Horoscop Vărsător mai 2017

Conform horoscopului Vărsătorului mai 2017, ai ocazia să-ţi revitalizezi şi ameliorezi comunicarea din plan social, te focalizezi asupra familiei şi rezolvării unor probleme legate de aceasta şi, în ultima parte a lunii, te eliberezi de responsabilităţi şi obligaţii, gata să extragi cât mai multe plăceri, desfătări din traiul zilnic. Viaţa sentimentală este traversată de o briză de prospeţime dar riscă să ia uneori o turnură superficială.

Horoscop Vărsător mai 2017 - Previziuni generale 


Dacă în ultimele săptămâni interacţiunea socială ţi-a fost cumva dificilă, odată cu 3 mai, graţie reînscrierii lui Mercur în tranzit direct în Berbec, schimbul reciproc de mesaje cu oamenii se optimizează văzând cu ochii. Ai reuşit, deja, probabil, să despărţi grâul de neghină, să conştientizezi cu realism pe cine te poţi baza şi pe cine nu, cine-ţi sunt aliaţii şi cine duşmanii, aşa că nu-ţi rămâne de făcut decât să te concentrezi pe fortificarea relaţiilor cu cei care sunt de partea ta, sunt însufleţiţi de aceleaşi convingeri şi interese ca şi tine. În plus, ai posibilitatea să îţi lărgeşti cercul social, să îţi creşti numărul de contacte cu persoane influente, în stare să te sprijine în întreprinderile tale.
Horoscop mai 2017 Vărsător

Începând 16 mai 2017, Mercur parcurge zona astrologică a Taurului şi a patra casă a Vărsătorului, sugerându-ţi să-ţi treci în revistă acţiunile şi experienţele de viaţă recente şi să îţi însuşeşti învăţămintele lor, astfel încât să nu mai repeţi nişte greşeli şi să îţi eficientizezi drumul spre obiectivele tale. În acelaşi timp, eşti motivat să aduci în prim plan relaţia cu familia, să analizezi ce anume ţi-o poate îngrădi, destabiliza. Este vremea să discuţi deschis, sincer, cu rudele sau oamenii apropiaţi despre probleme ce tind să capete amploare. Ideile tale privind soluţionarea acestora sunt apreciate, respectate, însă nu trebuie să împingi lucrurile prea departe şi să ţi le impui cu orice preţ, fără a lua în seamă opiniile, poate inspirate, ale celorlalţi. Chiar dacă eşti animat de bune intenţii nu este cazul să te transformi într-un mic tiran!

Implicarea intensă din sfera socială şi cea familială te-a solicitat poate peste măsură, iar Soarele apărut pe 20 mai în Gemeni îţi permite să-ţi arogi o perioadă de relaxare. Nu vrei să te mai angajezi în chestiuni serioase şi, din acest motiv, ar fi indicat să-ţi iei o scurtă vacanţă. Nu te dai înapoi de la nimic pentru a te bucura de viaţă, îţi exprimi gândurile şi dorinţele direct, nestăvilit de vreo ceva, şi prietenii îţi sunt mai îndeaproape decât de obicei din cauza atitudinii tale spontane, cordiale şi a umorului care te stăpâneşte neîncetat. Vioiciunea, nevoia de a te distra sunt molipsitoare şi ţi se caută mai des compania.

Horoscop Vărsător aprilie 2017

Pe 25 mai, sub vibraţiile Lunii noi din acelaşi sector astral, influenţele solare ajung la o culme. Această zi poate fi marcată de o mare împlinire într-un proiect creativ, de delectări rare sau neexperimentate vreodată. Un vis care-ţi stăruie de ceva timp în minte, în suflet, pare să-ţi fie mai aproape de împlinire decât te-ai fi aşteptat.


Horoscop Vărsător mai 2017- Dragoste şi cuplu 


Dragostea nu are astâmpăr, îşi caută cu tot dinadinsul împrospătarea, înnoirea, dar poate pica pe o pantă a superficialităţii din 20 mai, sub impactul prezenţei Soarelui în a cincea ta casă. Dacă eşti parte a unui cuplu, pari să ocoleşti voit ori nevoit cărările bătătorite ale conexiunii cu partenerul tău, să îţi dezvălui instinctiv noi surse de bucurii în comunicarea cu acesta. Nu simţi nevoia unei sporite intimităţi cu el, fiind mai curând înclinat să-l scoţi în lume, să va deconectaţi împreună în cât mai multe petreceri, evenimente sociale, întâlniri cu amicii. Nativii singuri pot să-şi afle perechea în persoana cuiva care îi mobilizeza să trăiască cu efervescenţă fiecare clipă, riscând totuşi ca această legătură în doi să fie una de suprafaţă, fără mari şanse de a rezista pe termen lung.


Horoscop Vărsător mai 2017 - Muncă şi bani 


Luna plină gazuita pe 10 mai în Scorpion are potenţialul să detensioneze atmosfera de la serviciu, să te îndrume să-ţi prioritizezi sarcinile şi responsabilităţile, debarasându-te de activităţi minore, infructuoase, consumatoare de timp şi energie. Chiar dacă eşti asaltat de o mulţime de obligaţii, iar şefii apelează necontenit la tine pentru tot felul de lucruri, încrederea în tine însuţi şi simţul practic te sprijină să duci la bun sfârşit proiectele tale majore.
Horoscop Vărsător mai 2017 Horoscop Vărsător mai 2017 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 23, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.