Horoscop Gemeni septembrie 2017

Horoscopul Gemenilor septembrie 2017 insistă pe o relaţionare intensă, uneori contradictorie, cu familia, pe oportunităţi ţinând de cămin şi pe o integrare de bun augur în sfera socială. Dragostea este infuzată de stabilitate şi echilibru, iar activitatea financiară este optimizată de clarificarea asocierilor financiare.

Horoscop Gemeni septembrie 2017 - Previziuni generale 


Interacţiunea cu familia ajunge prioritară încă din primele zile ale lunii, însă poate fi marcată de neînţelegeri sau explozii de irascibilitate din pricina unor situaţii neaşteptate, ce ies la iveală dintr-o dată, pe neaşteptate. Este necesar să-ţi menţii calmul şi să abordezi cu răbdare o serie de lucruri surprinzătoare despre nişte rude sau persoane apropiate. Înainte să pui piciorul în prag, nu ar fi rău să găseşti nişte soluţii de compromis.

Te ajută în acest sens reverberaţiile mercuriene, care te îndrumă cum să ajungi la o cale de mijloc, capabilă să fie avantajoasă pentru toate părţile implicate într-un conflict. Unele conflicte cu părinţii, aparent nerezolvabile la debutul lui septembrie, îşi pot află în acest context aplanarea!
Horoscop septembrie 2017 Gemeni

În ultima decadă a lunii, astfel de contradicţii tind să se risipească întru totul şi să să fie regăsită armonia în relaţionarea cu familia. Apar tot mai multe împrejurări în stare să întărească coeziunea cu rudele, inclusiv nunţi, botezuri sau aniversări. Uneori, în acest context poţi avea ocazia de a cumpăra sau vinde în condiţii foarte avantajoase o locuinţă.

A doua jumătate a lui septembrie este dedicată îmbunătăţirii, eficientizării activităţii sociale. Te faci mai bine înţeles în comunicarea cu cei din preajmă şi ştii, instinctiv, cum să îţi promovezi cu succes ideile şi interesele.

Horoscop Gemeni august 2017

De asemenea, eşti înclinat să ieşi din carapacea nesiguranţei a unei prudenţe exagerate, să îi farmeci pe alţii prin spontaneitatea şi stilul tău direct de comunicare. Oamenii te remarcă, îţi ţin hangul şi îţi caută mereu tovărăşia, iar acest lucru îţi satisface năzuinţa de a fi în centrul atenţiei. Câteodată, copilul din interiorul tău iese cu insistenţă la iveală, te călăuzeşte către plăceri intense, inocente, dar şi spre o sinceritate extremă, ce îi poate supăra pe ceilalţi!

Luna nouă găzduită pe 20 septembrie 2017 în Fecioară pune şi ea accentul pe contactele cu rudele. Un sfat al unei persoane dragi din această zi nu trebuie să fie minimalizat, trecut cu vederea, deoarece îţi va fi curând de folos într-o acţiune personală ambiţioasă! Nu-ţi înnăbuşi, părăsi totuşi idealurile pentru a mulţumi nişte membrii ai familiei care nu au cum să te înţeleagă.

Horoscop Gemeni septembrie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Cuplurile căsătorite sau aflate într-o relaţie pe termen lung îşi regăsesc stabilitatea atâta vreme cât nu ţin cont de bârfe sau vorbe răuvoitoare ale unor persoane din imediata lor apropiere.

Nativii singuri nu îşi mai doresc aventuri trecătoare, superficiale, ci se orientează spre o idilă cu cineva pe care se pot bizui întru totul. Pot întâlni un astfel de partener prin intermediul unei rude sau a unei reuniuni familiale.

După o perioada de răceală, cădere pe pantă obişnuinţelor şi rutinei, unele cupluri sunt pe punctul să-şi învioreze conexiunea afectivă, mulţumită unei sporite senzualităţi, împărtăşiri erotice.

Horoscop Gemeni septembrie 2017 - Muncă şi bani 


Pe 6 septembrie 2017, sub efluviile Lunii pline din Peşti, poţi fi impulsionat să te dedici unui alt job, mai profitabil intelectual şi/sau financiar. Nu te arunca, totuşi, cu capul înainte, fără să analizezi cu migală dacă noul serviciu este pe atât de promiţător pe cât pare.

Cea din urmă parte a lunii este consacrată eliberării de dubii şi circumstanţe negative în asocieri financiare ori de afaceri. Conştientizezi cu limpezime în cine poţi avea încredere în astfel de întreprinderi, iar acest lucru îţi îngăduie să-ţi "îngroşi" cardul bancar!

Predicţii fundamentate pe Aspecte astrologice în horoscopul septembrie 2017
Horoscop Gemeni septembrie 2017 Horoscop Gemeni septembrie 2017 Reviewed by Diana Popescu on august 27, 2017 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Absolut tot e relevant,coerent,demn de luat in serios;in sfarsit un horoscop creat pentro a ne dizolva indoielile,raspunde intrebarilor si a parasii scepticismul!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.