Horoscop Rac august 2017

Horoscopul Racului august 2017 anticipează o comunicare iniţial inauspicioasă în sfera personală, socială ori profesională, o viaţă amoroasă în general fericită, favorabilă, una profesională necesitând precauţie şi calm, şi o activitate financiară plină de făgăduinţe.

Horoscop Rac august 2017 – Previziuni generale 


Interacţiunea cu cei din preajma ta este umbrită de neînţelegeri sau înţelegeri distorsionate ale vorbelor, faptelor şi personalităţii tale. Mercur retrograd îţi impune aşadar să îţi expui cât mai clar intenţiile, să ai mereu răbdare în explicarea acţiunilor tale.

Soarele poziţionat în a treia ta casă are capacitatea să pună capăt influenţelor nefaste de mai sus. Îţi armonizezi relaţiile cu oamenii, iar sporita ta putere de convingere este în măsură să îţi furnizeze beneficii însemnate. Ai ocazia să-ţi lărgeşti cercul social, să îţi măreşti numărul de contacte utile. Dai dovadă de eficienţă îndeosebi în activităţi, lucrări de mică amploare întrucat îţi vine greu să te concentrezi asupra unuia şi aceluiaşi lucru multă vreme. Ai oportunitatea să pleci în călătorii pe distanţe scurte.
Horoscop august 2017 Rac

Pe 7 august 2017, Luna plină din Vărsător te încurajează să dai glas aspiraţiilor tale cele mai adânci, să îţi exprimi cu tărie individualitatea, autenticitatea. Dacă îţi ignori adevăratele sentimente, rişti să răbufneşti emoţional sub presiunea lor. Frica de schimbare te poate îndemna să reacţionezi violent, însă nu-ţi este de ajutor nici să-ţi îngropi capul în nisip.

Horoscop Rac iulie 2017

Trigonul dintre Neptun şi Venus din 12 august 2017 te îndrumă cum să-ţi arăţi simpatia, compasiunea faţă de alţii, cum să fii mai deschis faţă de cei din jur. Poate fi o zi magică pe plan sentimental sau social. Ai ocazia să guşti din plin plăcerile existenţei.

Horoscop Rac august 2017 – Dragoste şi cuplu 


Venus în opoziţie cu Pluton pe 15 august 2017 înlesneşte o atracţie amoroasă sau emoţională extrem de intensă, o întâlnire intimă ori o dorinţa nesăţioasă de a fi aproape de cineva îndrăgit şi a-i mărturisi sentimentele tale cele mai adânci. Emoţiile şi problemele reprimate, tăinuite dintr-o legătură de cuplu sunt gata să iasă la iveală, posibil într-un mod exploziv!

Venus în cuadrat cu Jupiter în data de 17 august 2017 nu anunţă o vreme oportună soluţionării problemelor din plan personal. Fereşte-te să iei decizii grăbite. Poţi să-ţi exagerezi abilităţile sau simţămintele. Nu-i făgădui persoanei iubite ceva ce nu vei putea îndeplini!

Spre sfârşitul lunii, tranzitul direct preluat de Saturn ar trebui să te găsească cu o fundaţie întărită în viaţa sentimentală. Dacă faci parte dintr-un cuplu, ai putinţa să îţi demonstrezi convingător ataşamentul necondiţionat faţă de partenerul tău, să îţi exprimi cu spontaneitate simţămintele de iubire faţă de acesta. În caz că eşti singur, ai sporiţi sorţi de izbândă să-ţi afli un tovarăş de viaţă, mai ales că renunţi să impui standarde prea înalte, chiar imposibile, unui potenţial partener.

Nativii solitari se bucură de oportunităţi în amor şi mai mari în ultima decadă a lui august, graţie călătoriei lui Venus în Leu. Ei pot fi atraşi cu precădere de cineva care le măreşte încrederea în ei înşişi, le împărtăşeşte valorile şi credinţele, le dăruieşte siguranţă şi stabilitate în viaţă.

Horoscop Rac august 2017 – Muncă şi bani 


Tranzitul retrograd al lui Neptun este asociat cu senzaţia că eşti îngrădit de un job care nu-ţi oferă prea mari satisfacţii sau cu avântarea către un nou serviciu, fără a lua în considerare, în mod obiectiv, cerinţele şi dezavantajele sale!

Luna nouă apărută pe 21 august 2017 în Leu îţi recomandă să estimezi cu limpezime punctele forte şi cele slabe ale cuiva înainte să faci cu acesta o asociere de afaceri. Ai posibilitatea să îţi pui la treabă ideile de a face un plus de bani, având în vedere că poţi împleti temeritatea Leului cu talentul în organizare specific zodiei tale.

Înfruntări ardente, neproductive pot avea loc pe 24 august 2017, ca urmare a cuadratului lui Venus cu Uranus. Drept, rezultat pot fi afectate activităţi în cooperare, colaborare. Evită cumpărăturile impulsive şi nu lua hotărâri importante pe plan financiar.

În ultima parte a lunii, popasul lui Venus în Leu indică şansa de a-ţi creşte vizibil contul din banca dar şi predispoziţia de a cheltui peste măsură, în special pentru achiziţionarea unor lucruri frumoase. Poţi face rost de o sumă însemnată de bani chiar atunci când ai cea mai mare nevoie de ea!

Predicţii bazate pe Aspecte astrologice în horoscopul august 2017
Horoscop Rac august 2017 Horoscop Rac august 2017 Reviewed by Diana Popescu on iulie 31, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.