Horoscop Rac septembrie 2017

Horoscopul Racului septembrie 2017 aduce în prim plan comunicarea, relaţionarea cu cei din jur, şansă de a călători, ameliorarea legăturilor familiale şi parteneriale, o viaţă amoroasă necesitând câteodată desprinderea de trecut, şi o activitate financiară favorizată de dinamism şi accedere către unele informaţii preţioase.

Horoscop Rac septembrie 2017 - Previziuni generale 


Nu mai ai răbdare să aştepţi o atmosferă tensionată din relaţiile cu rudele, colegii, amicii să se destrame de la sine, şi preiei inţiativa, indiferent dacă acest lucru poate duce la confruntări ori împăcări cu aceştia. Contactele cu astfel de persoane trebuie să fie pentru tine clare, lipsite de ambiguităţi, alb sau negru. La ordinea zilei sunt vizitele, deplasările, excursiile de scurtă durată. Este o idee bună să semnezi un contract important, să pui la punct o înţelegere sau chiar să-ţi cumperi o (nouă) maşină. Cu toate astea, ţi se recomandă să fii cât se poate de atent, grijuliu atunci când te afli la volan.

Ai acces la informaţii care păreau să-ţi fie greu de obţinut altădată şi poţi să te implici cu pasiune şi răbdare în studii. La urma urmei, începe un nou an şcolar şi, cel puţin la începutul acestuia, tinzi să fii mai ambiţios în învăţătură!
Horoscop septembrie 2017 Rac

În cea din urmă decadă a lunii te focalizezi către casă şi parteneriate. Gândurile ţi se îndreaptă adeseori spre viaţă personală, spre familie şi cei îndrăgiţi. Evită să te angajezi în confruntări neproductive cu rudele, străduindu-te în schimb să clădeşti o fundaţie solidă a încrederii reciproce din interacţiunea cu familia. Oricum, în acest context astrologic, casa, căminul reprezintă pentru tine centrul universului, locul unde te simţi cel mai mult în siguranţă şi cel mai confortabil. Părinţii îţi pot înlesni o revelaţie despre trecut sau un beneficiu material.

Pe de altă parte, relaţiile de parteneriat din toate sferele existenţei tale tind să iasă dintr-o relativă amorţeală, să îţi făgăduiască oportunităţi greu de imaginat în ultima vreme. Te poţi asocia cu oameni originali, chiar excentrici, în stare să te facă să întrezăreşti noi posibilităţi de a evolua, a te dezvoltă.

Horoscop Rac august 2017

Pe 6 septembrie 2017, Luna plină din Peşti te poate lua prin surprindere cu o ocazie neaşteptată de a porni într-o călătorie fascinantă, capabilă să-ţi creeze o viziune proaspătă despre lume şi personalitatea ta. Chiar dacă nu reuşeşti să pleci de acasă, poţi fi călăuzit către o metamorfoză majoră a existenţei de o lectură incitantă, ale cărei mesaje sunt potenţate de imaginaţia ta incandescentă.

Dacă te cufunzi prea adânc în visuri, utopii, fantezie, Luna nouă ivită în data de 20 septembrie 2017 are grijă să te aducă cu picioarele pe pământ, să te confrunte cu o realitate uneori dură. În această zi se impune să nu-ţi neglijezi responsabilităţile, obligaţiile, astfel încât să eviţi o greşeală iremediabilă!

Horoscop Rac septembrie 2017 - Dragoste şi cuplu 


În cea din urmă parte a lunii eşti străbătut de un val de sentimentalism, nostalgie, sensibilitate emoţională. Dacă eşti singur, lasă totuşi trecutului ce este al trecutului, desprinde-te de amintirile unei idile de altădată, astfel încât să nu fii orb faţă de posibilitatea de a închega o nouă poveste de dragoste cu cineva înzestrat cu o frumuseţe ieşită din comun, specială, insolită, întâlnită probabil de-a lungul unei călătorii, în mediul online sau prin intermediul unor rude îndepărtate. Conexiunea din cuplurile deja formate este guvernată de o comunicare intensă şi deschisă, de loialitate şi ataşament afectiv necondiţionat.

Horoscop Rac septembrie 2017 - Muncă şi bani 


Activitatea ta financiară are de câştigat în urma contactelor tot mai frecvente, mai cordiale cu cei din preajma ta, îndeosebi cu oamenii influenţi. În acelaşi timp, poţi avea beneficii notabile datorită unor veşti neaccesibile altora sau a unor afaceri necesitând mobilitate, deplasarea rapidă dintr-o zona în alta.

Predicţii bazate pe Aspecte astrologice în horoscopul septembrie 2017
Horoscop Rac septembrie 2017 Horoscop Rac septembrie 2017 Reviewed by Diana Popescu on august 27, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.