Horoscop Gemeni august 2017

În horoscopul Gemenilor august 2017 se întrezăresc probleme în legăturile de prietenie, o relaţie cu familia presărată cu dificultăţi iniţial, beneficii rezultate din intensificarea comunicării atât în viaţa socială, cât şi în cea amoroasă.

Horoscop Gemeni august 2017 – Previziuni generale 


Aspectul retrograd al lui Uranus tinde să demaşte falsitatea sau ipocrizia unor aşa-zişi prieteni. Poţi fi luat prin surprindere de lipsa de onestitate a unor aliaţi. Inamicii tăi ascunşi sunt pe cale să iasă la lumină sau să-şi arate adevărata lor faţă.

Mişcarea inversată a lui Mercur este corelată cu o comunicare redusă, dificilă cu membrii familiei ori cu un impas ţinând de casă, de vânzarea sau cumpărarea unei locuinţe. Se impune să îţi afirmi cu limpezime punctele de vedere, opiniile în discuţii cu rudele, să recurgi mai des la compromisuri în interacţiunea cu aceastea astfel încât să eviţi certuri neproductive cu ele.
Horoscop august 2017 Gemeni

Climatul mercurian neauspicios este pe cale să dispară în ultima decadă a lunii graţie amplasării Soarelui în a patra ta casă. Tranzacţiile imobiliare recapătă o turnură favorabilă, eşti dornic să îţi petreci cât mai mult timp de calitate în sânul familiei chiar dacă în acest fel îţi neglijezi niţel obligaţiile sociale. Eşti preocupat să măreşti siguranţă materială şi emoţională a celor dragi.

Tranzitul direct reluat de Saturn ar trebui să te afle lămurit asupra parteneriatelor din plan personal, social şi profesional,  şi te impulsioneze să le învigorezi, să le dezvolţi pe cele care sunt autentice, promiţătoare. Ai prilejul să-ţi revezi relaţiile cu oameni pe care i-ai considerat în mod greşit până acum rivali, duşmani.

Horoscop Gemeni iulie 2017

Pari să extragi mari satisfacţii din comunicarea cu diferiţi oameni, din diferite medii sociale sau geografice, mai ales că ştii instinctiv să spui cuvintele potrivite la momentul potrivit.

Pe 7 august 2017, sub efluviile Lunii pline din Vărsător, eşti gata să te desprinzi de vise, idealuri vechi şi să te dedici altora noi, conforme actualului stadiu al existenţei tale. Oricum, ai capacitatea să distingi cu acuitate, realism, şansele lor de materializare.

Horoscop Gemeni august 2017 – Dragoste şi cuplu 


Inima pare să ţi se mute din piept în cap ca efect al călătoriei lui Venus în Leu. Eşti atras de cineva capabil să se conecteze cu tine la nivel intelectual, să îţi stimuleze mintea, să se angajeze cu tine în discuţii înfierbântate despre ceea ce te pasionează. Îţi poţi încrucişa paşii cu o astfel de persoană de-a lungul unei excursii, drumeţii, ori prin mijlocirea unei rude. În cuplurile consacrate se remarcă o comunicare intensă, febrilă, atât din punct de vedere afectiv, cât şi mental.

Horoscop Gemeni august 2017 – Muncă şi bani 


Autostăpanirea poate fi cu greu câştigată pe 21 august, atunci când Luna nouă se iveşte în Leu. Mai cu seamă în sfera profesională, pari să fii traversat de nerăbdarea de a avea o realizare de excepţie. Nu are rost să îţi rişti actuala poziţie de la serviciu cladindu-ţi castele de nisip pe malul mării. Ideile incitante legate de carieră care-ţi străbat mintea trebuie să fie examinate pe toate feţele înainte de a fi puse în aplicare.

Predicţii bazate pe Aspecte astrologice în horoscopul august 2017
Horoscop Gemeni august 2017 Horoscop Gemeni august 2017 Reviewed by Diana Popescu on iulie 31, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.