Beneficiile Genacolului pentru sanatatea ta


Ce mai fac oasele, cartilagiile si articulatiile tale? Sper ca sunt bine, sanatoase, pentru ca, astazi, vreau sa-ti vorbesc despre un produs naturist unic pe piata, care se numeste Genacol si care are  o mare legatura cu ele. De ce? Sa-ti spun! 

Mai am un pic si schimb prefixul si n-am mai luat o vitamina sau antibiotic de aproape 10 ani. Insa, in rastimpul asta, am avut cateva entorse si fracturi uratele. Ele s-au vindecat, dar durerile pe care le-am simtit atunci au ramas vii...Nu mi-e frica de durere sau de nenorocire mi-am spus la un moment dat, dar de ce sa nu o previn?!? 
Daca ai trecut si tu de varsta de 25 de ani si inca nu ai auzit sau citit despre acest complex natural unic de aminoacizi citeste, mai jos, o scurta prezentare, pentru a afla de ce Genacolul este benefic pentru sanatatea ta!



Ce este Genacolul?
Genacolul este complexul bioactiv de colagen hidrolizat, bazat pe tehnologia AminoLock, a carei unicitate consta in faptul ca imbunatateste mecanismul natural de producere a colagenului de care depind pielea, muschii, oasele cu tendoanele si cartilajele tale. 

Compus dintr- un amestec unic de aminoacizi, acest Genacol ajuta intregul organism uman sa-si refaca productia de colagen necesara pielii si muschilor, oaselor, tendoanelor si cartilajelor.  Cum? 
Aminoacizii din hidrolizatul de colagen intrepatrund tesutul cartilaginos al articulatiilor, stimuland sinteza celor mai importante tipuri de colagen din organism:
- colagenul I, la nivelul oaselor, tendoanelor, ligamentelor si pielii;
- colagenul II, care actioneaza asupra cartilajelor si structurii ochilor;
- colagenul III- liantul ficatului, plamanilor si arterelor;
- colagenul IV- atat de necesar functionarii rinichilor si organelor interne, in general;
- colagenul V- care hraneste tesuturile conjunctive din intregul organism, precum placenta si parul.




In cazul aparitiei unor semne precoce de deteriorare ale articulatiilor, cum ar fi durerile reumatice pentru care dai vina de cele mai multe ori pe vreme, trebuie sa mergi la un medic specialist care cu siguranta iti va prescrie din pripa acest supliment natural bioactiv.

Fiindca preventia este mama sanatatii, tine cont de faptul ca primele semne ale deteriorarii oaselor apar dupa varsta de 40 de ani si este pacat sa nu ti le ingrijesti din timp.
Este bine de stiut ca, fiind un produs natural poate fi administrat oricarei persoane, indiferent de gen, varsta, care sufera de probleme reumatice sau care doreste sa se recupereze fizic intr-un ritm rapid si sustinut, in urma unui efort mare sau a unui accident. De asemenea, retine,  Genacolul se poate administra si copiilor cu varsta peste 14 ani.

Asadar, Genacolul este un suport nutritional benefic structurilor osoase care se poate administra la orice varsta, cu atat mai mult dupa 50 de ani, cand  incepe declinul biologic inevitabil, furnizand cele cinci tipuri de colagen necesar  unui organism sanatos si impiedicand imbatranirea precoce a pielii.

Sanatate voua, tuturor!

Beneficiile Genacolului pentru sanatatea ta Beneficiile Genacolului pentru sanatatea ta Reviewed by Diana Popescu on iulie 18, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.