Horoscop Peşti aprilie 2017

Horoscopul Peştilor aprilie 2017 scoate în evidenţă năzuinţa reinventării, optimizării imaginii tale personale, o relaţionare socială iniţial tulbure, ce devine cu timpul tot mai favorabilă, impunând totuşi o perspectiva realistă, şi regăsirea satisfacţiilor căminului. Viaţa sentimentală şi întreprinderile financiare depăşesc împrejurări nu tocmai auspicioase, iar activitatea profesională necesită un plus de mobilizare şi perseverenţă.

Horoscop Peşti aprilie 2017 - Horoscop general 


O perioadă marcată de preocuparea sporită faţă de înfăţişarea ta, felul cum eşti văzut de alţii debutează pe 3 aprilie, ca urmare a tranzitului retrograd al lui Venus în Peşti. Este posibil să realizezi că imaginea ta personală nu-ţi este adecvată sau este deficitară, având oportunitatea de a ţi-o reformula, ajusta atât din punct de vedere fizic, cât şi al exprimării personalităţii tale. Poţi astfel să te reinventezi, să îţi eficientizezi impactul asupra lumii, mai cu seamă după 15 aprilie, când Venus se întoarce în parcursul direct.

Mercur, retrograd şi el din 9 aprilie 2017, în Taur şi a treia casă a Peştilor, are tendinţa să creeze derută în interacţiunea cu cei din preajma ta. Unii oameni pe care te bazai îţi pot întoarce în mod nejustificat spatele iar alţii, pe care îi credeai distanţi, par să îţi dea un ajutor neaşteptat. Se petrece o schimbare imperceptibilă, dar hotărâtoare, căreia nu are rost să i te opui, fiind mai bine să te laşi în voia ei, adaptându-te din mers unor noi conjuncturi. În cele din urmă, vei putea să identifici sensul acestei transformări şi să extragi din ea cât mai multe beneficii.
Horoscop aprilie 2017 Peşti

Metamorfoza prin care trece lumea ta înconjurătoare ajunge la o culme pe 11 aprilie, sub vibraţiile Lunii pline din Balanţă. Parcă nimic nu mai merge aşa cum te aştepţi, iar rutina îţi este dată peste cap. Încă o dată, nu trebuie să te împotriveşti, întrucât nu ai face decât să te lupţi cu morile de vânt, şi să fii rănit, frustrat emoţional. Permite-i intuiţiei să te ghideze şi nu vei avea decât de câştigat.

Venus în sextil Marte pe 17 aprilie 2017 îţi inoculează încredere în tine însuţi, abilitatea de a-i convinge pe alţii să se ralieze intereselor tale. Interacţiunea socială ţi se intensifică, eşti plăcut de oameni şi te poţi deda chiar şi unor flirturi (nevinovate!). Deşi agenda de azi îţi este plină de evenimente şi obligaţii, îţi găseşti timp pentru a sprijini nişte persoane aflate într-un impas.

Relaţionarea cu ceilalţi se înteţeşte şi mai mult sub impactul tranzitului demarat de Soare odată cu 19 aprilie în a III-a casă a Peştilor. Acest ciclu solar contribuie la îndepărtarea negurii de incertitudine iscate de Mercur şi te îmboldeşte să explorezi diverse zone sociale, să îţi lărgeşti reţeaua de cunoştiinte şi prieteni, să pui la punct alianţe cu persoane influente. Bunăvoinţa de care dai dovadă, capacitatea de a-i înţelege pe alţii şi disponibilitatea de a-i încuraja îţi asigura întărirea unor conexiuni mai vechi.

Horoscop Peşti 2017

Începând cu 20 aprilie 2017, Pluton preia o mişcare inversată în Capricorn şi a unsprezecea ta casă, destramându-ţi totuşi o imagine prea roză despre cei din imediata ta apropiere. Există posibilitatea că unii amici să te dezamăgească prin acţiuni ce le scot în evidenţă egoismul, lipsa de loialitate faţă de tine. În acelaşi timp, Pluton te poate atenţiona asupra unor idealuri prea înalte spre care eşti dornic să te îndrepţi.

Oricum, eşti înclinat să socializezi mai puţin, preferând mai degrabă confortul şi căldură căminului, ca efect al vizitei iniţiate de Marte, pe 21 aprilie, în Gemeni şi a patra casă a Peştilor. Simţi nevoia să îţi învigorezi relaţia cu familia, sau ceva întâmplat în familie te poate mobiliza să îi acorzi o sporită atenţie. Nu eşti însufleţit de dorinţa de a te avânta către noi demersuri, ambiţioase, complăcându-te în comoditatea rutinei. Câteodată, acest aspect astral este corelat cu o mutare, cu vânzarea ori cumpărarea unei case.

Luna nouă răsărită în data de 26 aprilie 2017 în Taur te dezmorţeşte niţel din comoditate, îţi inspiră lansarea într-o activitate creativă, poate artistică, având darul de a-ţi ilustra credinţele esenţiale, gândurile şi ideile originale. De asemeni, este posibil să primi o veste bună sau o informaţie confidenţială care te avantajează într-o acţiune individuală.

Horoscop Peşti aprilie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Din 3 aprilie, aspectul retrograd al lui Venus în prima ta casă poate să îi afecteze pe nativii singuri prin infuzarea senzaţiei că nu sunt atractivi şi nu au mari şanse să se bucure de dragoste. De fapt, în acest fel, Venus îi îndrumă să nu îşi mai ascundă frumuseţea interioară şi exterioară, să-i convingă să iasă din stadiul "răţuştei cea urâte"şi să se transforme într-o superbă lebeda. Relaţiile de cuplu pot fi puse la încercare de ieşirea la iveală a unui secret din trecut al unuia din parteneri.

Viaţa amoroasă se înseninează, se limpezeşte şi devine tot mai favorabilă odată cu 15 aprilie 2017, graţie revenirii lui Venus în tranzit direct în Peşti. Ai prilejul să te dedici unei noi poveşti de dragoste, alături de cineva care îţi apreciază, respectă personalitatea, sau chiar te admiră. Dacă ai deja un partener, acesta tinde să îşi reîmprospăteze iubirea faţă de tine, să fie mai tandru, mai înţelegător, gata să facă un sacrificiu în favoarea ta.

Călătoria pornită de Venus, pe 28 aprilie, în a II-a casă a Peştilor, lasă să se întrezărească focalizarea cuplurilor către obiective comune, inclusiv pe plan profesional ori material. Este o perioada specifică reclădirii bazelor materiale din conexiunile în doi. Dacă eşti singur, te poţi ataşa sentimental de o persoană care îţi împărtăşeşte visele şi convingerile, este dornică să te sprijine în acţiunile tale prioritare, şi are darul de a-ţi înălţa incrderea în tine însuţi, a-ţi stabiliza existenţa şi a te face să te simţi apărat de orice vitregie a sorţii.

Horoscop Peşti aprilie 2017 - Muncă şi bani 


Dacă în ultima vreme te-ai lăsat pe tânjală în sfera profesională, Saturn, retrograd din 5 aprilie în Săgetător şi a zecea ta casă, este gata să-ţi aplice un duş rece, ce poate lua forma unei mustrări sau penalizări din partea unui şef. Oricum, pentru a evita apariţia unor probleme în decursul acestui ciclu plutonian este necesar te ocupi perseverenţă de sarcinile şi responsabilităţile tale de la serviciu.

Cuadratul dintre Venus şi Saturn de pe 8 aprilie 2017 poate produce neînţelegeri cu cei din jur din cauza atitudinii tale aparent reci, distante. Poţi prefera să te concentrezi pe o lucrare individuală, şi nu pe una în cooperare. Nesiguranţa şi prudenţa excesivă care te caracterizează nu îţi recomandă astăzi să te angajezi în activităţi financiare importante.

Mercur se înscrie, odată cu 20 aprilie, într-o mişcare retrogradă în Berbec şi a doua casă a Peştilor, de-a lungul căreia ţi se recomandă să îţi restrângi cheltuielile şi să fii cât mai precaut în întreprinderile financiare. Nu ar fi rău să economiseşti nişte bănuţi, astfel încât să poţi face faţă unor situaţii imprevizibile. Nu este un interval de timp prielnic pentru investiţii.

Oportunităţile financiare sunt tot mai frecvente din 28 aprilie, sub influenţa prezenţei lui Venus pe acelaşi tărâm Berbecului. Banii par să-şi găsească drum spre buzunarele tale chiar atunci când ai nevoie de ei. Poţi iniţia o afacere de succes ori poţi culege roadele uneia mai vechi. Întrucât pari să ai nişte bani disponibili în acest sens, eşti înclinat să achiziţionezi un lucru frumos, poate un obiect de artă.

Horoscop Peşti martie 2017
Horoscop Peşti aprilie 2017 Horoscop Peşti aprilie 2017 Reviewed by Diana Popescu on martie 30, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.