă unei astfel de destabilizări, poate fi nevoie să-ţi domoleşti focalizarea excesivă pe activitatea profesională pentru a-ţi acorda petrecerea unui sporit timp de calitate împreună cu familia şi persoanele îndrăgite.
Horoscop mai 2017 Leu

Soarele călătoreşte din 20 mai în zona astrologică a Gemenilor (a XI-a ta casă), infuzandu-ţi înclinaţia de a visa cu ochii deschişi la viitorul tău, la împlinirea dorinţelor tale cele mai arzătoare. De fapt, nu te mulţumeşti numai cu atât, fiind stimulat să îţi ierarhizezi ţelurile, să-ţi formulezi strategii eficiente de atingere a acestora. Pe de altă parte, poţi fi antrenat în numeroase întâlniri şi discuţii cu prietenii, eşti gata să îi sprijini în iniţiativele lor, iar ei nu ezită să se ralieze intereselor tale. O colaborare cu un amic într-un proiect profesional sau social este pe cale să-ţi aducă mari satisfacţii.

Pe 25 mai 2017, Luna nouă ivită în acelaşi sector astrologic intensifică influenţele solare. Ai oportunitatea să obţii beneficii însemnate, pe neaşteptate, dintr-o activitate în care ai investit o grămadă de timp şi energie.

Horoscop Leu mai 2017 - Dragoste şi cuplu 


Cărările dragostei sunt necunoscute, misterioase, imprevizibile, indescifrabile, iar acest lucru pare să-ţi fie dovedit cu prisosinţă pe 25 mai, când Luna nouă îşi face sălaş în a XI-a ta casă. Poţi înfiripa o conexiune amoroasă cu cineva la care nu te-ai gândit vreodată până acum că ar putea să-ţi fie partener, poate cu un prieten sau cu o persoană din cercul tău social. Oricum, nu-ţi este recomandat să te agăţi de idei fixe, preconcepute în viaţa sentimentală. Dacă eşti parte a unui cuplu, ai ocazia să-ţi învigorezi relaţia în doi graţie unui suflu proaspăt de camaraderie, găsirii de noi puncte şi obiective comune cu tovarăşul de viaţă.


Horoscop Leu mai 2017 - Muncă şi bani 


Începând cu 16 mai, Mercur parcurge meleagurile Taurului şi a zecea ta casă, îndemnându-te să te desprinzi de inerţie în sfera profesională, să pui la punct planuri realiste în vederea avansării tale în carieră. Colegii par să-şi dea deoparte egoismul ori invidia şi să discute onest, constructiv cu tine despre ceea ce ai de făcut din acest punct de vedere. Poţi fi impulsionat să te perfecţionezi profesional, eventual prin intermediul unui curs, sau să-ţi revezi responsabilităţile din muncă şi să te străduieşti să te achiţi de ele cu brio. Eforturile tale nu rămân neobservate de superiori! 

Deşi eşti însufleţit de optimism în demersurile tale financiare, în data de 25 mai, Luna nouă din Gemeni îţi atrage atenţia faţă de nişte probleme neluate în calcul. Poţi avea un conflict cu un partener de afaceri din pricină că nu ţi-ai îndeplinit obligaţiile sau întrucât acesta nu şi-a onorat promisiunile. O schimbare spontană a modului cum interacţionezi cu ceilalţi are potenţialul să-ţi deschidă drumuri noi, promiţătoare, în carieră. 

Horoscop Leu mai 2017 Horoscop Leu mai 2017 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 14, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.