Horoscop Fecioară octombrie 2017

În horoscopul Fecioarei din octombrie 2017 se reliefează o activitate mentală efervescentă, fertilă, o integare inspirată în sfera socială, şansa de a călători şi cea de a te bucura de succese în studii. Viaţa amoroasă îşi află împlinirea în seriozitate şi preţuirea reciprocă a partenerilor de cuplu, iar activitatea financiară îţi este prielnică graţie creativităţii, talentelor tale şi a unor împrejurări norocoase.


Horoscop Fecioară octombrie 2017 - Previziuni generale 


Mintea îţi este extrem de activă, febrilă, şi-ţi izvodeşte idei ingenioase, inovatoare, pe care le împărtăşeşti cu entuziasm celor din preajmă şi îţi sunt apreciate de aceştia. Eşti, de altfel, foarte sociabil, şi ai din această cauză prilejul să-ţi măreşti numărul de prieteni şi contacte umane utile. Pari să atragi înspre tine mai cu seamă oameni care-ţi inspiră siguranţă, îţi cresc respectul de sine.

Îţi pui neîncetat la treabă intelectul, te avânţi într-o mulţime de preocupări, în special de scurtă durata, întrucât îţi este dificil să te concentrezi pe un interval de timp mai lung.

Relaţiile cu ceilalţi ţi se optimizează, inclusiv cu rudele, surorile, fraţii şi colegii. Vizitele şi călătoriile, îndeosebi cele pe termen scurt, îţi furnizează beneficii însemnate.
Horoscop octombrie 2017  Fecioară

Simţi nevoia să-ţi perfecţionezi abilităţile, să-ţi extinzi orizonturile cunoaşterii, şi ai la îndemână oportunităţi deosebite ţinând de studii, educaţie. Poate că eşti pe cale să obţii o bursă (în străinătate).

Oricum, este de aşteptat să ai rezultate foarte bune la teste sau examene. Ai acces la informaţii preţioase ori poti primi veşti îmbucurătoare.

Câteva aspecte astrale de o mai scăzută amploare, cu o durată mai mică, se alătură celor anterioare...

Trigonul dintre Marte şi Pluton de pe 1 octombrie 2017 îţi permite să depăşeşti cu uşurinţă obstacole majore. Cu cât eşti mai sigur pe opţiunile tale, cu atât ai mai mari sorţi de izbândă. Ai forţa de a iniţia o transformare, a o înfăptui cu tot dinadinsul.

Horoscop Fecioară septembrie 2017

Eşti înclinat să-ţi doreşti cu nesaţ orice îţi atrage atenţia şi să fii îndrăzneţ în această privinţă ca urmare a conjuncţiei lui Venus cu Marte din 5 octombrie 2017. Te simţi bine numai atunci când eşti în acţiune, te desprinzi de pasivitate.

Pe 8 octombrie 2017, Venus în cuadrat cu Saturn îţi dă impresia că eşti izolat, ignorat de oameni! În acest context, este indicat să intri în contact cu persoane care şi-au dovedit cu prisosinţă devotamentul, ataşamentul faţă de tine. În această zi, pari să fii silit să alegi între îndatoriri şi plăceri. Nu-ţi neglija responsabilităţile de baza!

O chestiune trecută cu vederea în trecut pare să te bantuiasca în data de 11 octombrie 2017, sub impactul cuadratului dintre Marte şi Saturn. Nu te lăsa pradă fricii şi selectează cea mai potrivită modalitate de a înlătura pentru totdeauna această problemă.

Horoscop Fecioară octombrie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Dragostea te îndrumă să-ţi preţuieşti mai mult decât de obicei tovarăşul de viaţă, să-ţi confirmi frumuseţea sa interioară şi exterioară, să îi descoperi noi calităţi. La rândul său, acesta nu se dă înapoi de la nimic pentru a-ţi transmite, direct ori indirect, preţuirea, afecţiunea pentru tine. Nativii singuri pot înfiripa o idilă serioasă cu cineva care le apreciază personalitatea, unicitatea cu adevărat, fără a-i infrumuţesa prin prima unor simţăminte idealiste. În acelaşi timp, Fecioarele solitare sunt tentate să să reia o poveste de dragoste, să-şi reînchege conexiunea amoroasă cu cineva care le-a marcat viaţa şi pe care nu au putut să o/îl uite.


Horoscop Fecioară octombrie 2017 - Muncă şi bani 


Ca efect al trigonului lui Venus cu Pluton din 3 octombrie 2017, îţi creşte forţa de persuasiune, îi poţi convinge cu uşurinţă pe alţii să-ţi susţină interesele!

În a doua jumătate a lunii, norocul te însoţeşte constant în întreprinderile financiare. Poţi avea mai ales succes într-o afacere care-ţi valorifică un talent, o înzestrare nativă.

Predicţii bazate pe Aspecte astrologice în horoscopul octombrie 2017
Horoscop Fecioară octombrie 2017 Horoscop Fecioară octombrie 2017 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 28, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.