Horoscop Săgetător iunie 2017

În horoscopul Săgetătorului iunie 2016 precumpănesc îmbunătăţirea legăturilor de parteneriat, oportunităţile datorate extinderii reţelei tale de prieteni şi cunoştiinţe, dezideratul de a fi cât mai direct în relaţiile cu familia şi o metamorfoză majoră a sinelui şi modului cum îţi apreciezi rolul în lume. Viaţa amoroasă este presărată cu capcane pentru nativii singuri, iar cea profesională este promiţătoare, auspicioasa.


Horoscop Săgetător iunie 2017 - Previziuni generale 


Conjunctura astrală iniţială creată de Mercur, Jupiter şi Neptun pune accentul pe parteneriate, prietenii şi familie.

Asocierile din plan personal, social şi profesional beneficiază de un plus de comunicare şi înţelegere reciprocă. Ai priceperea de a insista pe punctele, interesele comune din astfel de conexiuni, aşa că poţi extrage din ele satisfacţii, avantaje importante. Chiar dacă întâmpini dificultăţi în legăturile de parteneriat, apelezi la negocieri şi compromisuri având darul de a le destrăma.

Activitatea ta socială devine tot mai intensă şi mai fertilă, înlesnindu-ţi mărirea cercului de prieteni. În această perioadă, oamenii cunoscuţi îţi deschid drumul spre noi oportunităţi, imposibile în alte circumstanţe. Viitorul pare să-ţi fie mai senin decât altădată, şi ai posibilitatea să îţi împlineşti un vis, un ţel esenţial sau măcar să faci însemnaţi paşi înainte către materializarea sa. Te simţi excelent alături de persoane care sunt pe aceeaşi lungime de undă ca şi ţine, îţi împărtăşesc credinţele şi idealurile. Poţi să te dedici împreună cu ele unor acte caritabile.
Horoscop iunie 2017 Săgetător

Problemele din această lună tind să fie unele legate de familie. Fereşte-te să îi percepi pe cei apropiaţi printr-o prismă idealistă, să-i vezi aşa cum ţi-ar place să fie, şi nu aşa cum sunt cu adevărat. În caz contrar, este de aşteptat să fii expus unor dezamăgiri ori să-i provoci să facă gesturi extreme pentru a-ţi demonstra că îi interpretezi greşit, le ceri lucruri care nu sunt conforme cu personalitatea, speranţele şi nevoile lor.

În ultima decadă din iunie 2017, Soarele şi Mercur convieţuiesc în Rac şi a opta casă a Săgetătorului. Ţi se impune sau eşti pe cale să faci o transformare majoră, aşa că nu te mai complaci în inerţie şi comoditate. Vrei să ajungi la miezul lucrurilor şi te scuturi de orice urmă de superficialitate atât în relaţiile cu alţii, cât şi în demersurile tale notabile. Poate că ai reuşit să constaţi că ţi se întâmplă mereu aceleaşi lucruri negative şi să descoperi că aceste tipare sunt provocate de idei şi simţăminte fixe, "paralizii" mentale şi sufleteşti de care trebuie să scapi. Nu are rost să-i acuzi pe alţii pentru neîmplinirile tale, ci să te lupţi să trăieşti potrivit valorilor tale adânci, astfel încât să nu ai regrete mai târziu în viaţă.

Influenţelor astrale de ansamblu de mai sus li se adaugă câteva specifice unor zile anume...

Pe 1 iunie 2017, trigonul lui Venus cu Saturn te determină să fii mai atent, mai diplomat în discuţiile cu nişte persoane importante. Vrei să le câştigi sprijinul dovedindu-le cât de responsabil eşti.

Luna plină ivită în data de 9 iunie 2017 în Săgetător te pune în faţa unei competiţii încrâncenate. Nu îţi îngădui nici o clipă de relaxare pentru a nu pierde teren într-o cursă socială ori profesională. Evită să porţi bătălii pentru lucruri neînsemnate şi nu-ţi risipi energia încercând să faci prea multe treburi. Mâine şi poimâine vei avea timp berechet pentru a duce la bun sfârşit o parte din ele.

Încrederea în tine însuţi scade şi eşti predispus să iei drept afront personal orice critică care ţi se face pe 15 iunie 2017, în urma opoziţiei dintre Soare şi Saturn. Nu te lăsa în voia impresiei că toată lumea îţi este împotrivă! Analizează-ţi dificultăţile şi concluzionează cum să-ţi ajustezi demersurile.

Horoscop Săgetător mai 2017

Ziua de 18 iunie 2017 este una favorabilă unor activităţi ce necesită concentrare. Te apleci cu grijă şi minuţiozitate asupra detaliilor însă poţi pierde din vedere imaginea de ansamblu. Păstreză-ţi răbdarea dacă eşti străbătut de îndoieli şi abordează cât mai logic problemele cu care te confrunţi!

Sub vibraţiile Lunii noi găzduite pe 24 iunie 2017 în Rac intuiţia ţi se ascute şi poţi primi mesaje relevante despre oameni şi tine din zona umbrită a subconştientului. O schimbare dinăuntru în afară te împrospătează şi eşti capabil să te împotriveşti energiei negative răspândite de nişte persoane din imediata ta apropiere.


Horoscop Săgetător iunie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Odată cu 4 iunie 2017, prezenţa lui Marte în Rac este corelată cu o senzualitate fierbinte, care îi poate face pe unii nativi să-şi piardă capul şi să se implice într-o relaţie amoroasă ale căror urmări îi vor afecta negativ peste puţin timp. Cei care sunt parte a unui cuplu au la îndemână, din contra, o perioadă de fericită împărtăşire erotică.

Săgetătorii singuratici îşi recăpăta luciditatea peste numai câteva zile, graţie tranzitului lui Venus în Taur. De fapt, pot deveni chiar prea lucizi, raţionali, fiind tentaţi să evalueze cu răceală şi exigenţă extremă o persoană atrasă de ei înainte de a-i da undă verde într-o legătură de cuplu. Dacă sunt în stare să să-şi topească gheaţa din inimă este probabil să înfiripeze o idilă cu cineva cunoscut în sfera lor profesională. Nativii care au un tovarăş de viaţă au posibilitatea să pună capăt unei gelozii nejustificate de nimic faţă de acesta sau a acestuia faţă de ei.


Horoscop Săgetător iunie 2017 - Muncă şi bani 


Efluviile venusiene te conving să afli mai multă plăcere în muncă, îndeosebi dacă te ocupi de proiecte creative. În acelaşi timp, tinzi să fii mai organizat, mai sistematic în sarcinile tale. Acest lucru nu trece neobservat de către şefi!

Previziuni bazate pe Aspecte astrologice în horoscopul iunie 2017
Horoscop Săgetător iunie 2017 Horoscop Săgetător iunie 2017 Reviewed by Unknown on mai 25, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.