Horoscop Vărsător august 2017

În horoscopul Vărsătorului august 2017 se evidenţiază necesitatea de a fi selectiv în activităţile tale şi în relaţionarea socială, precum şi cea de a nu te lăsa antrenat de grabă în tot ce faci. Ai prilejul să treci printr-o transformare de mari proporţii a existenţei, să îţi clarifici şi întăreşti legăturile de prietenie şi parteneriatele, să te bucuri de o reală reciprocitate afectivă în viaţa sentimentală.

Horoscop Vărsător august 2017 - Previziuni generale 


Uranus retrograd te pune în gardă faţă de riscul de a-ţi risipi timpul şi energia prin focalizarea către prea multe întreprinderi şi cel de a cădea în capcana unor oameni atractivi prin originalitatea lor şi aparenta lor generozitate, care vor de fapt să profite de tine. Încearcă totodată să nu te laşi purtat de o încăpăţânare impulsivă în plan profesional.

Graba tinde să-ţi strice treaba ca urmare a parcursului retrograd al lui Mercur. Nerăbdarea de a da destinului tău o turnură favorabilă te poate determina să iei decizii promiţătoare pe termen scurt, dar păguboase pe termen lung. Este necesar să analizezi cu minuţiozitate efectele unor acţiuni viitoare de mare amploare şi să iei seama şi la sfaturile unor persoane apropiate în această privinţă.

Către finalul lui august, Soarele te inspiră să te îndrepţi spre o metamorfoză având darul de a-ţi stabiliza existenţa, a te sprijini să clădeşti un fundament solid al viitorului. Seriozitatea cu care reflectezi asupra lumii şi a rolului tău în ea se împleteşte cu o emotivitate ieşită din comun. Emoţiile tale par să oscileze între extreme şi, din acest motiv, poţi fi îmboldit să fii mai secretos decât de obicei cu cei din jurul tău.
Horoscop august 2017 Vărsător

Reluarea tranzitului direct al lui Saturn este asociat cu o limpezire în relaţiile de prietenie. Ai potenţialul de a desluşi foarte bine cine îţi sunt aliaţii şi cine duşmanii. Compania oamenilor îndrăgiţi, a celor care te îndrăgesc şi te respectă are harul de a-ţi stârni idei ingenioase, inovatoare.

Venus îţi înlesneşte fortificarea legăturilor de parteneriat din sfera personală, socială şi profesională, şi inchegarea altora, pline de făgăduinţe.

Horoscop Vărsător iulie 2017

Pe 7 august 2017, Luna plină din Vărsător îţi aduce la suprafaţă o serie de emoţii năvalnice, fierbinţi. Îţi vine greu să nu ţi le exprimi, să îţi menţii detaşarea în relaţiile cu alţii.

Sub vibraţiile Lunii noi poposite în Leu eşti însufleţit de o mare încredere în tine însuţi, învigorate de sprijinul pe care ţi-l acordă prietenii şi colegii. Ideile originale ale aliaţilor tăi şi ineditul propriilor tale gânduri câştigă în credibilitate şi îşi cer cu insistenţă o materializare.

Horoscop Vărsător august 2017 - Dragoste şi cuplu 


Eşti dornic să te dedici cu seriozitate într-o relaţie de dragoste, chiar dacă acest lucru pare să-ţi diminueze libertatea individuală. Ai posibilitatea să înfiripi o idilă cu cineva înzestrat cu un aer de demnitate şi graţie, care străluceşte în arena socială, cunoscut prin mijlocirea unei persoane apropiate. În caz că ai un partener de cuplu, conexiunea cu acesta se remarcă prin bunăvoinţa şi onestitate, prin disponibilitatea amândorura de a apela frecvent la negocieri şi compromisuri.

Horoscop Vărsător august 2017- Muncă şi bani 


Abilitatea de a-ţi dezvălui ce se ascunde în spatele aparenţelor te ajută să pui capăt unui şir de cheltuieli substanţiale şi să îţi relevi noi surse de venituri. Ai avantaje notabile în parteneriate financiare, de afaceri, în obţinerea unui împrumut sau a unei finanţări pentru o investiţie importantă.

Predicţii bazate pe Aspecte astrologice pentru Horoscopul august 2017
Horoscop Vărsător august 2017 Horoscop Vărsător august 2017 Reviewed by Diana Popescu on iulie 29, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.