Ghid detaliat al șamponului din gama Herbal Care



Ai auzit probabil tot felul de teorii conform cărora un șampon natural este varianta potrivită pentru un păr sănătos. Este desigur o manieră de a avea grijă de păr într-un mod mai avansat. Asta pentru că extractele naturale și combinația de ingrediente nu vor afecta părul pe termen lung ci, din contră, îl vor menține sănătos pentru mai mult timp. Nu sunt nici coloranți, parfum și nici tot felul de alte substanțe; sunt de fapt ingrediente care hrănesc părul, de la rădăcină și pe întreaga sa structură, până la vârfuri.

sampon par frumos
  •  Din aceeași gamă a tipologiilor de șampon natural se numără și șamponul Herbal Care. Îl vei găsi la Farmona, în magazinul online cu același nume. Astăzi mi-am propus să îți detaliez în ce manieră te poate ajuta un astfel de șampon.
  • Produsele nu conțin nimic din ceea ce se regăsește în rețetele tradiționale: parabeni, ulei de parafină, coloranți, BHA, BHT, alcool etilic. 
Asta se aplică la toate tipurile de șampon din această gamă. Parabenii, alcoolul etilic sau parafina sunt ingrediente clasice în șampoane. Sunt de asemenea și cele responsabile cu tot felul de iritații ale scalpului, printre efectele sale adverse. Așadar, odată ce ai ales Herbal Care știi sigur că nu te vei confrunta cu așa ceva.
  • Au efect concret 
Știi cât este de frustrant să crezi tot felul de reclame și când concret folosești un produs să nu observi aceleași efecte așteptate? Ei bine în aceste cazuri nu se pune problema de așa ceva. Un șampon din gama Herbal Care îți lasă părul curat și mătăsos și după o îndelungată utilizare vei vedea și efectele pentru care de fapt ai și cumpărat produsul. Poate fi vorba de șamponul pentru păr cu tendința de îngrășare, de cel pentru părul subțire sau oricare alt tip din lunga lista de opțiuni.
Față de miile de produse din comerț, de data aceasta mulțumirea este clară. Mai cu seamă pentru cei sceptici, care cred ca ingredientele naturale au de fapt un efect scăzut, un astfel de șampon dovedește contrariul.
  • Depuneri, culoare neuniformă – compoziție surprinzătoare 
Să nu te sperie faptul că șamponul arată aparte de ceea ce tu te-ai obișnuit să vezi. Asta se datorează extractului natural, diverselor ingrediente ce se regăsesc în rețetă. Trebuie doar agitat. Însă fii sigur că acest tip de șampon de fapt demonstrează încă o dată că are în conținutul său ingrediente naturale.
Cu siguranța că ești obișnuit ca un șampon să aibă acea consistență grasă, culoare atrăgătoare și un miros deosebit, cu parfum evident. Aceste aspecte sunt de fapt iluzorii și nu reprezinta nimic din ceea ce calitativ are legătură cu așteptările tale, ca urmare a folosirii produsului. Desigur, aceste aspecte nu definesc calitatea, deci nu sunt un reper.
Un șampon natural nu irită, nu provoacă reacții alergice.

De unde îl cumperi? În cadrul magazinului online Farmona vei găsi întreaga gamă de îngrijire a părului, marca Herbal Care. De asemenea, se completează gama de opțiuni cu tot felul de produse. Farmona este mare producător de cosmetice naturale, deci, dacă te preocupă acest segment, aici, ai sursa ideală pentru a găsi produse ce hrănesc pielea, părul și nu numai.



Ghid detaliat al șamponului din gama Herbal Care Ghid detaliat al șamponului din gama Herbal Care Reviewed by Diana Popescu on octombrie 18, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.