Horoscop Vărsător septembrie 2017

În horoscopul Vărsătorului septembrie 2017 predomină armonizarea şi fructificarea relaţiilor de parteneriat, regăsirea încrederii în tine însuţi ca personalitate şi impact asupra celor din preajmă. Viaţa sentimentală te călăuzeşte către cele mai bune decizii, indiferent cât de fericite ori dureroase sunt, iar sfera profesională şi cea financiară îţi impun nişte alegeri decisive.

Horoscop Vărsător septembrie 2017 - Previziuni generale 


Parteneriatele tind să îţi furnize beneficii însemnate, să ţi se armonizeze, mai ales că ştii cum să pui capăt unor neînţelegeri. Cu toate astea, este indicat să nu te laşi uneori în voia tendinţei de a te crede superior, mai presus de un asociat sau un colaborator.

Pe 20 septembrie 2017, Luna nouă din Peşti te îndrumă să te îndepărtezi de oameni şi circumstanţe care îţi pun în pericol securitatea, te pot aduce în situaţii impevizibile foarte riscante, inclusiv din punct de vedere material. În acelaşi timp, nu are rost să te faci că nu vezi nişte lucruri incomode, de rău augur, care aparent îţi furnizează satisfacţii.
Horoscop septembrie 2017 Vărsător

Eşti pe punctul să scapi de nişte temeri neîntemeiate despre felul cum eşti perceput de cei din jurul tău. Un şir de întâmplări deloc întâmplătoare îţi demonstrează că ai posibilitatea să le arăţi altora valoarea personlitatii tale, să te afirmi că un adevărat lider.

Horoscop Vărsător august 2017

Deşi tranzitul pornit de Mercur în data de 30 septembrie 2017 are ecouri mai cu seamă în octombrie, nu trebuie să fie neglijat căci îşi pune amprenta asupra ta prin tendinţa de a te determina să laşi baltă obligaţii mărunte şi nesemnificative din traiul de zi cu zi. Ai nevoie să-ţi asumi o perspectivă mai largă, pe termen lung despre existenţa ta, să îţi pui în prim plan năzuinţele cele mai înalte, la prima vedere nerealizabile. Totodată, aceste tranzit poate fi corelat cu o scurtă vacanţă, cu o plecare în străinătate!


Horoscop Vărsător septembrie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Chiar din primele zile ale lunii, o relaţie de cuplu deja formată, dar incipientă, solicită eforturi pentru a-şi dezvoltă coeziunea şi reciprocitatea. Cei doi parteneri trebuie să dea tot ce au mai bun în ei pentru a coopera, a-şi face compromisuri unul altuia. Uneori, acest ciclu astrologic corespunde unor tineri căsătoriţi! În unele cazuri, un astfel de aspect astral este asociat totuşi cu despărţiri şi divorţuri, indeosebi în legăturile în doi marcate de mult timp de neînţelegeri.

În cea din urmă decadă a lui septembrie, dragostea se înfierbântă, îşi caută o sporită intimitate. Dacă în cuplurile statornicite, senzualitatea revitalizează conexiunea, în cele abia demarate poate crea confuzii între simţămintele autentice şi impulsurile pur erotice!

Horoscop Vărsător septembrie 2017 - Muncă şi bani 


Debutul lui septembrie te poate focaliza asupra unor probleme ţinând de taxe, impozite. Poţi fi pus la încercare să depăşeşti nişte dificultăţi legate de o moştenire ori recuperarea unor datorii.

Luna plină ivită pe 6 septembrie 2017 în Peşti te aduce cu picioarele pe pământ, îţi semnalează necesitatea de a coborî din nori şi a te debarasa de visuri irealiste. Deşi nu-ţi este tocmai uşor, ai şansă de a-ţi regăsi şi a-ţi pune în valoare abilităţile de a fi eficient, a face bani chiar şi din piatră seacă prin exploatarea înzestrărilor tale native.

Către finalul lunii ai tendinţa să te îndepărtezi în sfera profesională de colaboratori superficiali, care profită mai curând de eforturile tale decât să-şi aducă un aport notabil la muncă în doi. Eşti predispus să lucrezi în grupuri mici şi chiar să te angajezi în întreprinderi individuale.

Predicitii fundamentate pe Aspecte astrologice în horoscopul septembrie 2017
Horoscop Vărsător septembrie 2017 Horoscop Vărsător septembrie 2017 Reviewed by Diana Popescu on august 26, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.