Horoscop Taur septembrie 2017

Horoscopul Taurului septembrie 2017 are drept repere principale o poftă nemaipomenită de a te bucura de viaţă, ameliorarea relaţiilor familiale, veşti bune din străinătate, o viaţă sentimentală extrem de favorabilă, dar care impune discernământ şi demersuri profesionale de succes atâta vreme cât nu sunt focalizate spre proiecte prea generoase.


Horoscop Taur septembrie 2017 - Previziuni generale 


Dragostea, creativitatea, impulsul de a te delecta cu tot ce îţi poate oferi viaţa reprezintă repere statornice ale acestei luni. Poţi descoperi că nu mai ştii cum să te împărţi între nenumărate petreceri, evenimente sociale, hobby-uri şi pasiuni, spectacole şi prilejuri de a degusta arta, cultura! Copiii tăi sau ai unei rude apropiate îţi captează mai mult decât de obicei atenţia.

Cu toate astea, nu îţi neglijezi relaţionarea cu familia, nu poţi uita îndatoririle legate de cămin. Ai posibilitatea să îţi stabilizezi, armonizezi relaţiile familiale, să îţi afli mai multe ţeluri comune cu rudele şi persoanele îndrăgite.
Horoscop septembrie 2017 Taur

În ultima parte a lunii, călătoriile ce păreau să-ţi fie blocate de circumstanţe negative sunt pe cale să te poarte spre regiuni incitante ale lumii. Poţi primi o veste bună din străinătate sau să iei în calcul posibilitatea de te muta şi a lucra acolo.

Luna plină poposită pe 6 septembrie 2017 în Peşti este asociată cu dezamăgiri legate de prieteni şi colegi. Unii dintre ei par să îţi facă necazuri, să-ţi însele încrederea. Deşi îţi este dificil să cooperezi cu alţii, o persoană apărută brusc în viaţa ta tinde să ţi-o ilumineze, să îţi ofere o perspectivă improspatoare despre destinul tău, potenţialul tău!

Horoscop Taur septembrie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Viaţa amoroasă este caracterizată de un plus de dinamism, temeritate, chiar agresivitate! Nu mai eşti dispus să aştepţi o oportunitate pentru a iniţia o idilă cu o persoană care ţi-a frânt inima şi eşti gata să-ţi creezi oportunităţi în acest sens! Ai forţa să-ţi exprimi cu convingere sentimentele de iubire şi să demarezi o poveste de dragoste la care visezi de multă vreme. Dacă eşti parte a unui cuplu, nu mai suporţi să laşi sub tăcere probleme mai vechi ori mai noi din conexiunea cu tovarăşul tău de viaţă, indiferent dacă lămurirea acestora pot conduce la o despărţire sau la o întărire a împărtăşirii afective cu el/ea.

Horoscop Taur august 2017

Oricum, vrând-nevrând, comunicarea din legăturile de cuplu tinde să se înteţească, să câştige în sinceritate, onestitate. Este timpul prielnic unor clarificări mai mult decât necesare!

Mai mult decât atât, în ultima decadă a lunii, farmecul îţi ajunge la cote înalte, aşa că poţi fi curtat de o sumedenie de oameni. Desigur, dacă eşti solitar. Acest aspect astral îţi pune pe tavă o grămadă de noroc în amor, însă nu trebuie să îţi baţi joc de simţămintele celor care râvnesc la inima ta. Cel mai bine este să le spui verde în faţă unora că nu ar rost să îşi facă speranţe, şi să alegi, dintre mai mulţi pretendenţi, acea persoanba care te face să-ţi vibreze sufletul cel mai tare, în cele mai frumoase acorduri ale sale.

Horoscop Taur septembrie 2017 - Muncă şi bani 


Tot în ultima parte a lui septembrie, eşti îmboldit să îţi revezi viaţa profesională din ultimele luni şi să tragi concluzii realiste despre ce a fost bun şi rău în ea. În acest fel, îţi dăruieşti şansa de a evolua notabil în carieră, a te debarasa de balastul ineficienţei.

Începând cu 30 septembrie 2017, tranzitul lui Mercur, ale căror efecte vor fi simţite şi în octombrie, îţi conferă abilitatea de a te concentra asupra detaliilor importante de la serviciu. Organizarea muncii, relaţiile bune cu colegii şi şefii, constitue chei ale succesului în această perioadă. Ţi se recomandă, totuşi, să nu te îndrepţi spre proiecte profesionale de o prea mare anvergură, întrucât îţi poate veni mai greu să-ţi asumi o imagine de ansamblu.

Predicitii bazate pe Aspecte astrologice în horoscopul septembrie 2017
Horoscop Taur septembrie 2017 Horoscop Taur septembrie 2017 Reviewed by Diana Popescu on august 27, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.