Horoscop Scorpion mai 2017

Potrivit horoscopului Scorpionului din luna mai 2017 este necesar să iţi ţii în frâu intensele impulsuri emoţionale, ai de profitat în urma unei sporite interacţiuni sociale şi ai prilejul să te implici într-o transformare de esenţă a existenţei şi personalităţii. Viaţa sentimentală este fortificată de o comunicare expresivă, sinceră şi profundă, iar activitatea profesională se relansează graţie influenţelor mercuriene.

Horoscop Scorpion mai 2017 - Previziuni generale 


Emotivitatea îţi dă în clocot, poate fi chiar copleşitoare sub efluviile Lunii pline apărute pe 10 mai în Scorpion. În acest context, este bine să nu te laşi în voia şuvoaielor aproape nestăvilite ale simţămintelor, în stare să-ţi întunece raţiunea, să-ţi răpească obiectivitatea şi realismul. Străduieşte-te să te concentrezi pe reperele fixe, de nestrămutat ale existenţei tale, să te inconjuri numai de oameni dragi, care te cunosc îndeajuns pentru a-ţi trece cu vederea o eventuală gafă sau o impulsivitate extremă.

Comunicarea cu cei din preajma ta devine tot mai importantă, mai necesară, vitală pentru tine. Mercur îşi face sălaş, din 16 mai 2017, în Taur şi a şaptea casă a Scorpionului, determinându-te să faci orice îţi stă în putinţă pentru a evita singurătatea şi a interacţiona cât mai fervent cu alţii. De fapt, discuţiile, dezbaterile din această perioadă, îndeosebi cele din parteneriatele personale, sociale şi profesionale, au menirea să-ţi sugereze cele mai potrivite căi de a-ţi materializa ţelurile, a-ţi verifica şi ajusta demersurile însemnate.
Horoscop mai 2017 Scorpion

Soarele străbate, odată cu 20 mai, tărâmurile Gemenilor ( a opta ta casă), stimulându-te să-ţi iniţiezi o transformare notabilă în viaţă sau în clădirea personalităţii tale. Nu te mai complaci în obişnuinţe, tabieturi, aparenţe şi eşti înclinat să reflectezi cu seriozitate la destinul tău, la evoluţia ta individuală. Posezi, totodată, abilitatea de a ajunge la miezul lucrurilor, a distinge ceea ce este esenţial în împrejurările şi evenimentele din existenţa ta. Întrucât tinzi să oscilizi între extreme din punct de vedere emoţional, îţi este mai greu să te încrezi în alţii. Fereşte-te totuşi să fii prea secretos cu persoanele care ţin la ţine, îţi doresc dezinteresat binele!


Horoscop Scorpion mai 2017 - Dragoste şi cuplu 


Din 16 mai, prezenţa lui Mercur în tranzit direct în Taur îndepărtează orice fel de conflicte, certuri în viaţa amoroasă. Atât tu, cât şi partenerul tău, sunteţi predispuşi să discutaţi cu toate cărţile pe masă despre orice piedică posibilă din drumul spre împărtăşirea voastră afectivă. Va percepeţi cu claritate unul altuia gândurile şi simţămintele, sunteţi dornici să va focalizati pe ceea ce va uneşte şi să va debarasaţi, făcând chiar şi sacrificii, de orice vă înstrăinează unul de altul. În acest context, sunteţi gata să vă trasaţi obiective comune ambiţioase pe termen lung. Nativii singuri dau dovadă de elocvenţă în mărturisirea iubirii lor pentru cineva la inima căreia/căruia aspiră, sporindu-şi astfel sorţii de izbândă în înfiriparea unie legături de cuplu cu aceasta/aceasta.

Pe 15 mai, Luna nouă este amplasat în Gemeni, alăturându-se în acest sector astrologic Soarelui şi planetei Venus. Eşti, încă o dată, motivat să-ţi aprofundezi conexiunea de cuplu, să o explorezi şi să o întăreşti în profunzime.

Horoscop Scorpion mai 2017 - Muncă şi bani 


Întârzierile, amânările, complicaţiile din sfera profesională dispar văzând cu ochii odată cu 3 mai, sub impactul revenirii lui Mercur în aspect direct în Berbec. Nu-ţi rămâne decât să îţi reiei, cu fermitate, calea spre ţelurile ambiţioase, să-ţi revitalizezi relaţiile cu cei din jurul tău, cu colegii şi colaboratorii. La serviciu se instalează o atmosferă cordială, de întrajutorare şi înţelegere, ce-ţi înlesneşte succese mai cu seamă prin cooperare, prin munca în echipa.

Luna nouă adăpostită pe 25 mai de Gemeni îţi facilitează obţinerea unor câştiguri deloc neinsmenate din investiţii sau parteneriate în afaceri. Oricât de mult îţi cresc veniturile, ţi se pare totuşi că nu este îndeajuns şi îţi poţi pune la punct, de aceea, proiecte noi şi îndrăzneţe în acest sens.

Horoscop Scorpion aprilie 2017
Horoscop Scorpion mai 2017 Horoscop Scorpion mai 2017 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 19, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.