Horoscop Peşti octombrie 2017

În horoscopul Peştilor octombrie 2017 precumpănesc spontaneitatea şi orientarea spre demersuri neobişnuite, ieşite din comun ale lumii, şi se remarcă oportunităţi legate de studii şi călătorii. Viaţa amoroasă poate fi presărată cu capcane pentru cei singuri, şi cea profesională nu este oportună unor cooperări de mare amploare.

Horoscop Peşti octombrie 2017 - Previziuni generale 


Abordezi viaţa cu seninătate şi optimism, cu mintea deschisă către orice noi provocări, idei ce sfidează adeseori prejudecăţile, conformismele lumii. Nu mai eşti dispus să te consumi pentru lucruri mărunte, triviale, eşti înclinat să-ţi asumi o perspectivă cât mai largă, mai cuprinzătoare asupra existenţei. Credinţa în ţelurile tale şi într-un înţeles înalt al ursitei tale te eliberează de stres şi îţi facilitează realizări importante.

Horoscop Peşti septembrie 2017

Cu toate astea, uneori, este nevoie să te străduieşti să nu neglijezi detalii semnificative ale proiectelor tale. Îmboldit de o curiozitate fierbinte, poţi fi dornic să te dedici studiului individual într-un domeniu trecut cu vederea altădată. De asemeni, pari să te bucuri de succes în aproape orice întreprindere ţinând de educaţie ori învăţătură. Eşti atras de experienţe de viaţă insolite, în stare să te îndrume spre o viziune înnoitoare despre univers şi destinul tău. Ai posibilitatea să călătoreşti mai des, să vizitezi locuri îndepărtate, să te întâlneşti cu oameni din alte ţări sau cu totul diferiţi de cei cu care interferezi în traiul de zi cu zi.
Horoscop octombrie 2017 Peşti

Relaţiile de parteneriat capătă prioritate, aşa că trebuie să te pregăteşti pesntru nişte transformări bruşte în alianţele profesionale şi personale. În data de 19 octombrie 2017, Luna nouă din Balanţă iscă probleme în asocieri, poate preschimba dispute minore în certuri înverşunate. Comunica-ţi intenţiile cu claritate partenerilor şi depune mai multe eforturi în reclădirea conexiunilor cu aceştia.

Mercur în trigon cu Neptun pe 24 octombrie 2017 îţi stimulează imaginaţia, perturbându-ţi uneori logica sau realismul gândirii. Într-o activitate creativă, instinctul te sprijină să afli cele mai potrivite soluţii. Este o zi prielnică unor întreprinderi artistice!

Horoscop Peşti octombrie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Relaţiile de cuplu deja închegate sunt străbătute de o senzualitate incandescentă, ce le poate netezi calea către o notabilă revitalizare. Nativii singuri trebuie să evite să se lase antrenaţi într-o aventură frivolă, să-şi îngăduie ca patimă să-i orbească, să le întunece întru totul raţiunea, căutând în schimb să se ataşeze romantic de cineva împreună cu care pot explora în profunzime misterele şi deliciile dragostei!

Horoscop Peşti octombrie 2017 - Muncă şi bani 


Luna nouă, poposită pe 5 octombrie 2017 în Berbec îţi atrage atenţia către un parteneriat de afaceri ce tinde să scârţâie, să se împotmolească. Dacă te-ai avântat recent într-un demers financiar riscant, este mai avantajos să te retragi din el degrabă decât să-ţi forţezi norocul! Oricum, banii îşi găsesc făgaş înspre tine în special când te asociezi, colaborezi cu cineva de nădejde.

Oportunitatea unor incursiuni financiare importante este favorizată fie de contactele cu oameni de pe alte meleaguri, fie de o rudă ori un partener de afaceri. La serviciu, pari să nu suporţi superficialitatea unora, şi eşti înclinat să lucrezi în cadrul unor grupuri mici sau chiar de unul singur!

Predicţii bazate pe Aspecte astrologice în horoscopul octombrie 2017
Horoscop Peşti octombrie 2017 Horoscop Peşti octombrie 2017 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 23, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.