Horoscop Vărsător aprilie 2017

În horoscopul Vărsătorului aprilie 2017 se întrevede şansa de a te afirma în toate planurile existenţei graţie creativităţii şi dinamismului, dezideratul de a-ţi asuma totuşi o atitudine cât mai realistă, responsabilă, flexibilă şi cel de a-ţi revitaliza relaţia cu familia. Atâta viaţa sentimentală, cât şi activităţile financiare, impun o analiză şi o ajustare iniţială, ce condiţionează reuşite şi împliniri de excepţie.

Horoscop Vărsător aprilie 2017 - Horoscop general 


Începând cu 5 aprilie, mişcarea inversată preluată de Saturn în Săgetător şi a unsprezecea ta casă este asociată cu eşecuri, dezamăgiri, în special dacă urmăreşti ţeluri nerealiste, idealuri prea înalte. De fapt, Saturn încearcă să te aducă cu picioarele pe pământ, să îţi deschidă ochii asupra a ceea ce-ţi este în putinţă şi a ceea ce nu-ţi este. În acelaşi timp, unii oameni ce pretindeau că-ţi sunt prieteni sunt pe cale să se desconspire, să-şi arate adevărata faţă, ipocrizia.

Mercur, retrograd şi el din 9 aprilie 2017, în Taur şi a patra casă a Vărsătorului, atrage atenţia faţă de o comunicare slabă, defectuoasă cu membrii familiei. Poate că, în ultima vreme, unele din persoanele apropiate, şi chiar tu însuţi, v-aţi concentrat prea mult pe demersuri individuale. Este de dorit să petreceţi mai mult timp împreună, să vă regăsiţi rădăcinile comune, afecţiunea unuia faţă de celălalt.

O grămadă de obligaţii, responsabilităţi te solicită pe 11 aprilie, sub efluviile Lunii pline din Balanţă. Nu ai cum să te eschivezi şi, pentru a face faţă acestor provocări se impune să faci apel la simţul tău practic, şi să ţi le prioritizezi. Pe de altă parte, dacă îţi asumi un risc şi încerci o cale diferită de a le aborda, ai sporiţi sorţi de izbândă în ducerea la bun sfârşit a sarcinilor de astăzi.
Horoscop aprilie 2017 Vărsător

Soarele călătoreşte odată cu 19 aprilie 2017 în a IV-a casă a Vărsătorului, creând împrejurări favorabile şi inspirându-ţi metode inedite de armonizare a interacţiunii cu familia. Pari să fii preocupat nu numai de stabilitatea emoţională a legăturii cu cei dragi, ci şi de siguranţa materială a acestora, însă trebuie să îţi ţii în frâu predispoziţia de a-ţi impune deciziile în acest sens fără să iei seama şi de părerile, simţămintele lor.

Pe data de 20 aprilie se dă startul a două alte tranzituri retrograde: cel al lui Pluton în Capricorn şi cel al lui Mercur în Berbec. Cel dintâi aspect astral te pune în gardă asupra capcanei pasivităţii, delăsării, ce poate fi ocolită prin focalizarea continuă pe ţelurile tale esenţiale şi străduinţa de a le urma cu perseverenţă. Pe de altă parte, turnura retrogradă a lui Mercur în a treia casă a Vărsătorului indică o transformare lentă dar de mari proporţii în mediul tău înconjurător, care îţi pune la încercare flexibilitatea, capacitatea de a te adapta unor circumstanţe neobişnuite şi a extrage din ele oportunităţi.

Horoscop Vărsător 2017

Din fericire, odată cu 21 aprilie, prezenţa lui Marte în Gemeni are putinţa de a contrabalansa o parte din influenţele nefavorabile de mai înainte. Eşti străbătut de un năvalnic aflux creativ, care îţi permite să afli soluţii originale, ingenioase, unor probleme aparent de nerezolvat. Acest lucru îţi netezeşte calea afirmării în orice plan al existenţei atâta timp cât nu îi îngădui impulsului de a distra să te distragă de la muncă, de la responsabilităţi.

Luna nouă apărută pe 26 aprilie 2017 în Taur şi a patra casă a Vărsătorului te poate convinge să renunţi la o posesiune, o proprietate care te împovărează din punct de vedere emoţional. Poţi, de exemplu, să vinzi o casă veche, moştenită, pentru a-ţi cumpăra una nouă. Simţi nevoia să recurgi la o purificare interioară, sufletească, dar şi la una ţinând de cămin. Poate avea loc un eveniment important în familie sau o reuniune cu rudele.


Horoscop Vărsător aprilie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Odată cu 3 aprilie, planeta Venus retrogradă în a II-a ta casă poate da naştere senzaţiei că nu eşti îndeajuns de bun pentru partenerul tău ori că acesta nu se ridică la nivelul aşteptărilor tale. În ambele cazuri, este necesar să îţi explorezi universul interior şi să descoperi ce anume îţi sugerează aceste lucruri. Poate că sunt determinate de un sentiment de vinovăţie neconştientizat încă, de faptul că te subapreciezi sau de impresia că tovarăşul tău de viaţă nu îţi dă atâta atenţie pe cât îţi doreşti.

Viaţa sentimentală se scutură de tendinţele negative anterioare şi este marcată de învigorarea relaţiilor de cuplu consacrate. Graţie tranzitului direct al lui Venus în Peşti, din 15 aprilie 2017, atât tu, cât şi tovarăşul tău de viaţă, aveţi înclinaţia să trăiţi alături clipa, să va lăsaţi deoparte îngrijorări nefondate, să vă delectaţi cu tot ce are să vă ofere viaţa, îndeosebi material, senzorial, să vă răsfăţaţi unul pe altul cu cadouri. Dacă eşti singur, poţi închega o idilă cu o persoană impresionată de înzestrările tale exterioare, dar şi interioare, în stare să te aprecieze aşa cum eşti, fără a atenta să te schimbe.

Dragostea este dinamizată în urma vizitei pornite de Marte, de pe 21 aprilie, în a V-a casă a Vărsătorului. Nativii solitari tind să îşi încerce mai des norocul în iubire şi pot fi înconjuraţi de mai mulţi candidaţi la inima lor, dornici să le intre voie. O eventuală barieră aşezată în drumul cuplurilor deja formate este îndepărtată cu uşurinţă graţie combativităţii, îndrăznelii infuzate de Marte.

Din 28 aprilie 2017, Venus îşi face drum în Berbec, generând o comunicare intensă, instinctivă, uneori chiar şi fără cuvinte, în cuplurile de îndrăgostiţi. Dacă ai un partener, este de aşteptat să te implici, împreună cu el, într-o spumoasă, bogată viaţă socială, în petreceri şi şi evenimente, alături de prieteni comuni. Vărsătorii singuri pot cunoaşte o persoană specială, atractivă, datorită activităţii sociale efervescente în care sunt şi ei angajaţi.


Horoscop Vărsător aprilie 2017 - Muncă şi bani 


Simţământul că veniturile tale nu sunt îndestulătoare, pe măsură aşteptărilor tale iese la iveală din 3 aprilie, ca urmare a tranzitului retrograd al lui Venus în Peşti şi a doua casă a Vărsătorului. Este nevoie să îţi dezvălui ce resurse interioare şi exterioare ai ignorat sau neglijat, şi să ţi le pui la treabă. Totodată, este posibil ca cineva sau ceva, nedesluşit până acum, să îţi opună rezistenţă în demersurile tale financiare.

Vestea bună este că pe 15 aprilie 2017 Venus îşi reia mişcarea directă în acelaşi sector astrologic şi, dacă te-ai ocupat de dezideratele de mai sus, ai ocazia să îţi optimizezi activitatea financiară, să îţi eficientizezi afacerile sau chiar să te lansezi în altele, noi. Contul din bancă pare să ţi se învioreze şi, în plus, poţi primi o sumă substanţială de bani la care nu te aşteptai.

Horoscop Vărsător martie 2017
Horoscop Vărsător aprilie 2017 Horoscop Vărsător aprilie 2017 Reviewed by Diana Popescu on martie 30, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.