Cum să ai un păr frumos și la 30 de ani?


Știi ce spune părul tau dacă folosești placa sau ondulatorul  destul de des? Că nu-l iubești! Contrar a ce te așteptai, nu-i așa?!?
Ma mândresc cu părul meu bogat și lung, mai ales că bat spre 30 de ani și de aceea îmi permit să strecor câteva cunoștințe despre îngrijirea  părului, una din comorile fetelor și femeilor la orice vârstă.

"Un păr minunat este cea mai dulce razbunare."

                                                                                                                       IVANA TRUMP

Dar mai întâi, să nu crezi că părul meu nu a văzut războaie! A fost o vreme când schimbam culorile de la o lună la alta. Apoi am încercat tot felul de coafuri, folosindu-ma de bigudiurile clasice, pentru că ideea de a-mi arde parul benevol, cu ondulatorul, îmi displăcea.

ponturi par frumos


În câteva împrejurări fericite am avut ocazia sa testez câteva plăci de întins părul, despre care am să- ți vorbesc în continuare.

Dacă ești în căutarea unei plăci de păr bune vei întâlni patru tipuri de materiale:
placa din ceramică solidă, placa  din ceramică combinată cu turmalină, placa din ceramică combinată cu titan și placa din titan solid.
Fiecare tip de material sau combinație de materiale este potrivită pentru un anumit tip de păr.

În timp ce placa din ceramică este compatibilă cu toate tipurile de păr și, în special, pentru părul fin sau subțire, placa din titan solid este utilizată exclusiv pe părul cu fir gros. Dacă ai părul subțire te sfătuiesc să folosești instrumentele de coafat electrice doar în cazuri exceptionale.

Preferata mea este, însă, cea de-a doua, din ceramică și turmalină, pentru că îmi face părul să devină mai strălucitor decât de obicei.



Ponturi pentru un păr frumos

De la fată la fată, te sfătuiesc să lași lenea deoparte și să- ți speli părul regulat. Nu-l purta murdar și uleios!

In timp ce te șamponezi, masează ușor pielea capului pentru a mări fluxul sanguin  la nivelul capului și pentru ca rădăcinile părului tău să se poată  hrăni corespunzător.
Nu apăsa tare pe scalp și nu-ți folosi unghiile pentru că este posibil să te zgârii. Ține cont că firele de păr sunt vii și nu le freca între ele ca pe o rufă  din garderoba ta, pe care o speli.

Dacă ai părul  foarte fin sau gras, ar trebui să cauți și să folosești tratamente speciale, exclusiv naturale.

Există o mulțime de măști naturale și balsamuri, pe care le-ai putea încerca.

Un exemplu ar fi un  tratament cu ulei de cocos care este plin de antioxidanti si vitamine.
Folosește o linguriță sau două din acest ulei natural și masează- ti creștetul capului, apoi așteaptă să treaca în jur de 30 de minute, până te speli cu apă călduță

Poți, de asemenea, să folosești uleiul de avocado împreună cu maștile pentru păr din ouă, care vor adăuga hrana necesară creșterii unui păr frumos, puternic și sănătos.

Incearcă și folosește  rar ondulatorul sau placa de îndreptat părul.

Fii tu însăti, naturală și sănătoasă. Habar nu ai cât de mult contează!



Cum să ai un păr frumos și la 30 de ani? Cum să ai un păr frumos și la 30 de ani? Reviewed by Diana Popescu on martie 30, 2017 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Oferta senzationala: castiguri part time. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:
    pacurarucostica1963@gmail com

    http://bit.ly/29ypMJN

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.