Horoscop Capricorn mai 2017

În horoscopul Capricornului din luna mai 2017 precumpănesc activităţile mentale febrile şi fructuoase, reclădirea obiectivă a imaginii personale, îmbunătăţirea relaţiilor familiale şi creşterea impactului tău asupra celor din jur. Viaţa amoroasă poate fi traversată deopotrivă de tendinţe pozitive şi negative, iar cea profesională stă sub semnul mobilizării şi eficienţei.


Horoscop Capricorn mai 2017 - Previziuni generale 


Un interval de timp marcat de complicaţii, neînţelegeri în familie sau o problemă legată de casă ia sfârşit din 3 mai, în urma reluării de către Mercur a tranzitului direct în Berbec. Astfel de aspecte negative au avut rolul să-ţi deschidă ochii faţă de cauzele unor discordanţe, disfuncţiuni în relaţia cu cei îndrăgiţi, aşa că , odată ce le-ai conştientizat şi le-ai eliminat, ai prilejul să reinstaurezi pacea, armonia şi buna înţelegere.

Răspunsurile la întrebări esenţiale, pe care le cauţi de ceva vreme, sunt pe punctul să îţi fie dezvăluite pe 9 mai 2017. Trigonul dintre Soare şi Pluton îţi dăruieşte abilitatea de a scoate la lumină ceea ce îţi ascund alţii sau ceea ce ascunzi faţă de tine însuţi. Poţi, în acest fel, să-ţi vindeci o veche rană sufletească, să te desprinzi de un trecut păgubos şi să te îndrepţi cu rapiditate pe un nou nivel, mai înalt, al evoluţiei personale. Oricum, forţa ta interioară iese astăzi la iveală şi poţi avea o realizare de excepţie datorită vigorii şi perseverenţei de care dai dovadă.
Horoscop mai 2017 Capricorn

Pe 10 mai, sub vibraţiile Lunii pline din Scorpion şi a XI-a casă a Capricornului, ai senzaţia că eşti tras în jos de comoditatea, nonşalanţa şi pasivitatea celor din preajma ta. Nu mai rabzi să te complaci în inerţia cotidiană şi eşti gata să faci tot ce-ţi stă în putinţă pentru a-ţi vedea visele împlinite. Poate că numai voinţa nu îţi este de mare folos, fiind nevoie să îi alături o spontaneitate sporită, în stare să-ţi furnizeze idei inspirate în acest sens.

Horoscop Capricorn aprilie 2017

Mercur se mută, odată cu 16 mai 2017, în zona astrologică a Taurului, înlesnindu-ţi exprimarea cu elocventă a ideilor şi idealurilor tale. Mintea îţi funcţionează la maximum şi este nevoie să-i dai de lucru, să o orientezi spre preocupări fertile, ce-ţi pot asigura beneficii consistente. Pe de altă parte, posezi capacitatea de a-ţi examina cu obiectivitate imaginea exterioară. O călătorie iniţiată în acest ciclu mercurian tinde să-ţi ofere mari satisfacţii.

Cuadratul dintre Venus şi Puton de pe 25 mai îşi împleteşte tendinţele cu cele ale Lunii noi apărute în Gemeni şi a şasea casă a Capricornului în aceeaşi zi. Înclinaţia de a-ţi impune cu orice preţ ideile şi interesele, fără a-ţi păsa de cele ale altor oameni, indusă de cuadratul de mai sus, este contracarată de efluviile Lunii noi, ce îţi sugerează să conştientizezi necazurile altora şi să le dai o mână de ajutor.

Formele fără fond din traiul zilnic îţi repugnă ca urmare a trigonului lui Mercur cu Pluton din 31 mai. Te simţi mobilizat să dai o turnură serioasă vieţii, să trăieşti în conformitate cu valorile tale veritabile. În această zi poţi purta o discuţie hotărâtoare cu o persoană influentă, o convorbire ce are potenţialul să îţi faciliteze înscrierea pe un traseu nou, stabil şi promiţător al destinului.


Horoscop Capricorn mai 2017 - Dragoste şi cuplu 


Dragostea poate fi marcată de influenţe atât negative, cât şi pozitive, odată cu 16 mai, din cauza prezenţei lui Mercur în Taur. Pe de o parte, măiestria, forţa de sugestie cu care îşi transmit, dovedesc sentimentele de iubire este, desigur, de bun augur nativilor singuri, dar şi celor implicaţi într-o relaţie de cuplu. Pe de altă parte, această poziţionare a lui Mercur îţi poate insufla un aer de superioritate, impresia că eşti mai presus de partenerul tău, riscând astfel să îţi distrugi armonia din conexiunea cu el.

Pe 25 mai, Venus în cuadrat cu Pluton te dezbară de orice urmă de egoism ori orgoliu prost înţeles, convingându-te să dărâmi eventuale bariere în comunicarea şi înţelegerea reciprocă cu persoana iubită. Acesta pare să-ţi răspundă cu aceeaşi monedă, aşa că această zi poate fi una foarte fericită, memorabilă, în dragoste.


Horoscop Capricorn mai 2017 - Muncă şi bani 


Zăbava, amânările şi superficialitea, atitudinea de "lasă-mă să te las" nu îşi mai au locul în sfera profesională din 20 mai, ziua de debut a tranzitului Soarelui în Gemeni. Îţi este tot mai uşor să abordezi sarcinile cotidiene, datorită capacităţii sporite de a te focaliza pe detalii, însă îţi vine peste mână să dedici unor proiecte de mare amploare. Nu este vremea potrivită pentru demararea unui demers individual în muncă!
Horoscop Capricorn mai 2017 Horoscop Capricorn mai 2017 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 22, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.