Horoscop Fecioară august 2017

În horoscopul Fecioarei august 2017 prevalează dezideratul de a-ţi decide traseul destinului, a te scutura de balastul care-ţi impietează imaginea exterioară, a te focaliza pe ceea ce este cu adevărat important pentru tine, inclusiv în interacţiunea cu familia.

Horoscop Fecioara august 2017 - Predicţii generale 


La debutul lunii, lumea, prietenii, cunostiintele par să se îndepărteze de tine. Într-un fel sau altul trebuie să te descurci de unul singur, să-ţi iei viaţa în mâini şi să îţi asumi responsabilitatea acţiunilor tale. Chiar dacă îţi poate fi greu la început, cu timpul poţi fi încântat de modul în care existenţa ta depinde de tine şi numai de tine!

Ce-i drept, poţi fi încurcat în această incursiune individuală de o estimare ambiguă, greşită a potenţialului tău, a punctelor forte ale personalităţii tale şi a felului cum îţi reflecţi în ochii altora personalitatea. Este posibil, drept urmare, să faci iniţial niste greşeli, însă acestea, dacă le cercetezi cu grijă, pot reprezenta lecţii de viaţă importante, în stare să te îndrume ce ai cu adevărat de făcut.
Horoscop august 2017 Fecioară

Din fericire, influenţele anterioare, determinate de aspectul retrograd al lui Mercur, sunt pe cale să se disipeze odată cu 23 august 2017, graţie tranzitului Soarelui în Fecioară. Ai şansa să îţi scoţi în evidenţă calităţile, să-ţi dezvălui noi metode de a-i ralia pe alţii obiectivelor tale. Este timpul să fii niţel egoist, să te concentrezi pe interesele tale, să îţi permiţi împlinirea unor dorinţe, pofte neglijate în ultima vreme din cauza dedicării către persoane apropiate.

Saturn în tranzit direct în Săgetător îţi echilibrează totuşi trăirea cotidiană, stăruind asupra importanţei familiei, părinţilor. O dificultate în relaţia cu părinţii, îndeosebi cu tatăl, poate fi cu uşurinţă înlăturată în această perioadă. Poţi avea ocazia să faci o tranzacţie foarte avantajoasă în legătură cu vânzarea ori cumpărarea unei case.

Evoluţia personală bazată pe recunoaşterea călăuzelor tale interioare şi a credinţei tale într-un viitor luminos ajunge în prim plan pe 21 august 2017, că efect al Lunii noi apărute în Leu. Efluviile selenare înnoitoare îţi înalţă creativitatea, te direcţionează către experienţe de viaţă trecute ce îţi pot furniza soluţii ale problemelor actuale. Poţi fi ghidat către o dimensiune spirituală a existenţei în stare să îţi indice care este destinul tău esenţial!

Horoscop Fecioară iulie 2017

Pe 27 august 2017, Soarele în conjuncţie cu Mercur dă apă la moară unei comunicări fertile în plan social. Ai, în acest fel, prilejul să beneficiezi de o grămadă de oportunităţi corelate cu sărbători, petreceri şi distracţii. Mingea este în terenul tău, aşa că poţi câştiga cu un scor categoric în orice ţi-ai pus în cap.

Horoscop Fecioară august 2017 - Dragoste şi cuplu 


Viaţa sentimentală înfloreşte şi rodeşte în locuri şi împrejurări umbrite, şi se usucă, se veştejeşte sub lumina necruţătoare a soarelui. Dacă ai deja un partener, este cazul să evadezi împreună cu el din temniţa obişnuinţelor, să pleci cu el (şi numai cu el) într-o vacanţă pe un tărâm insolit şi romantic. În caz că eşti încă singur, dacă te fereşti de înclinaţia de a te îndrăgosti de o persoană inaccesibilă, care nu are cum să te bage în seamă, ai oportunitatea să te implici într-o conexiune amoroasă învăluită de o aură de taine, secrete.


Horoscop Fecioară august 2017 - Muncă şi bani 


Luna plină ivită pe 7 august 2017 în Vărsător te lămureşte că nu are nici un rost să deviezi de la ţeluri profesionale stabilite de mult timp. Ai investiţi prea mult în acestea pentru a-ţi îngădui să te lansezi pe un traseu nou al carierei. Este nevoie să îţi ţii în frâu o stare emoţională incandescentă, să nu îţi dai pe faţă nişte frustrări, supărări mocnite ţinând de serviciu. Chiar dacă vrei să dai o turnură cu totul diferită, radicală, jobului tău, ai răbdare, aşteaptă până vor apare împrejurări favorabile pentru asta.

Previziuni bazate pe Aspecte astrologice în horoscopul august 2017
Horoscop Fecioară august 2017 Horoscop Fecioară august 2017 Reviewed by Diana Popescu on iulie 22, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.