Horoscop Peşti mai 2017

În horoscopul Peştilor din luna mai 2017 se întrezăreşte o comunicare intensă, fertilă cu cei din imediata ta apropiere, integrarea fericită, profundă în viaţa de familie, circumstanţe favorabile în dragoste şi relansarea demersurilor financiare cele mai importante.


Horoscop Peşti mai 2017 - Previziuni generale 


Pe 10 mai, Luna plină apărută în Scorpion poate fi asemănată unui far care te călăuzeşte spre ţărmul speranţelor împlinite, al unui viitor promiţător. Vibraţiile Selenei îţi stimulează intuiţia, capacitatea de a-ţi dezvălui oportunităţi invizibile pentru alţii. Chiar dacă, deocamdată, sunt vagi, se vor clarifica cu siguranţă peste puţin timp!

Cuadratul lui Marte cu Mercur din 11 mai 2017 te sfătuieşte să fii sincer cu tine însuţi, să te vezi aşa cum eşti cu adevărat, în caz contrar fiind silit să faci asta sub presiunea celor din preajma ta. Poţi fi pus într-o situaţie jenantă, poţi gafa fără să vrei sau să fii dat jos de pe un piedestal închipuit, creat de tine însuţi. Nu te mai agăţa de iluzii, nu-ţi mai construi castele de nisip pe malul mării, iar circumstanţele cumva vitrege ale acestui aspect astral nu te vor afecta prea mult.
Horoscop mai 2017 Peşti

Mintea îţi este extrem de activă, flexibilă, începând cu 16 mai, graţie parcursului lui Mercur în Taur şi a treia casă a Peştilor. Te poţi adapta, aşadar, cu uşurinţă oricăror schimbări conjuncturale, bucurându-te de beneficii mai cu seamă în preocupări intelectuale. Nu este o vreme propice luării unor decizii însemnate ci, mai degrabă, una favorabilă acţiunii, activizării întreprinderilor deja începute. Ai ocazia să cunoşti o sumedenie de oameni sau să pleci într-o călătorie incitantă.

Odată cu 20 mai 2017, Soarele vizitează meleagurile Gemenilor, într-un tranzit corelat cu focalizarea spre casă şi familie. Te simţi îndreptăţit să dai o atenţie mai mică activităţii sociale şi profesionale, şi să petreci cât mai mult timp împreună cu rudele, cu oamenii îndrăgiţi. La ordinea zilei sunt petrecerile şi reuniunile familiale, dar şi aspiraţia de a-ţi preschimba căminul într-o fortăreaţă inexpugnabilă în faţa oricăror asalturi ale lumii din afară, într-un loc în care să domnească siguranţa materială şi cea afectivă.

Horoscop Peşti aprilie 2017

Tendinţele solare sunt intensificate pe 25 mai ca urmare a amplasării Lunii noi în aceeaşi a patra casă a Peştilor. În plus, pari să fii preocupat de reamenajarea, redecorarea locuinţei şi de împrospătarea relaţionării cu persoanele apropiate. Îţi exprimi cu claritate şi forţă de persuasiune ideile şi interesele, reuşind astfel să pui la punct alianţe de nădejde, parteneriate utile în atingerea ţelurilor tale.

Mercur în sextil cu Neptun pe 28 mai îţi îndepărtează o estimare prea critică a celor din jur, îţi facilitează relevarea problemelor, dilemelor altora, şi voinţa de a-i ajuta în mod dezinteresat. Faptele bune cărora te dedici astăzi vor antrena de la sine oportunităţi chiar atunci când te aştepţi cel mai puţin.


Horoscop Peşti mai 2017 - Dragoste şi cuplu 


Din 3 mai, ca efect al aspectului direct preluat de Mercur în Berbec, viaţa sentimentală are şansa să se îmbunătăţească indirect graţie recâştigării încrederii în valorile personale, în darurile individuale ale nativilor din Peşti. Astfel, cei singuri sunt în măsură să se lepede de o timiditate păguboasă şi să aibă sporiţi sorţi de izbândă în cucerirea inimii cuiva de care sunt atraşi, îndrăgostiţi. Cei angajaţi într-o relaţie de cuplu pot scăpa la rândul lor de un posibil complex de inferioritate, convingându-şi partenerul că sunt stăpâni pe ei inşişi, sunt străbătuţi de o autentică forţă individuală şi au o personalitate care nu poate fi trecută cu vederea. Acest lucru nu trebuie să fie împins însă până în pânzele albe, până spre negjijarea resurselor şi libertăţii tovarăşului de cuplu.


Horoscop Peşti mai 2017 - Muncă şi bani 


Eşecurile, dezamăgirile şi complicaţiile din activitatea financiară sunt înlăturate odată cu 3 mai, ziua în care Mercur pune capăt tranzitului retrograd în Berbec. Eventualele dificultăţi prin care ai trecut au avut menirea să-ţi înteţească perseverenţa şi să te determine să afli soluţii inedite unor încurcături ieşite din comun. Oricum, ar trebui să-ţi întrevăzut deja punctele forte, abilităţile neglijate, aşa că ai prilejul să te avânţi din nou, cu realism şi mărite şanse de succes, în afaceri noi, în derulare sau în întreprinderi lucrative.
Horoscop Peşti mai 2017 Horoscop Peşti mai 2017 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 24, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.