Horoscop Peşti septembrie 2017

Horoscopul Peştilor septembrie 2017 prefigurează oportunităţi generate de parteneriate mai vechi sau mai noi, armonizarea relaţiilor familiale şi a acelor de prietenie, o viaţă amoroasă guvernată de seriozitate, stabilitate, şi beneficii rezultate din asocieri financiare ori în afaceri.


Horoscop Peşti septembrie 2017 - Previziuni generale 


Eşti mult mai dinamic şi ai mai mulţi sorţi de izbândă în fortificarea relaţilor de parteneriat existente şi în crearea altora, noi. Acest lucru se petrece în toate planurile vieţii tale, atât în cel personal, cât şi în cel social şi profesional şi îţi este înlesnit de o adâncă înţelegere a substraturilor, motivaţiilor actualilor şi potenţialilor tăi asociaţi, a dorinţei tale de a pune capăt oricărei neînţelegeri şi contradicţii dintre tine şi aceştia. Este necesar, totuşi, câteodată, să-ţi ţii în frâu tendinţa de a te lăsa dus de val şi a atenta să fii pe primul loc în astfel de relaţii umane.

Interacţiunea cu familia stă şi ea sub bune auspicii. Certuri mai vechi ori mai noi cu rudele sunt pe cale să fie aplanate, mai ales că atât ele, cât şi tu, aveţi mai multă nevoie de asistenţă, ajutor reciproc. La ordinea zilei pot fi adesea reuniuni şi petreceri familiale.
Horoscop septembrie 2017 Peşti

În ultima decadă a lunii, viaţa personală capătă prioritate. Pari a fi motivat să îţi treci în revista modul cum existenţa ta se aliniază valorilor, ţelurilor tale principale, să te scuturi din inerţie şi obiceiuri păguboase, mai ales din punct de vedere psihic, mental. Acest lucru este favorizat de abilitatea ta de a desluşi esenţele vieţii tale, a nu mai bagă în seamă aparenţele. Tocmai de aceea, ai şi prilejul de a-ţi regăsi talente uitate ori neexploatate îndeajuns.

Nişte neajunsuri din relaţiile de prietenie tind să fie depăşite. În plus, pari să fi conştientizat cu realism cine îţi sunt amicii şi cine duşmanii. Te apropii de oameni, mai cu seamă de cei apropiaţi, de parteneri, ghidat de o sporită sensibilitate emoţională şi intuiţie, şi eşti capabil să afli o rezolvare unor probleme ale lor pe care aceştia nu vor să-ţi mărturisească cât de mult îi afectează.

Pe 5 septembrie 2017, Soarele în opoziţie cu Neptun îţi slăbeşte încrederea în tine însuţi, te face mai vulnerabil faţă de oamenii din jurul tău, în special faţă de nişte duşmani. Din fericire, a doua zi îţi vei regăsi forţa şi atuurile individuale. Nu te angaja în activităţi fizice riscante şi fii atent la propunerile înşelătoare, ipocrite ale unor persoane pe care nu le cunoşti prea bine.

Horoscop Peşti august 2017

Luna plină ivită în data de 6 septembrie 2017 în Peşti marchează o împlinire importantă pe plan personal. Poate fi vorba despre confirmarea impactului tău major asupra unor oameni influenţi ori pe care ţii neapărat să-i impresionezi. Se încheie astfel, de fapt, o etapă, urmând să profiţi de conjunctura nou formată pentru a-ţi promova interesele.

Un curent subteran, greu de observat la prima vedere, tinde să îţi creeze dificultăţi în relaţionarea cu ceilalţi, mai ales cu cei din parteneriate sub vibraţiile Lunii noi răsărite pe 20 septembrie 2017 în Peşti. Trebuie să fii cu ochii în patru, astfel încât să percepi cel mai mic indiciu despre o problemă aparent neînsemnată înainte ca această să se transforme într-un cataclism. Nu-ţi neglija mesajele intuiţiei!

Opoziţia dintre Marte şi Pluton din 24 septembrie 2017 poate să-ţi infuzeze un simţământ de dezamăgire, descurajare. Nu faci faţă cu succes unor activităţi competitive. Readu-ţi în minte atuurile individuale, şi fii gata să le foloseşti începând cu mâine!

Horoscop Peşti septembrie 2017 - Dragoste şi cuplu 


În viaţa sentimentală, astrele îţi sugerează ori chiar îţi impun să te îndepărtezi de frivolitate sau superficialism. În cuplurile deja închegate este nevoie să se pună punctul pe i asupra unor probleme neglijate sau a unor lucruri nemărturisite, ce generează o tensiune negativă între parteneri. Nativii singuri nu mai sunt dispuşi să se complacă în flirturi, preferând să se înroleze într-o relaţie în doi cu cineva căruia să-i ofere şi de la care să primească încredere, loialitate, credinţă, un ataşament necondiţionat.

Pe 30 septembrie 2017, opoziţia dintre Neptun şi Venus împleteşte dragostea cu iluziile, idealismul. Îndeosebi dacă eşti la debutul unei idile, străduieşte-te să te debarasezi de subiectivism , astfel încât să poţi evita o cruntă decepţie.

Horoscop Peşti septembrie 2017 - Muncă şi bani 


Activitatea financiară pare să fie în prim plan în această lună. Precumpănesc mai cu seama oportunităţile din afaceri sau întreprinderile financiare în colaborare. Nu te aventura într-un demers riscant ţinând de bani de unul singur!

Predicţii bazate pe Aspecte astrologice în horoscopul septembrie 2017
Horoscop Peşti septembrie 2017 Horoscop Peşti septembrie 2017 Reviewed by Diana Popescu on august 26, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.