Horoscop Taur august 2017

Horoscopul Taurului august 2017 reliefează confruntarea cu probleme trecute, o poftă nemăsurată de a te distra ce trebuie să fie ţinută în frâu uneori, o interacţiune socială benefică şi o viaţă amoroasă plină de intensitate, niţel nefavorabilă în prima parte a lunii.

Horoscop Taur august 2017 - Previziuni generale 


Aspectul retrograd al lui Uranus indică revenirea, reactualizarea unor probleme din trecut. Este nevoie să nu le mai ocoleşti, să te ocupi cu tenacitate de ele, astfel încât să le rezolvi o dată pentru totdeauna.

Mercur, retrograd şi el, te poate determina să mergi prea departe în căutarea unsor senzaţii tari. Nu-ţi asuma riscuri majore numai şi numai pentru a-ţi creşte adrenalina. Totodată, nevoia năvalnică de a te deda amuzamentelor nu trebuie să ajungă până în faza de a te distra pe seama celor din jur.
Horoscop august 2017 Taur

Către sfârşitul lunii, tendinţele mercuriene sunt slăbite, aşa că îţi armonizezi interacţiunea cu cei din preajma ta, îţi echilibrezi setea de a te amuza cu o atitudine prietenească, binevoitoare. Oamenii se simt bine în prezenţa ta întrucât le transmiţi o stare pozitivă, de seninătate. Ai frecvent prilejul să ieşi în oraş cu prietenii, să participi la agape, petreceri.

Dacă de-a lungul tranzitului inversat al lui Saturn ai învăţat să te conformezi, cel puţin la suprafaţă, unor legi şi reguli nescrise, odată cu revenirea acestei planete în parcurs direct ai şansa să te integrezi de minune în societate, să te bucuri de oportunităţi substanţiale ca urmare a întâlnirii unor persoane influente.

Horoscop Taur iulie 2017

Nu uiţi, totuşi, întru totul de casă şi te simţi îmboldit să-i dai o faţă nouă, să ţi-o infrumuţesezi, să ţi-o remobilezi. Relaţionarea cu familia, rudele devine tot mai intensă şi mai fericită.

Pe 21 august 2017, Luna nouă din Leu este asociată şi ea cu focalizarea către familie, spre oamenii îndrăgiţi. Această zi este favorabilă iniţierii unui proiect ambiţios legat de o locuinţă sau de persoanele apropiate.


Horoscop Taur august 2017 - Dragoste şi cuplu 


Viaţa sentimentală poate fi marcată de o comunicare defectuoasă în relaţiile de cuplu deja formate. Pentru a nu da naştere geloziei sau a te lasă străpuns de veninul acesteia este necesar ca atât tu, cât şi partenerul tău, să vă măsuraţi gu grijă cuvintele, gesturile, faptele, să le purificaţi de orice urmă de ambiguitate. Nativii singuri pot rata infiriparea unei idile din pricina exprimării greşite, neinspirate a sentimentelor lor faţă de cineva atractiv.

Influenţele solare din ultima decadă a lui august împrăştie tendinţele negative anterioare şi îngăduie o clarificare a vieţii amoroase. În plus, Saturn revitalizează o veche pasiune, izgoneşte inerţia, obişnuinţele din relaţiile în doi şi promite împrospătarea acestora.

Amplasarea lui Venus în Leu te încarcă cu o sensibilitate efervescentă, ce te face să te simţi vulnerabil îndeosebi dacă eşti singur. Poţi închega o poveste de dragoste cu cineva în stare să-ţi infuzeze siguranţă, să te protejeze şi să-ţi fie credincios până în pânzele albe. Ai posibilitatea să cunoşti o astfel de persoană prin intermediul unei rude sau a unei reuniuni famiiale.
 

Horoscop Taur august 2017 - Muncă şi bani 


Sub vibraţiile Lunii pline apărute pe 7 august 2017 în Vărsător pari să fii împins de la spate de cineva să îţi asumi mai multe responsabilităţi profesionale. Nu promite mai mult decât poţi face chiar dacă eşti dispus să-ţi sacrifici timpul liber pentru a-ţi împlini obligaţiile.

Predicţii bazate pe Aspecte astrologice în horoscopul august 2017
Horoscop Taur august 2017 Horoscop Taur august 2017 Reviewed by Diana Popescu on iulie 31, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.