Horoscop Berbec septembrie 2017

Potrivit horoscopului Berbecului septembrie 2017, forţa ta creativă iese la lumină, cooperezi excelent cu cei din imediata ta apropiere, însă nu trebuie să-ţi neglijezi personalitatea, interesele, în favoarea celor ale altora. Viaţa sentimentală poate fi încătuşată în patul procustian al unei raţiuni excesive, iar cea profesională necesită răbdare şi prudenţă.


Horoscop Berbec septembrie 2017 - Previziuni generale 


Creativitatea ţi se îmbină cu pofta de joacă şi, uneori, îţi poate fi greu să îi găseşti căi practice, preferând mai degrabă să o direcţionezi către plăcerea de a te distra şi a-i amuza pe alţii. Acest lucru îţi înlesneşte creşterea popularităţii, îi determină pe cei din preajma ta să îţi caute şi aprecieze compania.

Nevoia de a-i ajuta pe alţii şi a fi sprijinit de cei din imediata ta apropiere se impune de la sine în ultima decadă a lunii. Empatia crescută îţi sugerează să iei în seamă dificultăţile oamenilor şi să te implici în soluţionarea problemelor lor. Deşi faci asta dezinteresat, nu peste mult timp, vei constata că binele făcut altora se redirecţionează către tine. Singurătatea pare să te apese, chiar să te deprime, şi te simţi în apele tale mai cu seama alături de cineva de care te leagă un parteneriat personal, social ori profesional. De fapt, astfel de conexiuni tind să îţi asigure cele mai mari satisfacţii, atât din punct de vedere emoţional, intelectual, cât şi material!

La finalul lui septembrie, într-un tranzit ce accentuează influenţele de mai sus şi se face simţit îndeosebi în octombrie, Mercur te îndeamnă să colaborezi cât mai strâns cu oamenii. Conversaţiile cu ei sunt importante în limpezirea gândurilor tale şi luarea unor decizii importante. Trebuie, totuşi, să te fereşti să stai prea mult în umbra lor, să le iei drept bune toate opiniile şi părerile, ba chiar să ajungi să-i serveşti, uitând de propriile tale convingeri şi interese.
Horoscop septembrie 2017 Berbec

Alte câteva aspecte astrale, de o mai mică anvergură, completează peisajul general prefigurat de cele de mai sus...

Astfel, pe 2 septembrie 2017, Marte în trigon cu Uranus te atrage spre o multitudine de proiecte, riscând, din această cauză, să îţi risipeşti timpul şi energia, fără a duce vreunul la bun sfârşit. Cu toate astea, te bucuri de libertatea de a face cât mai multe alegeri, şi, dacă dai dovadă de destul discernământ şi autodisciplină, ai posibilitatea să realizezi lucruri notabile, pe care nu credeai că le-ai putea face vreodată!

O senzaţie de sastisire, plictiseală, inutilitate te poate cuprinde în data de 6 septembrie 2017, că efect al Lunii pline situate în Peşti. În acest context, ţi se recomandă să te străduieşti să te încadrezi în rutină, în programul zilnic obişnuit, astfel încât să nu-ţi neglijezi nişte responsabilităţi importante. Nu evada din mijlocul obligaţiilor tale, ci priveşte-le în faţă!

Trigonul dintre Venus şi Uranus din 18 septembrie 2017 te inspiră să te îndrepţi spre zone neobişnuite, inedite, incitante ale existenţei. Efluviile creative îşi spun din plin cuvântul atât în sfera amoroasă, cât şi în cea financiară!

Horoscop Berbec august 2017

Luna nouă apărută pe 20 septembrie în Fecioară pare să-ţi işte o revelaţie de zile mari despre starea de sănătate. Ai prilejul să te laşi fără vreun efort de fumat sau să renunţi fără vreoi strădanie de un alt obicei prost!

Eşti cumva silit să-ţi reformulezi un ţel important, eventual unul legat de afaceri, ca urmare a opoziţiei lui Jupiter cu Saturn din 28 septembrie 2017. Deşi năzuieşti să te dezvolţi, să îţi extinzi sfera de influenţă, poţi fi temperat în acest sens de prudenţă şi simţământul că eşti îngrădit de împrejurările actuale.

Horoscop Berbec septembrie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Viaţa amoroasă poate fi încătuşată câteodată de o atitudine prea precaută, extraraţionala. Mai ales dacă eşti singur, fereşte-te să examinezi pe toate feţele trăsăturile, avantajele şi dezavantajele unui potenţial partener! Cu cât eviţi mai mult să fii prins în plasa dragostei, cu atât mai mult aceasta îţi poate juca feste! Oricum, dacă te angajezi într-o poveste de iubire în această perioadă, este de aşteptat să o faci împreună cu cineva având de a face cu cercul tău profesional ori cu principalul tău domeniu ocupaţional. Nativii aflaţi într- conexiune de cuplu tind să îşi unească eforturile cu tovarăşul lor de viaţă către nişte obiective comune foarte ambiţioase.


Horoscop Berbec septembrie 2017 - Muncă şi bani 


Mobilizarea de a face ceva remarcabil în carieră pare să aibă rezultate, să te sprijine să obţii o promovare sau o creştere salarială. Pe de altă parte, nu ceda unor porniri impulsive, încercând să-ţi afli un nou job din cauza unei supărări ori neînţelegeri de moment. De asemeni, ţine-ţi în frâu înclinaţia de a te contrazice din pricina unor lucruri mărunte, nesemnificative, cu şefii şi colegii.

Spre sfârşitul lunii, reuşeşti oricum să-ţi recapeţi seninătatea în sfera profesională, întrucât ajungi să îţi dai seama cu claritate ce ai de întreprins pentru a-ţi pune din plin valoare talentele, resursele native.

Predicţii fundamentate pe Aspecte astrologice în horoscopul septembrie 2017
Horoscop Berbec septembrie 2017 Horoscop Berbec septembrie 2017 Reviewed by Diana Popescu on august 26, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.