Horoscop Săgetător septembrie 2017

Horoscopul Săgetătorului septembrie 2017 aduce în prim plan o activitate socială incandescentă şi fertilă, o creativitate fructuoasă, o viaţă amoroasă fericită care nu este totuşi scutită de decizii serioase, şi una profesională plină de dinamism.

Horoscop Săgetător septembrie 2017 - Previziuni generale

Luna plină găzduită pe 6 septembrie 2017 în Peşti are forţa de a scoate la iveală secrete bine ascunse ţinând de casă ori familie. Deşi astfel de revelaţii te pot zgudui din punct de vedere emoţional, eşti capabil să-ţi păstrezi sângele rece. Ai capacitatea de a depăşi o criză în viaţă familială întrucât ştii instinctiv în ce fel să o abordezi şi să-i afli o rezolvare.

În data de 14 septembrie 2017 este necesar să-ţi înfrânezi înclinaţia de a cade pradă unor dezamăgiri crunte. Soarele în cuadrat cu Saturn îţi crează senzaţia că eşti încătuşat de conjuncturi ori persoane dificile. În acest context este indicat să extragi învăţăminte care îţi vot fi de folos în curând. La urma urmei, avem multe de învăţat din înfrângerile noastre, din propriile greşeli şi din cele ale altora.

În ultima decadă a lunii eşti gata să navighezi cu toate pânzele sus prin valurile înspumate ale vieţii sociale. Te simţi ca peştele în apă în mijlocul oamenilor şi profiţi la maximum de acest lucru pentru a-ţi lărgi cercul de prieteni şi cunoştiinţe utile. O serie de idei originale, izvodite în această perioada, îţi deschid noi perspective despre viitor, împlinirea visurilor şi idealurilor tale.

Horoscop Săgetător august 2017

Creativitatea, ce ţi-a bătut pasul pe loc în ultimul timp, îşi găseşte forme adecvate de exprimare, se orientează către căi practice, inclusiv în plan profesional.

La sfârşitul lui septembrie, într-un tranzit mercurian ce-şi va propaga influenţele îndeosebi în următoarea lună, interacţiunea socială devine şi mai intensă, mai fertilă. Conversaţiile cu cei din jur te sprijină să îţi pui în ordine gândurile, să le confirmi viabilitatea. În plus, îţi poţi mări impactul asupra altora datorită înţelegerii intuitive a motivaţiilor şi intereselor lor ascunse.

Horoscop Săgetător septembrie 2017 - Dragoste şi cuplu

Dragostea îşi caută echilibru şi stabilitate ca urmare a tranzitului lui Venus în Fecioară. Se anunţă o perioada de armonizare şi întărire a conexiunii din cuplurile deja formate, de-a lungul căreia nativii care nu şi-au pus încă pirostriile sunt pe cale să-şi ceară în căsătorie partenerul (sau să fie ceruţi de acesta) ori să-şi stabilească data nunţii. Cei singuri se pot angaja într-o idilă serioasă, cu condiţia de a-şi ţine în frâu tendinţa de a impune standarde prea înalte unui potenţial partener.

Horoscop Săgetător septembrie 2017 - Muncă şi bani

Creativitatea, tenacitatea, temeritatea reprezintă săbii cu două tăişuri în activitatea profesională. Ambiţia pare să nu-ţi mai aibă limite, eşti motivat să te afirmi cu orice preţ în carieră, însă se impune să nu îi subestimezi pe cei din jurul tău, să nu le minimalizezi meritele şi să nu le răneşti orgoliile. Dacă reuşeşti să faci asta, ai posibilitatea să-ţi iniţiezi nişte proiecte în muncă ale căror efecte benefice vor fi vădite într-un mare interval de timp. Se poate, totodată, să obţii o promovare ori să accezi la post de conducere!

Ai putinţa să-ţi optimizezi relaţionarea cu oamenii din sfera profesională şi să le demonstrezi simţul tău responsabil sub vibraţiile trigonului dintre Venus şi Saturn de pe 13 septembrie 2017. Te descurci bine în chestiunile financiare, mai ales că te înarmezi în această privinţă cu prudenţă şi răbdare. Poţi avea un câştig bănesc însemnat sau o iniţiativă menită să-ţi mărească siguranţă financiară.

Luna nouă poziţionată pe 20 aprilie 2017 în Fecioară insistă şi ea pe o mobilizare înteţită în plan profesional. Intuieşti cu limpezime ce anume ai de făcut pentru a te aşeza în cea mai favorabilă lumină la serviciu. Inspiraţia împletită cu simţul practic te îndrumă către optimizarea promovării atuurilor profesionale.

Pe 25 septembrie, Saturn în cuadrat cu Mercur marchează un alt impas, confruntarea cu obstacole ce te pot determina să-ţi pui la îndoială abilităţile. De fapt, eşti călăuzit să-ţi reevaluezi planurile de afaceri şi să discerni cu o sporită atenţie, cu un mai mare discernământ de ce informaţii ai nevoie pentru a-ţi eficientiza dezvoltarea carierei. Nu cade, totuşi, în cealaltă extremă, fiind prea critic cu tine însuţi.

Predicţii bazate pe Aspecte astrologice în horoscopul septembrie 2017
Horoscop Săgetător septembrie 2017 Horoscop Săgetător septembrie 2017 Reviewed by Diana Popescu on august 25, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.